Balans lichaam en geest.

Het is zo belangrijk dat het lichaam en de geest goed in balans is. Vooral om je goed en vitaal te voelen. Sporten helpt heel goed bij de balans van ons lichaam. Gezond eten, veel vitamine en mineralen helpen de balans te vinden in ons lichaam.


balans van het lichaam

Als je symptomen van stress hebt en het blijkt dan, dat de meeste mensen niet lekker in hun vel zitten. Dan kan je lichaam uit balans raken en daar kunnen vele klachten bij komen kijken. Wat ook heel goed is voor je geest, is mindfulness. Het geeft je energie en rust in je hoofd. Je bent veel helderder in je hoofd. Je lichaam voelt dit als een prettige ervaring.

Tips voor meer balans in je leven, voor lichaam en de geest.

  • Regelmatig sporten kan het lichaam weer beter in balans brengen en zorgt voor een rustige houding.
  • Genoeg slaap is van groot belang. Neem ong. 7 a 8 uur slaap en zorg dat je een goede nachtrust krijgt.
  • Gevarieerd koken is ook van groot belang. Afwisselend eten geeft lichaam meer energie en kracht. Eet niet te vet en ook niet te zout. Zorg dat je veel vitaminen en mineralen binnenkrijgt, eet veel groente en fruit en drink veel water.
  • Het voorkomen van negatief denken. Van negatief denken krijg je weinig energie en je wordt er heel snel moe van. Zorg dat je positief in het leven staat en er alles aan doet om positief te blijven. Positief leven geef je energie en kracht. En je gaat steeds meer genieten van het leven, door positief te gaan denken.
  • Heel belangrijk om te doen is? Stel jezelf doelen, wat wil je gaan worden, wie wil jij graag zijn, hoe kan ik deze dingen voor elkaar krijgen? Kortom: weet wat je wilt en ga ermee aan de slag. Doen is geloven.

Extra tip: een goede oefening is mindfulness voor het dagelijks leven. Het helpt heel goed bij de balans van je lichaam en geest. En daardoor krijg meer rust in je hoofd.

Of wil je misschien meer energie krijgen? Dan kun je healing met de violette vlam toepassen. Deze oefening werkt heel goed tussen lichaam en geest, je merkt al naar een paar dagen een heel groot verschil.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *