365 dagen positief review

Meer van je leven genieten: je bereikt het met 365 dagen positief!

Een tijdlang heb ik mezelf gedefinieerd als iemand met flinke zelfkritiek, iemand die niet in zichzelf geloofde.

Helemaal sinds mijn huwelijk strandde en ik me realiseerde dat mijn carrière eigenlijk ook niet liep zoals ik had gehoopt, ging het met mijn positiviteit bergafwaarts.

Altijd leek iets mij wel tegen te houden in het positief in het leven staan. Nu ik met 365 Dagen Positief ben begonnen, voel ik een echte verandering.

Ik voel me een stuk gelukkiger en zou dit iedereen dan ook aanraden.

Een prima leven, maar toch niet gelukkig?

Maar wist je dat ik me eigenlijk best schaamde voor het feit dat ik me ongelukkig voelde?

Oké, mijn huwelijk was gestrand en ik heb dan misschien geen droombaan, maar ik heb geen financiële problemen, genoeg vrienden om me heen en nog nooit belangrijke problemen met mijn gezondheid gehad.

Dus waarom zou ik eigenlijk klagen? Ik voelde me er schuldig over. Nu ik bezig ben met 365 Dagen Positief, weet ik dat er meer mensen met dit schuldgevoel rondlopen.

Ik snap zelfs steeds beter waar het niet kunnen genieten vandaan komt.

Jij kunt je gedachten sturen

vrouw die denkt

Tuurlijk, er zijn altijd externe factoren die het leven minder makkelijk maken. Voor mij was dat mijn scheiding.

Voor iemand anders kan het een overlijden zijn, baanverlies, maar ook een hoge werkdruk en spanningen in de wereld in het algemeen.

Als je je alleen al bedenkt wat we tijdens het coronavirus allemaal te verduren hebben gehad….. 365 Dagen Positief heeft me doen inzien dat er altijd wel externe factoren zijn die jouw geluksgevoel kunnen beïnvloeden, maar dat je je gedachten daarover helemaal zelf in de hand hebt!

Waardoor kunnen veel mensen niet optimaal genieten?

Met 365 Dagen Positief sta ik inmiddels al een heel stuk positiever in het leven. Dankzij de boost die ik elke dag in mijn mailbox vind, word ik niet alleen aangezet tot positief denken, maar word ik me ook steeds bewuster van de ‘verkeerde’ denkpatronen.

Voor iedereen kunnen die onbewuste denk- en gedragspatronen weer anders zijn. Voor de een ligt onzekerheid aan de basis van het gebrek aan geluksgevoel, voor een ander kan gelden dat hij of zij zich te veel vergelijkt met anderen.

Wat de oorzaken ook zijn, 365 Dagen Positief weet volgens mij iedereen positief te prikkelen.

De druk van de huidige maatschappij

Je collega stapt op maandagochtend uit een gloednieuwe auto en je beste vriendin pronkt met haar nieuwe schoudertas van een van de bekendste designers.

Alhoewel je heus wel weet dat geld niet gelukkig maakt, staat dat voor velen wel vaak gelijk aan het hebben van een geslaagd leven. En alhoewel je weet dat het onzin is, laat je je er toch door beïnvloeden.

Imago lijkt een steeds grotere rol te spelen. En of je nu wilt of niet, je wordt erin meegetrokken. 365 Dagen Positief laat je weer zien waar het echt om draait.

Laat 365 Dagen Positief je helpen te stoppen met piekeren

Piekeren, op zich is het een logisch mechanisme waardoor jouw hersenen een situatie kunnen analyseren om je zo op eventueel gevaar te kunnen voorbereiden.

Af en toe piekeren is dan ook goed, mits het maar binnen de perken blijft. Maar pieker jij haast de hele dag door? Behalve dat je daardoor minder productief wordt, kan het je geluksgevoel behoorlijk de kop indrukken.

365 Dagen Positief heeft mij echt geholpen met het reguleren van mijn negatieve gedachten. Ik heb nu weer veel meer ruimte in mijn hoofd.

In het verleden blijven hangen

Wie ook moeite met het voelen van geluk heeft, herkent zich vaak ook wel in het feit dat hij of zij niet in het heden leeft. In plaats van te genieten van het moment denk je vaak terug aan vroeger.

Misschien aan mooie tijden die je nu mist, of juist aan lastige periodes die je graag anders had zien verlopen. Voor mij ging dat zeker op: ik dacht aan de tijden die ik met mijn ex-partner had beleefd.

De mooie, maar ook de minder mooie. Maar ik kon er niks meer aan veranderen. 365 Dagen Positief heeft me regelmatig wakker geschud.

Je zorgen maken over de toekomst

Maar niet alleen blijf je vaak in het verleden hangen, ook scenario’s over de toekomst zullen regelmatig door je hoofd schieten.

Mijn vrienden grapten wel eens dat ik voor Hollywood aan de slag kon, rampscenario’s schrijven voor nieuwe films. Want mijn toekomst, die zag ik natuurlijk niet met vertrouwen tegemoet.

En weet je, weer kun je hier je eigen toekomst negatief mee beïnvloeden. 365 Dagen Positief heeft me duidelijk gemaakt dat negatieve gedachten over de toekomst deze ook echt minder mooi maakt.

Want je maakt nou eenmaal niet de juiste beslissingen.  

Je trekt je teveel aan wat anderen van je vinden

Schaar jij je naar de mening van anderen, doe je wat zij willen? Gewoon om maar aardig gevonden te worden of om niet buiten de boot te vallen?

Zo herkenbaar! Ik weet zeker dat ik zonder 365 Dagen Positief nog steeds op dezelfde manier met anderen om zou gaan. Dat ik ze nog steeds zou ‘pleasen’ en in feite dus over mezelf heen zou laten lopen.

Want dat is wat er eigenlijk gebeurt. Tuurlijk, vriendelijkheid en beleefdheid mag je nooit uit het oog verliezen. Maar er is een grens die je ook moet afbakenen om jezelf te beschermen.

Heb jij ook een gebrek aan zelfvertrouwen?

Dat mensen die vaak in bovenstaande patronen vervallen, een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, zal je niet verbazen.

Voordat ik met 365 Dagen Positief van start ging, was ook ik me er heus wel van bewust dat dit bij mij speelde. Maar wat ik niet wast, was hoe de vork precies in de steel zit. Welke processen hiermee samenhangen.

Eerder durfde ik er ook nooit iets aan te doen, ik durfde niet uit mijn comfort zone te komen. Ik heb echt het gevoel dat 365 Dagen Positief mij bij de hand heeft genomen.  

Jezelf met anderen vergelijken: kom er met 365 Dagen Positief vanaf

Mensen met een gebrek aan zelfvertrouwen gaan zichzelf vaak vergelijken, nog zo een reden dat je zo een ongelukkig gevoel ervaart.

365 Dagen Positief laat me elke keer weer zien dat onzekerheid niet nodig is, maar ook dat je je er niet voor hoeft te schamen wanneer je het voelt.

Heb jij net zoals ik een tijd geleden had, ook het gevoel dat iedereen er zo zelfverzekerd uitziet en zich een stuk minder zorgen maakt dan jij? Het is een illusie. Grote kans dat jij er in hun ogen net zo sterk uitziet.

Hoe kan 365 dagen positief je helpen?

gelukkige vrouw

365 Dagen Positief heeft mij op verschillende manieren weten te helpen. In het begin las ik de berichten ‘gewoon’ als mijn dagelijkse portie positieve input, maar na een tijdje begon ik echt te merken dat ze iets bij me teweegbrachten.

Nu durf ik te zeggen dat ik situaties langzaam maar zeker steeds iets positiever ervaar.

Negatieve gedachten kun je natuurlijk niet zomaar wissen, maar het lukt me steeds beter ze te herkennen en ze te vervangen voor positieve. Zo krijg je steeds meer het gevoel dat jij de controle hebt over je leven.

Met 365 Dagen Positief weer dagelijks een glimlach op je gezicht

365 Dagen Positief laat je zien dat er geen ingewikkelde of dure therapieën nodig zijn om weer beter in je vel te kunnen zitten.

Door het volgen van de berichten word je sterker en krijg je meer harmonie in je leven.

“Ik wilde wat positiever in het leven staan, de laatste tijd heel wat negativiteit voor mijn kiezen gehad.”

“Ik vind het elke dag nog weer een feestje om van jou post te krijgen , meestal als ik s`morgens wakker ben dan kijk ik gelijk in mijn mailbox. ik kijk nu wel anders tegen de dingen aan , ik trek mij niet zo veel meer van anderen aan , wat ze van mij denken en ik heb zelf meer positievere gedachten dan eerder.

Een 10! Ik ben super blij met j , ik heb hier heel veel baat bij en ik kan hier zo veel goeds uit halen.”

 

-Maaike

De eenvoudige oefeningen, tips en strategieën van 365 Dagen Positief geven je echt de kracht om weer van de kleine dingen in het leven te genieten.

En zeg nou zelf, het zijn toch ook de kleine dingen in het leven die het zo de moeite waard maken.

Wat krijg je als je 365 Dagen Positief bestelt?

positief 365 dagen

Bestel je 365 Dagen Positief, dan krijg je direct elke dag positiviteit in je mailbox.

Dit kunnen motivaties, inspirationele quotes of lessen zijn. Zodra je je inschrijft, is de toegang geactiveerd. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep 365 Dagen Positief.

Momenteel geldt er een aanbieding. In plaats van €74,- betaal je nu €37,- voor deelname. Als bonus krijg je ook het e-book ‘Maak je niet druk wat anderen van je denken.

De methode helpt je om meer te genieten, waardoor je automatisch minder stress gaat ervaren en inderdaad, wederom meer ruimte krijgt om te genieten.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

365 dagen positief

  • Wil jij weer positief in het leven staan?
  • Je wilt negatieve gevoelens voorgoed laten verdwijnen?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *