Wat vinden mannen aantrekkelijk?

We gaan er uitgebreid op in met deze 10 tips!

‘Wat vinden mannen aantrekkelijk?’

Een vraag die talrijke vrouwen zich al meermaals hebben gesteld toen een man die ze leuk vonden ineens afstand nam.

Of vaag bleef over hoe hij het nu precies voor hem zag, ‘niet toe was aan een serieuze relatie’ of gewoon gewoonweg niets meer dan seks wilde.

Ervaringen als deze maken je als vrouw behoedzaam. Jezelf volledig openstellen kan namelijk wel eens tot pijn leiden. Maar niet wanneer je leert wat mannen aantrekkelijk vinden. Door daarop in te spelen, zul je vanzelf de resultaten zien die je voor ogen had.

Inhoudsopgave

Mannen hebben geen bindingsangst

Voordat we met onze tips over wat mannen aantrekkelijk vinden beginnen, moeten we één ding uit de wereld helpen.

Mannen hebben -uitzonderingen daargelaten- geen bindingsangst. Vrouwen gebruiken het graag als excuus, maar eigenlijk is de man in kwestie gewoon niet voor hen gegaan. 

Elke man staat open voor een relatie, maar alleen met de vrouw die écht iets met hem doet. Wanneer het jou lukt om hem het gevoel te geven dat hij zijn droomvrouw heeft gevonden, laat hij je niet meer los.

Uiterlijk is daarbij bij lange na niet het belangrijkst. Met het juiste ‘pakket’ aan eigenschappen kun jij aantrekkelijker worden dan zelfs de hotste covergirl.

Wat vinden mannen aantrekkelijk? Uiterlijk is van ondergeschikt belang

Wanneer we het hebben over wat mannen aantrekkelijk vinden, hebben we het dus niet over looks. Genen zijn immers niet te beïnvloeden.

Een beugel, een abonnement op de sportschool, mooie nieuwe kleding…. Ze dragen stuk voor stuk bij aan betere looks, maar een man die alleen voor uiterlijk gaat is niet wat je nastreeft.

man_is_verliefd

Althans, niet wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie.

Je wilt een man die voor jou als persoon gaat. En dus richten we ons met onze tips op karakter, gedrag en persoonlijkheid.

1. Straal zelfvertrouwen uit

Vroeger waren de rollen anders verdeeld en was een man vanuit de traditie meer op zoek naar een volgzamere vrouw. De tijden zijn echter veranderd.

Vraag je nu wat mannen aantrekkelijk vinden, dan antwoorden de meesten steevast met ‘zelfvertrouwen’. Niets is zo onweerstaanbaar als een vrouw die op eigen benen staat en durft te zeggen waar het op staat. Een vrouw die haar eigen pad uitstippelt en zich niet laat sturen. Wie zelfverzekerd is, straalt charisma uit.

Ook weet een man zo dat een vrouw niet altijd op zoek zal zijn naar bevestiging.

2. Wees onafhankelijk

Op de vraag ‘wat vinden mannen aantrekkelijk’ is ook onafhankelijkheid een belangrijk antwoord. Kun jij als vrouw je eigen boontjes doppen? Regel je je eigen zaakjes en ben je zeker niet op zoek naar een man om volledig op hem te kunnen leunen? Dan scoor je punten.

Anno nu zijn mannen op zoek naar een partner die gelijkwaardig aan hen is. Een onafhankelijke vrouw heeft voor hen dan ook een onweerstaanbaar sex appeal.

3. Humor

Uit talrijke onderzoeken is gebleken dat zowel mannen als vrouwen een (toekomstige) partner met humor razend aantrekkelijk vinden. Bij plezier in het leven horen grappen. Laat ook zien dat je niet enorm vol bent van jezelf, door ook jezelf eens het onderwerp van je spot te laten zijn.

Grapjes ten koste van anderen zijn een absolute no-go. Wat mannen aantrekkelijk vinden, is overigens niet alleen een vrouw met humor, maar ook een vrouw die zijn humor waardeert. Schroom je dus niet om breeduit te lachen om zijn grapjes!

4. Luisteren en interesse tonen

Luisteren en interesse tonen is ook iets wat mannen aantrekkelijk vinden. Overigens geldt dat niet alleen voor het mannelijk geslacht; in het algemeen willen mensen zich gezien en gehoord voelen. Dit geeft ze het gevoel dat ze ertoe doen en betekenisvolle relaties onderhouden.

Ook mannen vinden het dus prettig als er naar hen wordt geluisterd. Zeker wanneer ze ergens mee in hun maag zitten. Wanneer je als vrouw luistert naar wat hij te vertellen heeft, zal hij je niet meer willen loslaten!

5. Persoonlijke informatie delen

Goed, dat verhaal over je ingegroeide teennagel kun je het beste nog even achterwege laten, maar het delen van emotionele en persoonlijke informatie draagt in belangrijke mate bij aan het creëren van een band tussen twee personen.

Velen gaat bij het horen van deze tip direct met de hakken in het zand. Persoonlijke informatie delen maakt je kwetsbaar.

Maar dat is precies wat mannen aantrekkelijk vinden. Het geeft hen het gevoel dat je hen vertrouwt. Andersom is het ook belangrijk om hem voldoende ruimte te geven om over hemzelf te praten. Ook gesprekken over gezamenlijke interesses doen goed.

6. Stop met het spelen van hard to get

Het spelen van hard to get leek jarenlang dé formule om een man gek te maken en ervoor te zorgen dat hij niets liever wilde dan bij je zijn. Inmiddels gaan langzaam maar zeker onze ogen open. Hard to get spelen levert niets dan verwarrende situaties op.

Als je erover nadenkt, gaat het ook nergens over: keihard naar hem smachten, maar tegelijkertijd doen alsof je niet geïnteresseerd bent.

Laten we dus maar weer eens teruggaan naar hoe men het vroeger deed: heldere communicatie. Laat hem dus vooral (subtiel) weten dat je hem leuk vindt, maar hard to get bent voor alle andere mannen.

7. Maak veelvuldig oogcontact

Als er iets is wat mannen aantrekkelijk vinden, is het een vrouw die er niet voor terugdeinst om oogcontact te maken.

Ze straalt er zelfvertrouwen én interesse mee uit. Bovendien zorgt het ervoor dat gesprekken ook een stuk soepeler zullen verlopen.

Ook zijn de ogen vaak een van de dingen die mannen mooi noemen wanneer er wordt gevraagd naar de eigenschappen van hun date of partner. Je geeft hem dus meteen de gelegenheid om in de jouwe te verdrinken!

8. Maak gebruik van subtiele aanrakingen

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken bevestigen het: aanrakingen hebben een positieve uitwerking. In de eerste plaats worden mensen die anderen af en toe subtiel aanraken als personen met zelfvertrouwen gezien. Een schouder of arm zijn prima plekken.

Pas als je hem beter kent, kun je hem ook op andere plekken aanraken.

Daarnaast versterken fysieke aanrakingen, hoe klein deze ook zijn of hoe kort hun duur ook is, de relatie tussen twee personen. Pas dit echter niet te veel toe, want je wilt voorkomen dat hij gaat denken dat je gretig bent.

9. Toon intelligentie

Onterecht wordt intelligentie nogal eens geassocieerd met niets anders dan een universitair diploma. Cum laude misschien zelfs. En alhoewel dat zeker iets zegt over je intelligentie, zijn er veel meer factoren waarmee je intelligent over kunt komen.

Wat mannen aantrekkelijk vinden, is wanneer ze een diepgaand gesprek met een vrouw kunnen voeren.

Over hun hobby of iets wat ze hebben ervaren bijvoorbeeld, maar je kunt je natuurlijk ook meer in het nieuws en de actualiteiten verdiepen om diepgaandere gesprekken te voeren. Zorg er te allen tijde voor dat je op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen.

10. Laat je passie zien

Niet per se voor hem, maar een persoonlijke passie die jij in jouw leven hebt. Wat dat ook is. Voor de een kan dit wandelen zijn, voor de ander schilderen en voor weer een ander kan het ook het werk zijn.

Als er iets is wat mannen aantrekkelijk vinden, is het een vrouw die haar passie heeft gevonden en hier vol overgave mee bezig is. Een passie laat een persoon stralen en dat heeft ook een positieve uitwerking op de interactie tussen jou en de man die je op het oog hebt.

Wat vinden mannen aantrekkelijk? Deze cursus vertelt het je!

Wil jij graag meer details en theorieën leren over wat mannen aantrekkelijk vinden?

Dan is de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ iets voor jou! De maker van deze cursus heeft zich gebaseerd op jarenlange ervaring en duizenden gesprekken met mannen over wat ze nu echt in een vrouw zoeken.

Dit zal jou helpen te ontdekken wat mannen aantrekkelijk vinden en hoe je ervoor zorgt dat je die ene man helemaal gek op jou maakt en alle andere dames vergeet.

Een uitgebreide cursus inclusief verschillende bonussen

In de cursus ‘De man van je dromen krijgen en houden’ leer je onder andere scripts en zinnen die je helpen met elke situatie om te gaan, manieren om zijn onverdeelde aandacht te krijgen, hoe je een emotionele connectie creëert en hoe je hem het gevoel geeft bijzonder te zijn.

Tijdens de loop van de cursus doe je verschillende quizjes en testjes om je kennis te testen. Wil je weten wat mannen aantrekkelijk vinden?

De cursus bestaat uit zes delen en kost nu tijdelijk slechts 97 euro. Bovendien krijg je er ook nog eens verschillende bonussen bij!

Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook aantrekkelijk worden voor mannen?
  • Je wilt direct zijn aandacht krijgen en vasthouden?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil een echte mannen magneet worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.