Hoe versier je een man?

We gaan er uitgebreid op in met deze 6 tips!

Zou het niet geweldig zijn als je precies weet wat er in het brein van een man omgaat? Dat je de code tot het vraagstuk ‘hoe versier je een man?’ kunt kraken en zijn interesse voor jou weet te winnen?

In de praktijk pakt dit vaak nog wel eens anders uit. En blijf je vertwijfeld achter als je na, wat aanvoelde als een veelbelovende interactie, plotseling niets meer van hem hoort. Ook kan het voorkomen dat hij zich emotioneel afzijdig houdt en weinig laat zien van wie hij werkelijk is of hoe hij over de relatie denkt.

Zelfs tijdens het daten kan het een hele uitdaging zijn om het eerste contact te leggen, wanneer hij zich onder vrienden bevindt en zich sterk en op veilig terrein waant. Toch zijn er zeker doeltreffende tips en trucs te bedenken, die je kunnen leren hoe je een man versiert.

De kunst van het versieren van een man

verliefd stel

Als je werkelijk het hart van een man wilt veroveren, dan is het belangrijk dat je weet hoe mannen denken.

Vaak is het voor mannen lastig om zich emotioneel open te stellen. Er kan lange tijd overheen gaan voordat een man zich openstelt voor meer dan enkel gezelligheid of seksuele ontmoetingen.

Je neemt zeker niet zomaar de plek in als belangrijkste vrouw in zijn leven.

Wanneer je leert doorgronden hoe de psyche van een man werkt, wat hij denkt of nodig heeft om te geloven dat een relatie met jou het beste is wat hem ooit is overkomen, wordt het versieren van een man een stuk eenvoudiger.

Met de juiste adviezen leer je hoe jezelf opstelt als droomvrouw, waar hij geen genoeg van krijgt. Het veroveren van een mannenhart is een kunst op zichzelf en zeker één die elke vrouw zich kan toe-eigenen. 

Tip 1. Stel je niet te behoeftig op

Een uitstekende eerste tip om ervoor te zorgen dat je antwoord krijgt op de vraag ‘hoe versier je een man?’, is door jezelf vooral niet te behoeftig op te stellen. Niets is zo onaantrekkelijk als een vrouw die zelf op jagerspad gaat en zich vleiend voor de voeten van een man werpt.

Een man geeft de voorkeur aan vrouwen die haast buiten bereik lijken te zijn, aangezien ze dan zelf moeite moeten doen om haar hart te veroveren.

Als je jezelf immers op een dienblaadje aanbiedt, blijft er weinig aan spanning over. Ook getuigt het niet van een sterk gevoel aan eigenwaarde, waar menig man direct op afknapt. Door wat mysterie te bewaken, zal een man veel sneller van je onder de indruk zijn en de behoefte voelen om te ontdekken hoe hij jou voor hem kan winnen.

Wees dus flirterig, maar met behoud van eigen waardigheid.

Tip 2. Wees subtiel, maar duidelijk

Hoe versier je een man? Door duidelijk te zijn over je intenties en onmiskenbare hints te geven. Zo merkt een man dat je interesse in hem hebt. Voor een man is duidelijkheid een absolute must.

Wees subtiel in het geven van hints, om niet te dwingerig of wanhopig over te komen. Maar blijf vooral wel duidelijk, aangezien je anders aan zijn aandacht ontglipt.

Een harmonieuze balans tussen subtiel aangeven dat je hem leuk vindt en duidelijk je voorkeur kenbaar maken, helpt bij het versieren van jouw droomman. Je wilt zeker zelfverzekerd overkomen, zonder dat je hem emotioneel overmeestert.

En evenmin te zeer toegeeflijk of verlangend zijn in je benadering tot hem. Er is niets mis met hem subtiel, doch krachtig verrassen met enkele effectieve versiertrucs. Je wilt immers wel dat hij onder de indruk van je is en weet wat je intenties zijn.

Tip 3. Assertief en zelfverzekerd zijn is aantrekkelijk

Een man vindt het leuk als een vrouw haarzelf kan redden.

Je eigen boontjes doppen, duidelijke ambities hebben en weten hoe je voor elkaar krijgt wat je wilt, is uiterst aantrekkelijk voor een man. Door jezelf zelfverzekerd op te stellen en assertief te zijn in het winnen van zijn aandacht, zal dit zeker zijn interesse doen wekken.

versieren

Een man vindt het vaak niet prettig als een vrouw volgzaam is en alles leuk vindt wat hem interesseert, enkel om hem te doen geloven dat ze precies is waarnaar hij op zoek is.

Als je juist dichtbij jezelf blijft, je eigen interesses voorrang geeft en deze werkelijk wilt realiseren, dan is dit voor een man een stuk interessanter.

Als je benieuwd bent: ‘hoe versier je een man?’, dan is dit een belangrijk aspect. En één waarbij je ook niet direct jezelf verliest, maar juist meer van jezelf toont. Zo weet je dat zijn interesse oprecht is en kun je meer toewerken naar een relatie samen.

Tip 4. Verleid hem met je ogen

Vaak zijn de ogen van een vrouw het eerste waar een man naar kijkt. Daardoor bieden je ogen je een optimale kans om hem te verleiden.

Door op flirterige wijze oogcontact met hem te maken, roep je zijn aandacht en zal hij geïntrigeerd raken door je liefdesroep. Je ogen verraden je interesse in hem en geven op subtiele, doch doortastende wijze bij hem aan dat hij degene is die jij wilt.

Ook kun je hem via oogcontact laten weten dat het voor jou meer dan acceptabel is als hij jou benadert en dat je zijn versierpogingen niet zult afslaan.

Zo leg je ongemerkt de bal in zijn handen, zonder dat hij zich bewust is dat je hem versiert. Hij krijgt ongemerkt het idee dat hij het initiatief neemt, zonder het gevoel te hebben dat hij een flater zal slaan.

Tip 5. Raak hem subtiel aan

Zodra het eerste contact is gelegd, kun je zijn aandacht trekken door hem subtiel aan te raken. Leg tijdens het gesprek al lachend, vluchtig jouw hand op die van hem en verras hem door je fysieke warmte en spontaniteit.

Hierdoor zal hij opmerken dat je je ontspannen voelt in zijn aanwezigheid en dat er ruimte is voor meer. Ook als hij ergens nog onrustig of onzeker is, zal dit hem doen ontspannen en het vertrouwen geven dat hij zich bij jou op zijn gemak kan voelen.

Door even je hand op zijn rug te leggen of in het voorbij lopen langs zijn onderrug te wrijven, zal dit ook zeker even een wervelwind door zijn lichaam sturen. Zorg ervoor dat het niet teveel opvalt, maar vriendschappelijk bedoeld overkomt en hij zoekt er niet direct te veel achter.

Maar net genoeg om hem te laten proeven van hoe het zou zijn als je zijn vriendin zou zijn.

Tip 6. Conversatie skills zijn sexy

Met de juiste woorden kun je elke man versieren. Je wordt zo vanzelf de uitzondering op de gebruikelijke flirtregel, zonder dat je hiervoor veel hoeft te doen. Met de juiste flirtzinnen weet je elke man het hoofd op hol te brengen en kun je het gesprek leiden in de richting die jij zelf verlangt.

Hoe versier je een man? Door hem met je woorden te verleiden en diep tot zijn hart door te dringen. Mannen zijn mentaal ingesteld, waardoor woorden goed kunnen worden ingezet om hem te overtuigen dat jij degene bent waar hij zo lang op heeft gewacht.

Zelfs als hij zich hiervan zelf niet bewust was. Gevatte opmerkingen, zwoele zinnen en directe praat geven hem het teken dat jij hem niet zomaar zult laten lopen. Uiteraard zonder hem in zijn bewegingsvrijheid te beperken.

Met sexy praat weet je menig mannenhart sneller te doen kloppen en zal hij versteld staan van je conversatie skills.

Cursus: De man van je dromen krijgen en houden

Met de juiste begeleiding leer je elke man versieren. In de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ staat het vraagstuk ‘hoe leer je een man versieren’ centraal. Je leert hierin precies wat je wel of juist niet moet doen om jouw droomman voor je te winnen.

Met de juiste mate aan zelfvertrouwen, conversatie skills en verleidingskunsten gaat het ook jou lukken om de perfecte man te versieren. In elke situatie zul je zijn gedachten kunnen lezen en precies weten wat je moet zeggen om zijn aandacht te trekken.

Je hoeft je nooit meer onzeker te voelen over hoe je een man benadert, wat je moet zeggen of hoe je hem verleidt. Met deze cursus ontvang je deskundige adviezen en begeleiding en leer je de kunst van het versieren.

Doorgrond de psyche van de man en versieren wordt een koud kunstje. Win jouw droomman door het ontwaken van jouw vrouwelijke verleidingskunsten.

Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook weten hoe je een man voor je kunt winnen?
  • Je wilt direct zijn aandacht en er voor zorgen dat hij voor jou gaat?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct beter worden met mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *