Online Cursus Leven in het nu review

Gedachten kunnen je uit de beleving van het hier en nu houden.

Je kunt de meest geweldige fantasieën en denkbeelden hebben over wat je allemaal wilt doen, bereiken en ervaren.

Maar zolang het enkel in je hoofd blijft zitten als een mogelijkheid, wordt het nooit een realisatie in het werkelijke leven.

Het leven wordt immers niet vanuit het hoofd beleefd, maar vanuit het gevoel geleefd. Toch is de aandacht voor veel mensen meer vanuit het denken gecentreerd en blijft werkelijke vervulling uit.

Om hier verandering in te brengen, heb je handvatten nodig. De onlinecursus Leven in het nu biedt precies de hulpmiddelen die je zoekt om meer blijdschap in je leven te brengen.

Het geeft je inzichten in hoe je vanuit het denken kunt afdalen naar je gevoelswereld om zo meer rust en bezinning te vinden. Een uitstekende cursus die waarmaakt wat het belooft.

Wat houdt de onlinecursus Leven in het nu in?

online cursus

Mogelijk denk je dat het jaren gaat duren voordat je het denken in je hoofd hebt gesust. Mogelijk ben je namelijk al langere tijd hier verwoed mee bezig.

De onlinecursus Leven in het nu helpt je om gedachten los te laten en meer in het moment aanwezig te zijn. Ook jouw leven kan vandaag beginnen, als je de stap richting deze onlinecursus durft te zetten.

Leven begint als je al je zintuigen in kunt zetten en werkelijk kunt ervaren wat je verlangt. De richting wordt getoond via je gevoel en het verlangen in je eigen hart.

Gedachten kunnen je hiervan eerder wegleiden, waardoor het zo belangrijk is om je gedachten niet langer meer zo serieus te nemen.

De cursus Leven in het nu helpt je hier uitermate bij, om juist uit het hoofd te gaan en in je gevoel af te dalen. Een nieuwe wereld gaat er voor je open.

Je leven op orde met Leven in het nu

Voor menigeen is het een uitdaging om werkelijk eerlijk en oprecht de eigen gevoelens onder ogen te komen. Vaak zoek je onbewust afleiding om vooral niet te zien in welke richting je leven afstevent.

In een maatschappij waar de focus vooral op mentaal doorzettingsvermogen is gericht, is het voor velen moeilijk om werkelijk in verbinding te komen met het gevoel. Vaak is niet eens duidelijk waar echte verlangens liggen.

Vanuit een mentale overtuiging geef je zo al snel vorm aan een leven, zonder werkelijke vervulling of vreugdebeleving. En realiseer je je op een gegeven moment dat het toch echt anders moet.

Toch kan het dan lastig zijn om te ontdekken hoe je dergelijke vastgeroeste leefpatronen kunt ombuigen naar een nieuwe ervaring. Met de onlinecursus Leven in het nu word je stap voor stap uitgelegd hoe je deze transformatie kunt maken.

Inhoud van onlinecursus Leven in het nu

Wil jij ook je innerlijke rust weer vinden? Stap dan zeker in deze onlinecursus van Frank de Moei. Leven in het nu is zeker niet even zomaar gerealiseerd en daarom is het juist zo waardevol om de hulpmiddelen van deze onlinecursus te hebben als steun in de rug.

Je wordt op effectieve wijze aangemoedigd om je perspectief te draaien, zodat je meer rust in je hoofd ervaart. Velen zijn al voorgegaan en het systeem heeft zich uitermate bewezen. Je ontvangt een praktische handleiding om blijvend uit je hoofd te stappen.

Ook jij kunt zo een gelukkig en ontspannen leven realiseren. Je ontvangt 13 lessen per e-mail in een tijdsperiode van 11 weken.

Deze zijn erop gericht om je kennis en inzichten te geven over hoe je het denken kunt sussen. Daarnaast ontvang je ook 10 uitgebreide audio-oefeningen van elk zo’n 25 minuten, om praktijkoefeningen eigen te maken.

Bonussen bij aanvraag onlinecursus

inzicht-in-je-kracht-boek

Als je de cursus Leven in het nu aanvraagt, ontvang je tevens waardevolle bonussen.

Deze helpen je nog verder bij het realiseren van een gelukkig en ontspannen leven, met een rijke gevoelsbeleving. Je ontvangt onder mee het e-boek ‘Inzicht in je Kracht’, ter waarde van € 25,-. Dit e-boek beschikt over 56 pagina’s vol inspiratie over persoonlijke kracht.

Bovendien helpt het je om inzicht te vergaren over hoe je jouw leven kunt veranderen en toont het je tien redenen waarom je jouw doelstellingen voor je leven nog niet hebt bereikt. Je ontdekt waarom een goede basis in jezelf zo belangrijk is en wat ervoor nodig is om je kans op succes en geluk niet langer voor je uit te schuiven.

Het e-boek geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om werkelijk verschil te maken in je leven en de juiste mentaliteit voor succes eigen te maken. Via je gevoel vind je je passie en via je passie je levensgeluk.

Coaching sessie als aanvullende bonus

Zodra je de onlinecursus Leven in het nu aanvraagt, heb je gelijk beschikking tot één persoonlijke coaching sessie per e-mail met Frank de Moei zelf.

Hij beantwoordt jouw vragen en geeft je gericht adviezen en inzicht om eenvoudig verder te komen op het pad van persoonlijke ontwikkeling en geluk. Je ontvangt een suggestie, een inzicht of een verdiepende tegenvraag waar je zelf mee aan de slag kunt.

Een prangende vraag stel je dus aan de oprichter van de onlinecursus Leven in het nu zelf, wat de training nog specialer en doeltreffender maakt. Je voelt je werkelijk gesteund en aangemoedigd om het beste uit jezelf en je leven te halen.

En werkelijk nu die stappen te zetten die je naar een vervuld en gelukkig leven brengen.

Wie is Frank de Moei?

De onlinecursus Leven in het nu is opgesteld en vormgegeven door professionele coach Frank de Moei. Hij is een ervaren levenscoach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie.

Veel cliënten hebben zijn praktijk reeds bezocht en hebben de hulp en aanmoediging ervaren om beperkende gedachten los te laten en zich bewust open te stellen voor meer plezier en vreugde in het leven.

Frank de Moei heet 25 jaar aan ervaring in zelfontwikkeling en heeft zijn kennis gekaderd in diverse onlinecursussen, waaronder Leven in het nu. Ruim 15.000 cursisten hebben zo waardevolle content ontvangen voor persoonlijke groei en transformatie in hun leven.

Ervaringen van cursisten

Net als de eigen ervaring zijn ook andere cursisten van de onlinecursus Leven in het nu uitermate enthousiast.

Waar je eerder eindeloos maar leek door te rennen, van het ene uiterste naar het andere, ervaren veel cursisten nu rust en ontspanning.

Inzicht in hoe de hersenen werken en uit de weerstand en controle stappen naar een leven vol acceptatie en vertrouwen, is ook voor jou weggelegd.

tekst foto

Geen negatieve gedachten meer, maar lekker jezelf zijn: het is allemaal mogelijk met deze effectieve cursus.

De opzet van de cursus wordt als aangenaam ervaren, waarbij je stap voor stap uitleg krijgt en bovendien profiteert van duidelijke voorbeelden en oefeningen. Veel cursisten ervaren de onlinecursus als grote levensverandering.

Nog meer lovende woorden

De onlinecursus Leven in het nu is zeker een waardevolle bijdrage als je een leven vol rust en bezinning wilt ervaren. Veel cursisten lopen, net als de eigen ervaring, met de vraag rond: hoe krijg ik rust in mijn hoofd?

Het is immers zo eenvoudig om terug te vallen in oude gewoontes. Je kunt je afvragen hoe deze cursus het verschil gaat brengen. Toch blijkt dit zeker de uitkomst voor velen die de cursus hebben gevolgd.

Je gaat werkelijk anders over je leven nadenken en vanuit een ander perspectief handelen. Waardoor je leven vanzelf steeds mooier en fijner wordt.

De aandacht wordt gericht op de mooie dingen van het leven, waardoor dit ook meer naar je toe kan komen. De cursus biedt veel cursisten meer bewustzijn over hoe ontspanning en geluk bijdragen aan een vervuld leven.

Hoe bestel je Leven in het nu?

Als jij net als de andere duizenden cursisten ook een stap naar een nieuw leven wilt zetten, meld je dan direct aan voor de onlinecursus Leven in het nu.

Je ontvangt een aantrekkelijke korting, waarbij je niet de volle prijs van € 259,- betaalt, maar voor slechts € 67,- kunt instappen. Je ontvangt bovendien de bonussen gratis in je mailbox en kunt direct van start gaan om je leven zinvol en gelukkig te maken.

Indien het je alsnog niet helemaal aanspreekt, kun je binnen 21 dagen gewoon je geld terugkrijgen. Je loopt zo geen enkel risico, maar profiteert juist van al het moois dat deze onlinecursus te bieden heeft.

Werkelijk een prachtige kans om iets moois van je leven te maken, in een veilige omgeving vol waardevolle kennis en oefeningen. De online cursus Leven in het nu zal ook voor jou verschil maken.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Online Cursus Leven in het nu

  • Wil jij ook leren om in het nu te leven?
  • Je wilt niet meer denken, maar gewoon doen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Duizenden profiteerden vóór jou!

 

Ga direct na de geheime kortingspagina!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *