Wat moet je doen als een man niet voor je gaat?

We gaan er uitgebreid op in met deze 10 tips!

Wat als een man niet voor je gaat? Je bent al een tijdje met hem aan het daten en hebt het gevoel dat jullie bij elkaar passen.

Jullie kunnen goed praten, maar hij voelt de klik niet. Of je droomt stiekem van het samenzijn van een man, maar hij ziet je niet staan.

In plaats van bij de pakken neer te zetten of de betreffende man te verwijten, is het tijd om aan jezelf te gaan werken. Je bent om bepaalde redenen in deze situatie beland en misschien wel niet voor de eerste keer.

Inhoudsopgave

Jouw onbewuste energie onder de loep

Als een man niet voor je gaat, is de eerste reactie van veel vrouwen het steken van energie in oppervlakkige dingen: een nieuwe outfit of een abonnement op de sportschool. Maar ergens weet je zelf ook wel dat dit niet de klik oplevert waarop je hoopt.

Ergens weet je dat je het niet helemaal goed aanpakt. Als een man niet voor je gaat, heeft dit vaak te maken met de onbewuste energie die je uitstraalt. Hoe krijg je wel zijn aandacht en zorg je ervoor dat hij als een magneet naar je toe wordt getrokken? Wij geven je vruchtbare tips.

1. Probeer het niet te hard

Niets is zo onaantrekkelijk als te zien hoe iemand anders verwoede pogingen doet om jouw aandacht te trekken.

Het is fijn om te zien dat iemand geïnteresseerd is, maar er bestaat een grens. Door het te hard te proberen, bereik je dus het tegenovergestelde effect. Als een man niet voor je gaat, kun je daarentegen beter laten zien dat je je eigen leven leidt.

Zorg ervoor dat je in zijn vizier blijft, maar onderneem ook sociale dingen, houd je bezig met je hobby’s en zet jezelf op nummer één.

Om deze reden moet je niet te hard van stapel lopen

Mannen vinden het prettig wanneer ze het gevoel hebben dat zij de controle over hun emoties hebben. Om die reden voelen velen zich er dan ook beter bij wanneer zij de vrouw verleiden in plaats van andersom. Dit geeft hen ook zelfvertrouwen.

Als een man niet voor je gaat, betekent dit dus lang niet altijd dat hij geen interesse heeft. In plaats daarvan kan hij gewoon afgeschrikt worden door je kordate aanpak. Als er iets is wat ze niet fijn vinden, is het onder druk staan.

Dit stimuleert de vluchtreactie en het typische plaatje van de man die niet weet wat hij wil of geen echte relatie wil aangaan.

2. Zorg voor een optimistische houding

Als een man niet voor je gaat, stel jezelf dan eens de vraag welke vibes je uitstraalt. Optimistische personen worden als een stuk aantrekkelijker gezien.

Dit werkt op twee manieren. Ten eerste vinden mannen het een stuk leuker om met een optimistisch ingestelde vrouw om te gaan.

liefdes leven

Ten tweede werkt je optimisme ook besmettelijk naar anderen. Ook de man gaat zich daadwerkelijk beter voelen en associeert dit met jouw aanwezigheid. Zo zal hij nog meer het gevoel krijgen dat hij bij je wil zijn.

3. Luister actief en toon interesse

Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen geldt dat ze het prettig vinden wanneer iemand zich voor hen interesseert. Iedereen heeft behoefte aan bevestiging, iedereen wil gezien worden. Ook die ene hunk die jij maar niet uit je hoofd krijgt.

Mannen zijn sowieso onzekerder dan we willen denken. Probeer te achterhalen wat hij interessant vindt, wat zijn voorkeuren zijn en wat hij graag doet. Stel er vragen over en luister actief, hij zal het zonder enige twijfel weten te waarderen.

4. Wees benaderbaar

Zelfverzekerdheid is iets wat mannen absoluut aantrekkelijk vinden aan een vrouw. Maar zorg ervoor dat deze niet in afstandelijkheid verandert.

Wanneer dat het geval is, word je namelijk veel minder benaderbaar. Mannen zijn niet op zoek naar een vrouw om onder hun hoede te nemen, maar een te zelfverzekerde vrouw stoot af. Waarom?

Mannen vinden het prettig om de indruk te hebben dat je ze enigszins nodig hebt. Als een man niet voor je gaat, kan dit er dus ook aan ten grondslag liggen.

5. Stop met het nastreven van het perfecte plaatje

Als een man niet voor je gaat of twijfelachtige signalen verzendt, zijn vrouwen nogal eens geneigd zich op hun uiterlijk te focussen. De invloed van sociale media speelt hier ook zeker een rol in.

Stop echter met het nastreven van de perfecte instagramplaatjes en zorg er in plaats daarvan gewoon voor dat je verzorgd voor de dag komt en lekker in je vel zit.

De enige mannen die voor het perfecte (lees: neppe) plaatje zullen gaan, zijn degenen die op zoek zijn naar een one night stand of een anderszins fysieke relatie.

6. Straal zelfvertrouwen uit

Laten we nog eens terugkomen op het zelfvertrouwen. Alhoewel je dus dient te voorkomen dat dit doorslaat in afstandelijkheid, vinden mannen deze eigenschap razend aantrekkelijk. Laat dus zien dat je jezelf accepteert en trots bent op wat je doet en tot nu toe hebt bereikt.

Je kunt dit nog eens extra uitstralen door kleding te dragen waarin je je helemaal op je gemak voelt en open en expressieve lichaamstaal te gebruiken waarbij je ook veel gebruikmaakt van oogcontact.

7. Spiegel zijn bewegingen

Als een man niet voor je gaat, kan dit mede worden veroorzaakt door het feit dat hij zich te weinig gebonden met je voelt. Binding creëer je op verschillende manieren, zoals samen tijd doorbrengen, maar ook het spiegelen van bewegingen.

Dit doe je natuurlijk niet te opzichtig, want dat heeft alleen maar een afschrikwekkend effect.

Neem eens subtiel de houding aan die hij ook aanneemt. Heeft hij zijn benen over elkaar gekruist? Hand in zijn zij? Leunt hij ergens tegenaan? Voorkom dat hij in de gaten krijgt dat je bewust met spiegelen bezig bent.  

8. Zorg ervoor dat hij je gaat missen

Heb je er wel eens aan gedacht dat je misschien te beschikbaar bent als een man niet voor je gaat?

Zeg je altijd ja op zijn voorstellen en sta je meteen klaar wanneer hij iets voor je vraagt? Ook al wil je niets liever dan zo vaak mogelijk bij hem zijn, toch zijn de momenten waarop je niet bij hem bent enorm belangrijk.

Dit zijn namelijk de momenten waarop hij je zal gaan missen en daardoor nog liever bij je wil zijn. Je weet niet wat je hebt totdat je het mist!

9. Breng langzaam maar zeker wat meer tijd met hem door

Als een man niet voor je gaat, zullen bovenstaande tips zonder enige twijfel helpen. Heb je eenmaal zijn aandacht? Hoe houd je die dan vast? Een van de beste manieren om dit te doen is door vaker tijd met hem door te brengen.

Zo raken jullie steeds vertrouwder met elkaar. Tijd met elkaar doorbrengen kan betekenen dat jullie met z’n tweetjes zijn, maar ook dat jullie samen met andere mensen afspreken. Samenzijn werkt bijna verslavend; des te vaker hij je ziet, des te meer zin zal hij hebben om je een volgende keer weer te zien.

10. Wees niet te snel intiem met hem

Als een man niet voor je gaat, ben je misschien geneigd om sneller intiem met hem te worden. Zo zal hij vast meer om je gaan geven, is de gedachte die bij veel dames heerst. De werkelijkheid is echter anders.

Alhoewel een man inderdaad fysieke intimiteit nodig heeft om zijn interesse nog meer op jou te richten, kan het te snel hieraan toegeven er juist toe leiden dat die interesse verdwijnt. Bovendien wil je als vrouw ook zeker weten dat hij de juiste intenties heeft wanneer je het bed met hem deelt.

Verliefdheid is niet af te dwingen

Bovenstaande tips helpen enorm als een man niet voor je gaat, maar succes kan natuurlijk nooit worden gegarandeerd. Slaat de vonk nog niet over? Houd dan de eer aan jezelf; deze man is waarschijnlijk niet op zoek naar een relatie.

Het feit is nu eenmaal dat niet alle mannen je leuk kunnen vinden, net als dat jij niet verliefd op alle mannen kunt worden, hoe hard ze het ook proberen. Stop op tijd door je te realiseren dat er elders iemand rondloopt die wél echt voor jou zal gaan.

Als een man niet voor je gaat: de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’

Je hoeft niet met je handen in het haar te zitten als een man niet voor je gaat.

De cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ helpt je jezelf voor te bereiden op elke situatie, leert je hoe je zijn volle aandacht krijgt én hoe je een diepe emotionele band met hem opbouwt.

Tijdelijk kost de cursus slechts 97 euro. Hij bestaat uit zes modulen en diverse bonussen, waaronder een bouwtekening van het mannenbrein en toegang tot de Facebook Support Group.

Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook dat mannen voor jou gaan?
  • Je wilt liever nooit meer afgewezen worden?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ja! Ik wil dat een man echt voor mij gaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.