E-cursus geluk-genieten van het leven review

mijn eigen ervaring met dit product!

‘Geniet ervan’, je hoort jezelf het zo vaak tegen anderen zeggen. Maar spreek je die woorden wel vaak genoeg naar jezelf uit?

In de huidige maatschappij, waarin er alsmaar meer van ons verwacht wordt, is er voor genieten haast geen ruimte meer. Met als gevolg dat de gelukkig momenten steeds minder worden.

Met jou zijn velen op zoek naar een manier om het roer om te gooien. De e-cursus ‘Genieten van het leven’ van coach en trainer Frank de Moei zou je daarbij weleens van dienst kunnen zijn.

Genieten wetenschappelijk uitgelegd

genieten en geluk

Wat is genieten eigenlijk? Iedereen definieert het weer anders omdat ook iedereen van andere zaken een geluksgevoel ervaart. Feit is, dat het genieten van dingen in je hersenen meetbaar is.

In jouw grijze massa komen de stofjes endorfine en dopamine los, die voor een ontspannen gevoel zorgen.

Genot en ontspanning gaan dus hand in hand, maar dat zul je zelf ongetwijfeld ook hebben geconcludeerd.

Des te meer je geniet van het leven, des te meer je ‘beloningssysteem’ wordt geactiveerd en des te ontspannener je door het leven gaat. Zo leef je ook nog eens een stuk langer!

Waarom het je maar niet lukt om te genieten

Anderen zien genieten van het leven doet je waarschijnlijk alleen nog maar meer hunkeren naar dit gevoel. En toch lijk je er maar niet te kunnen komen.

Niet omdat dat niet kan, maar omdat je steeds weer in dezelfde valkuilen trapt. Net als jij vinden ook andere mensen die moeite hebben met genieten, het lastig om hun gedachten stil te zetten.

Behalve dat je waarschijnlijk veel te veel denkt, probeer je vaak ook de buitenwereld te veranderen. Iets wat je nooit gaat lukken. Geluk is enkel en alleen een innerlijk proces.

De valkuil van het overdenken

Tijdens de e-cursus ‘Genieten van het leven’ worden alle valkuilen die het ervaren van een geluksgevoel in de weg staan, uitvoerig besproken.

Piekeren hoort daar ook bij. Zelf was ik er kampioen in, maar ergens voelde ik wel dat het me nergens bracht. Ik focuste vooral op wat er allemaal mis kon gaan in mijn leven, in plaats van dat ik concrete plannen maakte of mezelf voorbereidde op dingen die zouden komen.

Tijdens de cursus kom ook jij erachter dat piekeren vrijwel nooit leidt tot concrete besluiten en daardoor pure zelfkwelling en weggegooide tijd is.

De valkuil van het proberen de buitenwereld te veranderen

Behalve op het piekeren betrap je je misschien, net zoals ik deed, misschien nog wel op iets anders: het alsmaar proberen de wereld om je heen te veranderen.

Iets wat me natuurlijk nooit lukte, hoe hard ik het ook probeerde. Je hoeft jezelf er niet voor te schamen; want wie het gevoel heeft de dingen zelf niet in de hand te hebben, gaat het al gauw in externe factoren zoeken.

Het proberen te veranderen van mensen zal altijd zonder succes verlopen. Accepteren of afstand nemen zijn de enige opties die je hebt.

De valkuil van het voorbijgaan aan de kleine geluksmomentjes

Maar misschien herken je bij jezelf ook wel het minder stilstaan bij kleine geluksmomentjes. Iets waar je vroeger helemaal vervuld van kon zijn, tovert vandaag de dag misschien slechts een voorzichtig glimlachje op je gezicht.

Is het omdat je je somber voelt? Toch wel een tegenslag verwacht? Of steeds meer van jezelf en je leven in het algemeen eist? De e-cursus ‘Genieten van het leven’ helpt je de achterliggende gedachten te ontrafelen.

Denk dus niet dat er op dit moment voor jou geen geluksmomentjes bestaan. Je erkent ze gewoon niet.

Geluk zit hem in de kleine dingen

mooie dingen

Het is echt waar, geluk zit hem in de kleine dingen. Naarmate je ouder wordt, geniet je een stuk minder van dingen. We zijn vooral bezig met de eisen van het alledaagse leven.

Glom je vroeger van oor tot oor als je jarig was, nu vraag je je gestresst af hoe je de visite kunt ontvangen terwijl je huis nog niet is schoongemaakt.

Hoe fijn is het wel niet als je ‘gewoon’ kunt genieten van de vogels die je ’s ochtends wakker fluiten of van de geur van een verse kop koffie?

Waar geniet jij eigenlijk van?

Genieten betekent voor iedereen iets anders. Voor mij is het misschien een goed boek lezen in de achtertuin, voor jou misschien het beoefenen van een spannende sport, uitgebreid kokkerellen of een wandeling langs het strand.

Het kennen van je behoeftes is dus een belangrijk element in het stap voor stap toewerken naar een groter geluksgevoel.

De e-cursus ‘Genieten van het leven’ heeft mij enorm geholpen met het verkrijgen van inzicht in de dingen die mij een prettig gevoel opleveren. Heb jij jezelf deze vraag al eens gesteld? Kijk anders ook eens terug naar het verleden.

Probeer situaties zo positief mogelijk te bekijken

Het klinkt misschien makkelijk en misschien heb je dit advies van vrienden of familie om je heen als eens weggewuifd. Maar het positief bekijken van situaties zorgt ervoor dat je veel meer kunt genieten.

En het extra goede nieuws is dat je dit gewoon kunt leren. Zelf was ik vroeger een kampioen in het mezelf in de put praten, of een situatie met de negatieve stem in mijn hoofd nog erger maken dan hij daadwerkelijk was.

Iets waar je jezelf, maar ook je omgeving helemaal niet mee helpt. Zoek bewust naar positieve elementen.

Hoe voelt gelukkig zijn en genieten van het leven?

Zou jij ook wel weer tevreden willen zijn met jezelf en een stuk lekkerder in je vel willen zitten? Wie zelfvertrouwen heeft, lukt het ook veel beter om zijn hart te openen.

gelukkig mens

Zo ga je niet alleen meer genieten van het dagelijks leven, maar sta je ook nieuwe ervaringen toe en verzamel je steeds meer mooie herinneringen die jou als mens rijk maken.

Ook piekeren over het heden en de toekomst verdwijnt naar de achtergrond. Wie kan genieten en tevreden is met het hier en nu, heeft daar genoeg aan.

Hoe kan de e-cursus ‘Genieten van het leven’ je helpen?

Volg je net als ik een tijdje geleden de e-cursus ‘Genieten van het leven’, dan verkrijg je in een korte tijd zoveel meer inzicht in jezelf!

Je ontdekt wat je moet geloven en denken om jezelf beter te voelen, hoe je de valkuilen herkent en daar niet meer intrapt, hoe je nog beter naar je gevoel kunt luisteren en je zorgen los kunt laten.

tekst

Genieten van je leven hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je hebt gewoon een aantal praktische handvatten nodig en vervolgens houdt helemaal niets je meer tegen.

De opzet van de e-cursus ‘Genieten van het leven’

Met de e-cursus genieten van het leven kom je er in korte tijd achter waarom het jou tot nu toe nog niet is gelukt om je gelukkig te voelen.

De cursus duurt slechts negen weken en omdat je hem online volgt, ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit dan wanneer je live sessies met een coach zou volgen.

Je krijgt twee keer per week een les boordevol informatie per e-mail toegestuurd. Behalve informatie ontvang je ook praktische vragen en oefeningen, zodat je met de materie aan de slag kunt.

E-cursus plus bonussen!

inzicht-in-je-kracht-boek

In plaats van de originele prijs van €199,- betaal je nu tijdelijk maar €59,- voor de gehele cursus.

Naast de cursus zelf ontvang je ook nog eens twee bonussen: het e-boek ‘Inzicht in je kracht’ ter waarde van €25,- en één coachingsessie per e-mail ter waarde van €25,-. Deze laatste kun je gebruiken wanneer je naar aanleiding van de cursus nog een persoonlijke vraag hebt.

Ondanks dat tot nu toe elke cursist tevreden was, krijg je bij de aanschaf van deze e-cursus een garantieperiode van 15 dagen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld volledig terug.

Over Frank de Moei

De e-cursus ‘Genieten van het leven’ is ontwikkeld door Frank de Moei, een professionele coach en trainer met diploma’s in zowel positieve psychologie als life coaching.

frank-de-moei

Iemand die dus wel vaker met dit bijltje heeft gehakt!

Frank de Moei houdt zich al een kwart eeuw bezig met zelfontwikkeling en begeleidt ook cliënten in zijn eigen praktijk. Niet alleen bij het vinden van meer geluk, maar ook bij het ontdekken van hun passie, talenten en zelfs droombaan.

Zeker weten dat de door deze professional ontwikkelde e-cursus ‘Genieten van het leven’ ook jou met grote stappen vooruit zal helpen.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Genieten van het leven

  • Wil jij meer gaan genieten in jouw leven?
  • Je wilt meer geluk en stoppen met piekeren?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *