Welke subtiele hints van vrouwen tonen interesse

We gaan er uitgebreid op in met deze 6 tips!

Heeft een vrouw je aandacht en ben je benieuwd of zij evenveel interesse heeft in jou? Maar weet je niet goed hoe je kunt achterhalen of ze jou ook in de smiezen heeft?

Dan is het ongetwijfeld een lifesaver als je leert welke subtiele hints van vrouwen aangeven dat ze ook interesse in jou heeft.

Zodra je weet waar je op kunt letten, wordt het een stuk eenvoudiger om haar signalen te lezen.

Dit geeft rust, zekerheid en zelfvertrouwen, waardoor je je minder wankel in het uitgaansleven begeeft. Het voorkomt dat je onnodig veel tijd kwijt bent aan het winnen van haar aandacht in een reeds verloren zaak.

Als je weet welke hints vrouwen geven wanneer ze je leuk vinden, zul je nooit een flater slaan. Verspilde moeite behoort tot het verleden als je weet wanneer je pogingen kans van slagen hebben.

De taal van vrouwen

Zowel woordelijk als fysiek geven vrouwen duidelijk aan wat ze van je vinden. Als je deze mysterieuze taal leert ontcijferen, spreek je direct tot haar verbeelding. Je zult geen signaal meer missen en direct zien of een vrouw interesse in je heeft of dat al je moeite volstrekt nutteloos uitpakt.

Dit bespaart je veel zenuwen tijdens het uitgaan en ook tijdens een date weet je gelijk of er meer in zit of dat het bij die enkele ontmoeting blijft.

rsz_1vrouw_firt_met_een_man

Wanneer je leert welke subtiele hints van vrouwen aangeven dat je indruk op haar maakt, zul je met meer zelfvertrouwen verder toenadering durven nemen. Leer de taal van vrouwen en herken haar lichaamstaal. Vaak geeft een vrouw signalen door hoe ze beweegt, praat of flirt.

Het is wel handig als je op de hoogte bent van wat dit allemaal kan betekenen om jezelf nog beter in het vizier te zetten.  

Tips en oplossingen

Om de subtiele hints van vrouwen te herkennen, is het nodig dat je weet hoe een vrouw communiceert. Naast woordelijke communicatie spreken ook haar bewegingen of gezichtsuitdrukkingen boekdelen.

Hoe beter je hierop let en in staat bent om dit juist te interpreteren, des te eenvoudiger wordt het om haar te overtuigen over wat een geweldig aanwinst jij zult zijn.  Daarnaast wil je niet onnodig veel inzet tonen als het er gewoonweg niet in zit.

Met de juiste tips en oplossingen tegen onduidelijkheden tijdens het daten, kom je een heel eind.

Je zult de signalen beter kunnen lezen en kunnen afstemmen of het verstandig is om op een mooie vrouw af te stappen. Voorkom afwijzingen door alert te zijn op haar subtiele communicatie en wees juist dapper en zelfverzekerd als je bemerkt dat je bij haar in de smaak valt.

Tip 1. Ze maakt oogcontact

Wanneer je tijdens het uitgaan merkt dat een vrouw telkens jouw kant opkijkt, kun je erop vertrouwen dat je bent opgevallen.

Ze probeert zo oogcontact te maken en de ontmoeting quasi onverwachts over te laten komen. Hiermee wint ze je aandacht, waardoor je haast het idee krijgt dat de interesse in haar vanuit jou komt en zij de moeite waard is om te worden veroverd.

Bemerk je dus dat een vrouw oogcontact maakt of tijdens een date ook haar ogen niet van je af kan houden, dan kun je dit zeker als één van de subtiele hints van vrouwen beschouwen, die aangeven dat ze interesse in je heeft. 

Mogelijk probeert ze telkens oogcontact te maken, maar draait ze verlegen weg zodra je werkelijk in haar ogen kijkt. Dit is een duidelijk teken dat ze van je onder de indruk is. En een onmiskenbare hint die aanspoort tot verdere toenadering.

Tip 2. Ze richt haar lichaam naar je toe

Als een vrouw interesse in je heeft dan zal ze indruk op je willen maken. Een open houding is één van de subtiele hints van vrouwen om aan te geven dat ze hoopt dat je naar haar toe komt. Door haar lichaam naar je toe te draaien, stelt ze zich uitnodigend voor interactie naar je op.

Het is een ander verhaal als ze haar schouder of zelfs rug naar je toe keert en net doet alsof je er niet bent.

Dit is een gesloten houding die je duidelijk maakt dat je verder niets hoeft te proberen en dat je pogingen tot dusver niet gewaardeerd worden.

Wanneer ze echter haar lichaam naar je toe draait, verwelkomt ze je in haar directe ruimte en laat ze je weten dat ze graag met jou in contact komt. Je avances zullen goed ontvangen worden.

Tip 3. Ze lacht om je grappen

Eén van de meest duidelijke subtiele hints van vrouwen om interesse te tonen, is door te lachen om je grappen. Je hoeft hiervoor zelfs niet eens uitermate grappig uit de hoek te komen.

Als die leuke vrouw interesse in je heeft, zal ze alles doen om je aandacht voor haar te winnen en dit aangeven door op jouw gesprek te reageren. En er is geen betere manier dan te lachen om jouw grappen. Zo geeft ze immers aan dat ze luistert naar wat je vertelt en dat dit haar aanspreekt.

Ze vindt jou gevat en interessant en zal dit te kennen geven door te lachen. Hierdoor geeft ze blijk van een vrolijk en vermakelijk karakter; dat ze iemand is die op één lijn ligt met jou. Zo geeft ze je de indruk dat je met haar kunt lachen en dat ze jou begrijpt.

Tip 4. Ze valt stil bij je aanwezigheid

Subtiele hints van vrouwen kunnen echter variëren. Het kan ook zijn dat ze juist stilvalt zodra je bij haar in de buurt komt.

Zeker als ze je erg leuk vindt, kan ze het lastig vinden om haarzelf een houding te geven en zal ze door overweldigende gevoelens juist eerder op de achtergrond blijven.

Als je bemerkt dat ze stopt met praten zodra je je bij het gezelschap voegt of nauwelijks reageert op jouw inbreng in het gesprek, kan dit alsnog een teken zijn dat ze je leuk vindt. Zeker als een bepaalde spanning voelbaar blijft, die niet onprettig maar juist wat verlegen overkomt, hoef je niet te twijfelen aan je pogingen tot toenadering.

Mogelijk zul je het wat subtieler aan moeten pakken, maar kun je alsnog erop vertrouwen dat je avances haar zullen uitnodigen om haar interactie met jou te vergroten.

Tip 5. Ze flirt fysiek met je

Wanneer een vrouw openlijk met je flirt, is dit één van de minder subtiele hints van vrouwen om te tonen dat ze interesse in je hebben. Tijdens een gesprek kan ze even vluchtig haar hand op die van jou leggen, of over je rug laten glijden wanneer ze langs je loopt.

Wanneer ze alle kans aangrijpt om even fysiek contact met je maken, is dit een duidelijke hint dat je bij haar in de smaak valt.

Ze heeft haar zinnen op jou gezet en wil je laten voelen hoe fijn het is om bij haar in de buurt te zijn. Ook met haar blik kan ze boekdelen spreken en duidelijk aangeven dat jij speciaal bent voor haar. Gevatte, flirterige uitspraken maken het plaatje compleet, waarna er geen twijfel meer is van haar intenties.

Tip 6. Ze appt je veelvuldig terug

Is het contact eenmaal op gang gekomen, dan zul je bemerken dat een vrouw veelvuldig op je appjes zal reageren.

Subtiele hints van vrouwen die je leuk vinden, omvatten namelijk de behoefte om jouw aandacht vast te houden. Door gevat en flirterig op jouw berichtjes te reageren, weet je dat ze is geïnvesteerd in jouw interesse voor haar en zal ze dit willen aanmoedigen.

Ontvang je dus met zekere regelmaat appjes van jouw oogappel dan kun je er zeker van zijn dat je haar interesse hebt gewekt. Wees even enthousiast terug en onderhoud deze eerste momenten van contact om haar nog verder voor jou te winnen.

Cursus De Conversatie Koning

Wil je alle subtiele hints van vrouwen leren kennen om te weten wanneer je wel succes zult hebben met je versiertrucs of niet? Meld je dan aan voor de cursus ‘De Conversatie Koning’. In deze cursus leer je waardevolle tips over hoe je vrouwen kunt versieren en werk je aan je eigen zelfvertrouwen.

Vrouwen zijn onder de indruk van zelfverzekerde mannen en meer nog van mannen die de taal van vrouwen goed begrijpen.

Wil je dus leren hoe je bij een vrouw kunt aflezen dat ze jou leuk vindt en dat je verder toenadering mag zoeken? Dan is deze cursus de aangewezen manier om je date skills te verfijnen.

Met de juiste informatie weet je voortaan wanneer je pogingen kans van slagen hebben en zul je met meer zekerheid op een mooie vrouw durven afstappen. Succes gegarandeerd!

Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook beter worden met vrouwen?
  • Je wilt meer aandacht van vrouwen krijgen?
  • Dan kan dit misschien een oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil een echte vrouwen magneet worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *