E-cursus blijvend zelfvertrouwen review

Op zoek naar een blijvend zelfvertrouwen? Mijn review, mening en ervaringen!

E-cursus blijvend zelfvertrouwen review en ervaringen? Ik vertel je mijn eerlijke mening en ervaringen!

rsz_cursus-frank-de-moei-e1559500233636

Vele deelnemers aan de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen zijn uitermate te spreken over welke resultaten dit hun heeft gebracht. Nadat de online wereld is veroverd door sport-trainingen en dieetcursussen, volgen ook steeds meer coaches dit pad om meer mensen te helpen met het vinden van optimaal geluk en gezondheid.

Frank de Moei heeft hiervoor een prachtige e-cursus aangemaakt en online geplaatst, zodat veel mensen kunnen profiteren van zijn visie voor het realiseren van meer vreugde en zelfvertrouwen in je leven.

Want wie wil nu niet meer blaken van zelfvertrouwen en je krachtiger voelen staan in de keuzes die je kunt maken? In deze review over de E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen deel ik mijn ervaringen met wat deze training voor mij gedaan heeft.

Inhoudsopgave

Waarom is zelfvertrouwen zo belangrijk?

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen waarom het hebben van zelfvertrouwen zo waardevol is voor je leven. Om werkelijk het nut te zien van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen, zul je moeten inzien hoeveel kansen je laat liggen als je je niet lekker in je vel voelt zitten en niet goed weet hoe je de dingen kunt nastreven, waar je hart zo naar verlangt.


Een laag gevoel van zelfvertrouwen zorgt er al gauw voor dat je die motivatie en inspiratie mist, die je nodig hebt om zelfbewuste keuzes te maken en dappere stappen te zetten in het verwezenlijken van al je dromen.

Ook ik heb dit aan den lijve ondervonden, toen ik me in een periode bevond waarin ik weinig zelfvertrouwen had en me liet leiden door de meningen van anderen.

In plaats van werkelijk te gaan staan voor wie ik was, bleef ik hangen in de sleur van alledag. Het hervinden van zelfvertrouwen is een waardevol geschenk dat je jezelf via deze e-cursus kunt geven.

Het leven leiden dat je wilt

Zelfvertrouwen geeft je de ruimte om niet enkel te achterhalen wat je het liefst wilt ervaren in je leven, maar biedt je ook de inspiratie om deze verlangens na te streven. Je krijgt meer lef om te gaan doen waar je aandacht het meest naar uit gaat.

Als je leven immers telkens maar eenzelfde patroon vervolgt, raak je uit balans en beland je in een neerwaartse spiraal. Stress en spanningen kunnen de overhand nemen en van je gevoel van levensgeluk winnen.

Hierdoor wordt het steeds moeilijker om werkelijk je dromen na te jagen en te ontdekken hoe het ook anders kan.

Veel mensen zullen dit herkennen, maar doen er weinig of niets aan om hier uit te komen. Als jij echter toch iemand bent die meer voor zichzelf wenst, dan is het volgen van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen zeker een perfecte handreiking.

Ik heb zelf ervaren hoe dit mij geholpen heeft om uit een diep dal te komen en het levensgeluk weer te zien stralen.

Wat kun je verwachten?

Als je besluit om deel te nemen aan de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen, dan ontvang je een training van 12 weken.

Elke week kun je zo een e-mail verwachten met inzichten die je verder helpen op weg naar meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf. Je leert anders naar je huidige situatie kijken, waardoor je langzaam uit je mentale en emotionele stagnatie ontwaakt.

Je zult gaan herkennen hoe weinig zeggenschap je over je eigen leven toe-eigent en wat je kunt doen om dit te veranderen. Je wilt immers zelf beslissen welke richting je leven op gaat en zelf de handen aan het stuur houden.

Via de e-cursus Blijvend Vertrouwen krijg je uitleg over hoe je dit kunt bereiken. De theorie je ontvangt, kun je via duidelijke opdrachten steeds verder in praktijk brengen om jezelf te trainen in het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.

De uitwerking zal veel sterker zijn, doordat je het daadwerkelijk uitvoert.

Onderdelen van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is onderverdeeld in meerdere modules, waarin je telkens verschillende dingen aanleert, die je gaan helpen bij het herwinnen van je zelfvertrouwen.

Zo ga je in deel één analyseren waar het ontbreken van je zelfvertrouwen vandaan komt en ontdek je hoe je hier in staat. In welke mate speelt zelfvertrouwen een rol in je leven?

Je leert inzien welke gevolgen jouw onzekerheid heeft op je gedrag, houding en benadering tot het leven. In deel twee ga je samen met bedenker Frank de Moei verder na hoe onzekerheid doorwerkt in je leven en wat de invloed is op jouw interactie met je omgeving.

In dit deel kun je ook al enigszins voorbereidend werk verwachten op de ontwikkeling die je met deel drie kunt verwachten.

Je gaat analyseren welke sterke kanten je over jezelf kunt benoemen en wat nog tegenwerkt. In deel drie ontdek je hoe je jouw onzekerheid kunt transformeren naar zelfvertrouwen. Mijn ervaring is dat je dan pas goed gaat merken hoeveel beter je je in je vel voelt zitten.

Bonussen op de e-cursus Blijvend Vertrouwen

Naast de uitgebreide theorie en opdrachten binnen de e-cursus Blijvend Vertrouwen ontvang je nog extra bonussen, die je nog verder op weg helpen om je dromen na te kunnen streven. Zo ontvang je een e-book, met als titel ‘Inzicht in je kracht’. Deze documentatie sluit uitstekend aan bij alles wat je in de e-cursus aan content ontvangt.

inzicht-in-je-kracht-boek

Bovendien kun je rekenen op een coaching sessie die geheel via e-mail zal verlopen. Ondanks dat je hierin slechts 1 vraag kunt stellen, zal het antwoord je zeker verder aan het denken zetten en je verder bewust maken van je eigen proces.

Deze mini-sessie zorgt er zeker voor dat je meer inzicht in jezelf krijgt, zodat dit bijdraagt aan het ankeren van je nieuw verkregen zelfvertrouwen. Een waardevolle aanvulling op een reeds krachtige en life-changing training.

Wat zijn de pluspunten van deze cursus?

De e-cursus Blijvend Vertrouwen is goed en overzichtelijk opgebouwd, waardoor je met de juiste support door het gehele proces wordt heen geleid.

Als je je geroepen voelt om je leven volledig op de schop te nemen en een drastische verandering ten goede te realiseren, dan herken je vanzelf de waarde van dit online programma.

Het cursusmateriaal zit goed in elkaar en ook de bonus sluit naadloos aan bij dit resultaatgerichte product. In vergelijking met andere cursussen biedt deze e-cursus waar voor het geld dat je moet investeren.

Je zelfvertrouwen zal met zekerheid een flinke boost krijgen als je het aan durft om je aan de stappen binnen deze training te committeren.

Je leert inzien waar je gebrek van zelfvertrouwen vandaan komt en hoe dit een uitwerking heeft op je leven. Duidelijke handvatten helpen je hier verandering in aan te brengen, zodat je weer volop van het leven kunt genieten vanuit optimale zekerheid.

Wat krijg je als je dit aanschaft?

Zodra je de betaling hebt afgerond ontvang je via een geautomatiseerd proces elke week een mail van Frank de Moei. Door het boek ‘Inzicht in je Kracht’, ga je gelijk goed van start, waarna je in de cursus verder op de materie in gaat.

Hierin leer je over mythes rondom zelfvertrouwen, hoe je dit meer kunt opbouwen in jezelf door positieve affirmaties over jezelf te herhalen.

Ook leer je hoe zelfvertrouwen is opgebouwd, wat eventuele oorzaken uit je verleden kunnen zijn, waardoor je nu over weinig zelfvertrouwen beschikt en ontvang je effectieve opdrachten, waardoor je helder krijgt wat je kunt doen om dit gevoel in jezelf te draaien en transformeren.

Door de oefeningen wordt zelfvertrouwen vanzelf meer een vanzelfsprekendheid en ontdek je wat blijvend zelfvertrouwen voor jou kan betekenen.

Wie is frank de moei?

frank-de-moei

Frank de Moei is de verkoper en bedenker van dit product en staat volledig achter zijn eigen creatie.

Hij is een coach met jarenlange ervaring in het geven van trainingen en is aangesloten bij diverse branche organisaties.

Hij is overtuigd van het effect van zijn e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen en veel cursisten, waaronder ikzelf, hebben ondervonden hoe je opnieuw zekerder in het leven kunt komen te staan.

Frank de Moei is een professionele life-coach die uit eigen ervaring en ontwikkeling een prachtig programma heeft samengesteld om anderen te helpen meer uit het leven te halen.

Hij beschouwt zelfontwikkeling hierin als leidraad tot een gelukkig en succesvol bestaan. Je wordt dan ook terdege door hem begeleidt en bijgestaan in jouw eigen persoonlijk proces, terug naar zelfvertrouwen en levensgeluk.

Is hij te vertrouwen?

Elke online aanschaf is spannend, aangezien je nooit zeker weet wat je zult ontvangen. Frank de Moei biedt zijn producten echter al jaren aan via betrouwbare kanalen.

Zo vind je zijn bedrijf Carpedium Coaching al jaren op de befaamde site Newstart.nl waar tal van artikelen, boeken en cursussen worden aangeboden, specifiek op gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ook staat zijn bedrijf netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is alles wat hij vertelt en deelt transparant en oprecht.

Zijn website trekt jaarlijks 1.000.000 bezoekers wat veel zegt over zijn integriteit en het succes dat hij behaalt bij tal van dankbare deelnemers aan zijn trainingen.

Ervaringen van andere klanten

Net als ikzelf zijn veel andere klanten van Frank de Moei uiterst positief en enthousiast over de training Blijvend Vertrouwen. Veel cliënten plaatsen graag hun recensies op de website van deze coach.

Ook op Facebook wordt er volop met lof over de training en de begeleiding vanuit Frank de Moei gesproken, wat wel aangeeft dat veel mensen gebaat zijn bij deze doeltreffende e-cursus.

Als jij ook meer zelfvertrouwen wenst te krijgen, is de e-cursus Blijvend Vertrouwen zeker een aanrader.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

174823-170311-Box-cursus-zelfvertrouwen-2016

E-cursus blijvend zelfvertrouwen kopen? Dat doe je vandaag via de onderstaande kortingslink!

GA DIRECT NA DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.