Betere relaties met iedereen review

Mijn eigen ervaring met dit product!

Spanning, irritaties en conflicten. Ze zijn nou eenmaal onlosmakelijk verbonden met relaties tussen mensen.

Soms zijn ze echter in dusdanige mate aanwezig, dat ze een gezonde, gelukkige relatie in de weg staan.

En dan gaat het niet alleen over de relatie met je partner, maar ook met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Stroef lopende relaties kunnen je dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden.

Zonder dat je het wilt of zelfs maar merkt kunnen ze door blijven sluimeren tot de bom barst. In de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ leer je wat gezonde relaties zijn en hoe je deze bewerkstelligt.

Manieren waarop relatieproblemen kunnen ontstaan

cursus betere relaties

Een van de dingen die je tijdens de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ leert, is waardoor moeilijke relaties ontstaan. Misschien vind je het moeilijk je standpunten uit te leggen?

Vind je het lastig je eigen grenzen te bewaken? Of heb je simpelweg te weinig tijd voor de ander? Of bevind je je in een situatie waarin de verschillen tussen jullie ineens heel duidelijk worden?

Belangrijk om te weten is, dat er altijd meerdere factoren een rol spelen en dat relatieproblemen, met wie dan ook, nooit bij één enkel persoon liggen.

Een gebrek aan effectieve communicatie

Om wat voor reden dan ook je relatie met een andere persoon niet soepel verloopt, dit leidt altijd tot één vervelend gegeven: je communiceert niet meer effectief met de ander.  

Effectief communiceren betekent écht contact maken met de ander en duidelijk laten weten wat jouw mening of gevoel is.

Dat je voor jezelf moet opkomen als je goed wilt kunnen communiceren, was voor mij tijdens het volgen van de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ dan ook een echte eye-opener. Ik was een echte ‘pleaser’, maar moest erachter komen dat deze houding niet werkt.

Wat is nou precies een gezonde relatie?

Elke relatie is anders, maar gezonde relaties vertonen een aantal specifieke kenmerken. Zo is het belangrijk dat jij en je partner, vriend(in), familielid, kennis of collega met de neuzen dezelfde kant op staan.

vingers in elkaar

Dat betekent zeker niet ‘ja en amen’ knikken, maar wel dat je samen een doel voor ogen hebt. Verder is het van belang dat je je eigen identiteit behoudt en dat de relatie gelijkwaardig is.

Met andere woorden: je moet in een relatie niet alleen geven, maar ook nemen. En ja, dat geldt zelfs in de relatie met je werkgever.

Het belang van een positief zelfbeeld

Het klinkt misschien als een uitgekauwd cliché, maar een gezonde relatie met anderen begint met respect en liefde voor jezelf. Als je de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ volgt, wordt het helemaal duidelijk wat hiermee wordt bedoeld.

Een positief zelfbeeld is belangrijk om ook anderen op een juiste manier te benaderen. Het is dan ook fout om te denken dat geluk alleen maar van anderen, van externe factoren afhankelijk is.

Wanneer je denkt dat geluk iets is dat buiten jouw bereik ligt, doe je er ook nooit iets aan om gelukkiger te worden.

Zelfvertrouwen en anderen durven toe te laten

vrouw die lacht

Ben je tevreden met jezelf? Dan is het ook veel makkelijker om betekenisvolle relaties met anderen te onderhouden. Wanneer je over voldoende zelfvertrouwen beschikt, laat je anderen makkelijker toe.

Je bent namelijk minder bang voor afwijzingen, mislukkingen of andere redenen die jou zouden kunnen schaden.

Anderen durven toelaten betekent ook op veel meer dan alleen een oppervlakkig niveau met ze te communiceren. Stel je je open, pas dan kun je dat ultieme gevoel van verbondenheid ervaren.

Positieve communicatie als onmisbaar ingrediënt voor positieve relaties

Tsja, het klinkt misschien als een open deur, maar in de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ kom je er wel degelijk achter dat positieve communicatie veel meer is dan het vermijden van ruzies.

Iets wat in het verleden zeker voor mij opging: conflicten vermijden om relaties maar ‘leuk’ te houden, maar eigenlijk bewijs je jezelf én je partner, familielid of kennis daar helemaal geen dienst mee.

Eerlijkheid is van groot belang, maar denk er ook altijd aan hoe jij behandeld zou willen worden.

Het belang van grenzen kunnen stellen

En nog even over die eerlijkheid, een onderdeel daarvan is het stellen van grenzen. Met een gezonde dosis assertiviteit maak je anderen duidelijk wat jouw persoonlijke ruimte is.

Niet alleen prettig voor jou, maar ook voor de mensen waarmee je omgaat dus!

Ook ik overschreed in het verleden veelvuldig mijn grenzen: zo kon ik geen nee zeggen om anderen niet teleur te stellen, zelfs als ik mezelf ermee benadeelde.

Dat leidde tot een hoop frustratie, maar dat had ik allemaal aan mezelf te danken. De e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ heeft me hierin geholpen.

Het belang van écht contact met anderen

Vluchtige whatsapp-berichtjes, een tag op Facebook of een kort belletje tussen het werken door. Vandaag de dag beschouwen we het allemaal als ‘communicatie’, maar is dit wel echt zo?

Onder invloed van technologie en sociale media wordt onze aandachtsspanne steeds korter. Er zijn namelijk zoveel andere dingen die we nog willen of moeten doen.

Met als gevolg dat de gesprekken ook nooit ‘echt’ ergens over gaan. Je praat, maar je communiceert niet. We willen allemaal graag iets van onszelf delen, maar we willen net zo graag dat daar goed naar geluisterd wordt.  

Het belang van het kunnen omgaan met lastige situaties

Harde confrontaties, sarcasme, kritiek, zeuren en betweterigheid. Zelfs al ben je in staat om effectief te communiceren, kunnen types met deze kenmerken het je soms behoorlijk moeilijk maken.

Het beïnvloedt je stemming, maar ook je productiviteit en creativiteit. Alhoewel je misschien al gauw de neiging hebt om moeilijke mensen te gaan vermijden, los je daarmee het probleem natuurlijk niet op.

Alhoewel je brein wel de neiging heeft om in deze modus te schieten. Houd altijd je eigen doelen voor ogen en weersta de verleiding om iemand als moeilijk persoon te zien.

Effectief communiceren dankzij de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’

De e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ geeft je de handvatten die je nodig hebt om op de juiste manieren te communiceren, maar richt zich ook op de psychologische processen die bij jou als persoon een rol spelen en prettige relaties tot nu toe (gedeeltelijk) in de weg stonden.

foto met tekst

Je leert onder andere je eigen grenzen te bewaken, meer inzicht en begrip voor jezelf én andere te creëren, je leert sneller écht contact maken en hoe je moet omgaan met lastige situaties. Je verandert niet als persoon, maar leert de juiste technieken.

Wat houdt de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ in?

Besluit je de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ te gaan volgen, dan ontvang je gedurende elf weken per e-mail 23 lessen. Je krijgt veel achtergrondinformatie waardoor je talloze inzichten opdoet.

Met behulp van de huiswerkopdrachten heb je ook nog eens een systematische en praktische methode in handen.

Omdat je direct in de praktijk oefent, merk je de resultaten meteen. Ook mijn relaties verlopen sinds het volgen van de cursus een stuk ontspannener en ademen meer positiviteit.

E-cursus met twee bonussen

De maker van de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ is een professional en heeft jarenlange ervaring in het vak. Ik en duizenden anderen gingen je al voor.

inzicht-in-je-kracht-boek

Ik kan niet anders zeggen dan dat de cursus me heeft gebracht wat ik echt hoopte: betekenisvollere relaties met een toekomst.

Merk je toch niet voldoende verbetering, dan geldt nog altijd de volledige geld terug garantie van 15 dagen. Bij de cursus, die €59,- kost, ontvang je ook twee bonussen: het e-book ‘Inzicht in je kracht’ ter waarde van €25,- en een gratis coachingsessie ter waarde van €25,-.

Over de coach

frank-de-moei

De maker van de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ is Frank de Moei, professioneel coach en trainer met diploma’s in Life Coaching en Postieve Psychologie. Al 25 jaar richt hij zich op zelfontwikkeling.

Behalve dat hij ondersteuning biedt in de vorm van e-cursussen, doet hij dat ook in zijn eigen praktijk. Al duizenden cursisten werden door hem effectief geholpen op het gebied van persoonlijke groei.

Frank de Moei is ook de persoon achter onder andere de cursus ‘Vind je ideale baan’. Via zijn bedrijf Capedium bengt hij zijn producten op de markt.

Het effect van goede relaties

Wanneer je de e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ hebt afgerond, merk je dit op allerlei vlakken.

Niet alleen verloopt de communicatie met degenen om je heen soepeler, ook heb je meer plezier in de omgang met hen, verlopen gesprekken eerlijker, is er wederzijdse waardering en wordt dit ook getoond.

Ook lukt het je om compromissen te sluiten, zowel op het werk als met familieleden, vrienden of je partner.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Betere relaties met iedereen

  • Wil jij betere relaties met iedereen?
  • Je twijfelt misschien nog of dit iets voor jou is?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct naar de geheime kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *