Frank de moei

Investeer met cursussen van Frank de Moei in je persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het gevoel dat je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken als het aankomt op persoonlijke ontwikkeling? Het aanschaffen van een online cursus van Frank de Moei is dan de beste investering die je kunt doen.

Via online trainingen en e-books werk je individueel en volgens een duidelijk opgezet programma aan jouw persoonlijke groei.

Dit helpt je in relaties met anderen, maar ook op professioneel vlak. Ruim 15.000 cursisten gingen je al voor.

Wie is Frank de Moei?

frank-de-moei

Frank de Moei is een professioneel coach en trainer met diploma’s in Life Coaching en Postieve Psychologie. Hij is aangesloten bij zowel de Nederlandse als de Europese orde van beroepscoaches.

Frank de Moei houdt zich al 25 jaar professioneel bezig met zelfontwikkeling. Niet alleen biedt hij ondersteuning in zijn eigen praktijk, maar ook in de vorm van e-cursussen.

Frank de Moei brengt zijn producten via zijn bedrijf Capedium op de markt. Zijn website Newstart is daar een onderdeel van.

Zelfontwikkeling als dé sleutel tot geluk en succes

Frank de Moei is er voor iedereen die positieve veranderingen in zijn leven wil creëren. Frank stelt dat je zelf eigenlijk alles al in je hebt om het leven dat je wenst, te leiden.

Je bent dus veel sterker dan je denkt, alleen moet jij zelf dat inzicht nog krijgen. Zelfontwikkeling is dé sleutel tot een gelukkiger en succesvoller leven.

En deze sleutel heb jij met de cursussen van Frank de Moei zelf in handen. Wil je je persoonlijke groei een echte boost geven? Kies dan voor het jaarprogramma van vijf online trainingen.

Online cursus Zelfvertrouwen Vergroten

blijvend zelfvertrouwen

Een van de bekendste cursussen van Frank de Moei is de online cursus Zelfvertrouwen Vergroten.

Heb jij het gevoel niet sterk genoeg in je schoenen te staan, houd je je voornamelijk bezig met wat anderen van je denken en twijfel je constant aan de keuzes die je maakt? Zelfkritiek en faalangst zijn ontzettend vermoeiend en belemmeren je op alle vlakken in je leven.

De E-cursus blijvend zelfvertrouwen van Frank de Moei helpt je hier iets aan te doen.

Online cursus Minder Zorgen

Piekeren is tot op zekere mate een handig mechanisme: het stelt je in staat om situaties te overdenken en de juiste beslissingen te maken.

Wanneer het piekeren echter uit de hand loopt, gaat het juist in je nadeel werken. Je wordt er onrustig van, voelt je opgejaagd en krijgt negatieve gedachten maar niet uit je hoofd.

En wie niet positief kan zijn, kan ook nooit lekker in zijn vel zitten. De online cursus nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei helpt je werken aan de basis van een gelukkig leven.

Online cursus Betere Relaties Met Iedereen

cursus betere relaties

Sommige mensen lijken met haast iedereen te kunnen opschieten. Met hun collega’s verloopt alles soepeltjes, ze hebben een uitgebreide vriendenkring en ook op relatiegebied lijkt het van een leien dakje te gaan.

Is dat voor jou anders? Ervaar je vaak conflicten, irriteer je je aan anderen en lijken contacten vaak meer energie te kosten dan ze je opleveren?

Wanneer je beter contact met de mensen om je heen wenst, kan de online cursus Betere Relatie Met Iedereen van Frank de Moei je een flinke duw in de rug geven.

Online cursus Droombaan

Ervaar je weinig plezier in je werk en heb je het gevoel dat je niet op de juiste plek zit? Misschien heb je nooit goed nagedacht over wat je wilt, of durf je simpelweg de stap naar de door jou gedroomde baan niet te zetten. En als je die stap nooit zet, zal je daar altijd spijt van blijven houden.

In de online cursus vind je ideale baan van Frank de Moei ontdek je wat je wilt, waar je goed in bent en werk je aan je zelfvertrouwen. Zodat jij je helemaal kunt voorbereiden op de volgende stap.

Online cursus Geluk

genieten en geluk

Veel mensen hebben vandaag de dag het gevoel heus wel leuke momenten te beleven, maar desondanks toch niet echt gelukkig te zijn.

Wanneer je geen stabiel geluksgevoel ervaart, zou het kunnen zijn dat je te weinig uit je dagelijks leven haalt. En dat levert een hoop ontevredenheid en stress op.

Met de online cursus Geluk-genieten van het leven van Frank de Moei ga je aan de slag met eenvoudige en bewezen technieken waardoor je je direct goed gaat voelen.

Online cursus Leven In Het Nu

Ervaar jij altijd onrust in je hoofd doordat die trein met gedachten alsmaar voortdendert? Wil je dat vervelende stemmetje in je hoofd eindelijk eens de mond snoeren omdat het alles doet behalve jou gelukkig maken?

Veel mensen die zich zo voelen, leven volgens Frank de Moei niet in het hier in nu. Ze zijn blijven hangen in het verleden of denken te veel na over de toekomst.

Met de online cursus Leven In Het Nu van Frank de Moei leer je stap voor stap deze denkprocessen los te laten en te vervangen voor effectievere gedachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *