De man van je dromen krijgen en houden review

Ben je tot nu toe altijd in de friendzone blijven hangen? Weet je niet hoe je die leuke man moet aanspreken, of hoe je zijn aandacht moet vasthouden?

Of heb je misschien al een tijd een relatie, maar vraag je je af hoe je zijn passie voor jou weer kunt laten oplaaien?

De cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ helpt jou als moderne, zelfbewuste vrouw een heel eind op weg. Alhoewel ik voorheen altijd sceptisch was, ben ik nog altijd blij dat ik aan deze cursus wél ben begonnen.

Tijd voor zelfreflectie

Dat ik een oude vrijster zou worden, stond voor mij vast. Tot een tijd geleden had ik maar bar weinig geluk in de liefde. Mannen lieten na een tijdje vaak niks meer van zich horen, of wilden alleen maar seks.

Vaak voelde ik me gebruikt. Boos en met een gebroken hart ben ik ontelbare keren achtergebleven. Wat was er toch mis met me? Iets mis was er natuurlijk niet echt, maar naar jezelf kijken is wel altijd een goed idee.

Daar helpt de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ enorm bij.

Weg uit de slachtofferrol

Vraag je jezelf altijd af wat er toch met jou is waardoor je geen man kunt krijgen of vasthouden, maar ga je vervolgens niet tot actie over? Zelfmedelijden zonder actieve aanpak helpt niemand verder.

Zelfmedelijden, voor mij was het na al die mislukte dates en relaties bijna mijn tweede naam geworden, totdat ik de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ ontdekte.

Met behulp van deze cursus lukte het me die slachtofferrol van me af te schudden. Ik voel me niet alleen veel beter, maar mijn uitstraling wekt bij mannen nu ook meer interesse.

Het verschil tussen mannen en vrouwen in relaties

Relaties, ze lijken tegenwoordig wel meer kopzorgen dan plezier op te leveren. Tenminste, zo dacht ik er zelf wel over.

Hoe kon het toch dat mijn ouders, grootouders en andere koppels uit die generaties zo lang gelukkig konden zijn, terwijl ik na drie maanden steeds de handdoek in de ring moest gooien?

vrouw op het strand

Onderzoekers zeggen dat de verschillen tussen mannen en vrouwen al in de oertijd bestonden. Toen was er nog sprake van duidelijke rolverdelingen. Nu die steeds meer vervagen, lijkt het juist lastiger te worden voor ons.

De invloed van cultureel bepaalde verwachtingen op een man-vrouwrelatie

Er zijn ook psychologen en andere onderzoekers die zeggen dat de strubbelingen tussen mannen en vrouwen vooral cultureel zijn bepaald. Wat dat wil zeggen?

We hebben allemaal een plaatje in ons hoofd van hoe een relatie eruit moet zien. Een plaatje dat op veel meer stereotypen is gebaseerd dan je lief is.

Problemen tussen mannen en vrouwen kunnen dus niet alleen biologisch worden verklaard, opvattingen en interpretaties maken het ons zo mogelijk nog moeilijker. ‘De man van je dromen krijgen en houden’ heeft het me haarfijn weten uit te leggen.  

Hoe ‘De man van je dromen krijgen en houden’ je alles vertelt over het mannenbrein

Ook al speelt cultuur een grote rol, toch werkt het mannenbrein in de basis natuurlijk erg anders ten opzichte van het vrouwenbrein. Ook wanneer het op liefde en relaties aankomt.

Toon je mannen seksuele of emotionele plaatsjes, dan reageert hun hersenactiviteit daar heel anders op dan bij vrouwen het geval is.

Mannen verwerken pijn op een andere manier, zijn visueler ingesteld en kunnen dingen over het algemeen iets minder goed onthouden vanwege een iets lagere activiteit in de hippocampus dan vrouwen.

De juiste snaar raken

Maar wat vaak heb ik me gebruikt gevoeld wanneer mannen het lieten afweten. Blijkbaar was het hem alleen maar om de seks te doen. Althans, dat dacht ik.

Veel vrouwen hoor je klagen over het feit dat mannen alleen maar seksueel geïnteresseerd zijn. Maar mannen zijn vaak net zo sterk als vrouwen geïnteresseerd in een serieuze relatie.

Maar dan moet wel de juiste snaar bij ze geraakt worden. De cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ heeft mij daarbij een flink duwtje in de rug gegeven.

Communicatieverschillen tussen mannen en vrouwen

Mannen en vrouwen hebben van nature nu eenmaal een sterk verschillende manier van doen en communiceren.

Op zich geen probleem, maar wel als beide partijen allemaal aannames gaan doen over wat de ander nu eigenlijk zegt of bedoelt. Interpretatie wordt altijd beïnvloed door jou als persoon.

En alhoewel het een logisch mechanisme is, je probeert de ander nu eenmaal vanuit jouw eigen perspectief te begrijpen, lok je jezelf -en daarmee jullie (beginnende) relatie- hiermee in de val. ‘De man van je dromen krijgen en houden’ heeft mij in dit onderwerp veel inzicht gegeven.

Over de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden

Wat de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ voor mij zo extra interessant maakte, is het feit dat deze heel praktisch is opgebouwd.

De handvatten pas je direct in het dagelijks leven toe. Dat heeft mijn zelfvertrouwen echt goed gedaan. Na het afronden van de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ wilde ik niet meteen ‘op jacht’, om het zo maar te zeggen.

Maar door mijn toegenomen zelfvertrouwen en nieuwe kennis en vaardigheden ga ik nu alweer een tijdje met iemand om.

De rol die je zelfbeeld speelt

Het doel van ‘De man van je dromen krijgen en houden’ is uiteraard jou de handvatten reiken om zo succesvoller op liefdesgebied te zijn.

De cursus heeft mij enorm goede hulp geboden, maar vergeet vooral niet dat ook jouw zelfbeeld een belangrijke bepalende factor is.

Ben je niet gelukkig met jezelf? Dan bemoeilijkt dit ook de relatie. Of je trekt misschien de verkeerde partners aan. Gebruik de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ dus als leidraad, maar vergeet ook je eigen ontwikkeling niet.

Wat leer je onder andere in de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’?

 In de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ leer je meer dan ik hier eigenlijk kan opnoemen.

Vanwege de lage prijs van de cursus (€67-) was ik eerlijk gezegd behoorlijk sceptisch. Maar geloof me, andere cursussen brengen buitenproportioneel hoge prijzen in rekening.

Wat je in de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ onder andere leert, is het winnen van zijn volledige aandacht, het creëren van een diepe en emotionele connectie en het volledig wegnemen van eventuele twijfel.

Modulen

Omdat je bij de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ veel informatie aangereikt krijgt, is de cursus in diverse modules opgesplitst.

Ik heb dat zelf als erg fijn ervaren, want zo lukte het om een goed overzicht te houden. De quizjes en test om de opgedane kennis te testen vond ik elke keer weer een echte uitdaging.

foto tekst

Onderdelen van de cursus zijn onder andere: misverstanden over mannen, hoe je hem aangetrokken tot je maakt en hoe je de vrouw van zijn dromen wordt. Tijdelijk kost de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ slechts €67,-.

De man van je dromen krijgen en houden’ nu tijdelijk inclusief mooie bonussen

Bestel je de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’, dan krijg je niet alleen een flinke korting op je aankoop (en een 60 dagen durende niet goed, geld terug garantie), maar tijdelijk ook een paar mooie bonussen.

Eerlijk is eerlijk, ook zonder die bonussen zou ik de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ het geld meer dan waard hebben gevonden, maar de bonussen zorgen wel voor dat extra duwtje in de rug.

Bij de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ ontvang je maar liefst zeven bonussen!

Dat zijn: 117 kant-en-klare scripts en zinnen, de gehele cursus op audio, een video over het aangeven van standaarden, de bouwtekening van het mannenbrein, toegang tot de exclusieve Facebook support group, informatie over de drie pilaren van de perfecte date en tot slot informatie over het voeren van cruciale conversaties.

De maker van ‘De man van je dromen krijgen en houden’: Mathijs Dingjan

Het leuke vind ik dat de maker van de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ een man is! Ik had juist een vrouw verwacht (en stiekem gehoopt), maar daar kwam ik gauw op terug.

Want wie weet er nou beter wat er in een mannenbrein omgaat dan een man zelf?

Mathijs Dingjan heeft twee studies, waaronder psychologie, gevolgd. Maar zoals hij zelf altijd zegt: wetenschap is niet voldoende om mensen te begrijpen. Zijn kennis haalt hij dus ook uit onder andere gesprekken met andere experts.

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

De man van je dromen krijgen en houden

  • Ben jij ook opzoek, naar de man van je dromen?
  • wil jij ook een vaste relatie, je bent het zat om hem steeds kwijt te raken?
  • Dan kan dit misschien een oplossing voor je zijn.
  • 2000 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *