Geloof in jezelf: ook jij kan dit!

Geloof in jezelf? Zelfvertrouwen spreekt niet vanzelf!

Geloof in jezelf! Wat de meeste mensen niet weten en daardoor steeds weer de fout in gaan? Hoe voorkom je deze fouten? Lees snel verder!

Zelfvertrouwen heeft dan wel het woord ‘zelf’ erin zitten. Maar het spreekt niet vanzelf. Dat moet je trainen. Wil jij ook graag een boost voor je zelfbeeld en optimisme en gelukkiger en succesvoller in het leven staan?

Krik dan je zelfvertrouwen op met Frank de Moei’s cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Want het zijn vaak niet je gebreken die je hinderen om te excelleren. Maar je gedachten.

Doen!

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” Het is een beroemd citaat van Pippi Langkous dat de essentie van zelfvertrouwen perfect verwoordt.

De roodharige belhamel begreep precies hoe het werkt: ervanuit gaan dat je iets goed kunt, is vaak een sleutel tot geluk en succes.

Maar geloven in jezelf, dat spreekt dus allesbehalve vanzelf. Waar we soms nog weleens worden wijsgemaakt dat talent datgene is dat ons verder brengt, of doorzettingsvermogen, brengt zelfvertrouwen ons nog veel verder.

Niet voor niets heeft Frank de Moei zichzelf toegewijd tot deze krachtige eigenschap.

Over de sloot

Stel je voor: je loopt door een landschap, met je einddoel in zicht. Je komt een sloot tegen. De kans is reëel dat je eroverheen kunt komen, maar geen garantie. Springen, dat zal je moeten.

ondernemen-en-doen-e1559477154894

Maar met welke gedachte doe je dat? “Ik durf niet, want ik ben bang om natte voeten te halen? Maar goed, ik probeer het dus maar…”, of juist: “Ja hoor, dat moet prima te doen zijn. Hup!” Grote kans dat die laatste meer succes boekt.

Dit simpele voorbeeld lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is precies hoe zelfvertrouwen werkt.

Weg twijfels. Hier zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwen is een groot goed. Bijna iedereen kan wel wat handvaten gebruiken als het gaat om een gezond zelfbeeld en een powerful, positieve instelling.

Want voel jij je zeker over jezelf, dan is de kans veel groter dat je je doelen zult behalen. Weg dus, die twijfels. En aanpakken, dat zelfvertrouwen.

Onzekerheid in de weg

Wees gerust, bijna elk persoon kent twijfels. Zelfs de grootste held of heldin kampt zo nu en dan met onzekerheid. Hoogmoed komt voor de val.

Alleen de allergrootste, narcistische hoogmoedige types, zijn zogenaamd vrij van twijfels en onzekerheden, maar zitten er diep van binnen juist vol mee.

vrouw-kijkt-angstig-e1559477435293

Het zijn juist de personen die erkennen niet perfect te zijn, die toegeven dat ze zijn opgebouwd uit zekerheden en onzekerheden, en die bereid zijn om te leren, voor wie prachtige dingen in het verschiet liggen…

Hello goodbye twijfels

Het is dan ook noodzaak om niet te doen alsof die twijfels en onzekerheden er niet zijn. Maar ze juist onder ogen te komen. Hoe ga je daarmee om? Het is essentie om twijfels niet te negeren, maar om ze te bevragen.

Heb jij een spannende situatie op werk bijvoorbeeld, of in de familiekring? Besef dan: hoe ver brengt een twijfelachtige instelling je? Begroet de twijfels met open armen, maar verwelkom ze niet. Laat ze niet binnen en wijs ze de snel de deur.

Trainer in zelfvertrouwen

Om fysiek fitter te worden, gaan de grootste fanatiekelingen van ons naar een personal trainer. Immers: dat is een expert die jou naar je doelen brengt, zonder dat je zelf voedingsschema’s en trainingsprogramma’s hoeft op te zetten.

Dat geldt ook voor zelfvertrouwen. Om zelfverzekerder te worden, is een personal trainer net zo handig. Een goede coach die jou helpt om het beste uit jezelf te halen, is dan ook geen overbodige luxe.

Frank de Moei

Frank de Moei is zo’n “personal trainer” op het gebied van zelfvertrouwen. Hij richtte eigenhandig Newstart.nl op, een platform op het gebied van geluk en succes.

174823-170311-Box-cursus-zelfvertrouwen-2016

Frank creëert bovendien verscheidene e-cursussen op het gebied van persoonlijke groei en een gelukkiger leven.

Denk bijvoorbeeld aan de cursus Blijvend Zelfvertrouwen, waarmee je handvaten krijgt uitgereikt om te bouwen aan zelfvertrouwen op de lange termijn.

Succes

Tijdens een cursus van Frank wordt in kaart gebracht waar de hindernissen liggen in jouw leven op het gebied van zelfvertrouwen.

De populariteit van Frank de Moei als coach, zijn platform Newstart.nl en de verschillende cursussen zoals vind je ideale baan geen zorgen of stress meer, is onontkoombaar.

Inmiddels hebben al meer dan 15.000 cursisten een cursus gevolgd op dit platform. Tevens zijn er zo’n 1 miljoen websitebezoekers per jaar.

Niet korte termijn, maar lange termijn

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om aan je zelfbeeld en levensgeluk te werken.

Maar het komt vaak voor dat die alleen op korte termijn een bijna ‘vermakelijke’ functie hebben in plaats van dat deze op de lange termijn doelen behalen.

Hoe vaak lees je wel niet een boek over een positiever leven, dat je na een paar weken weer helemaal vergeten bent?

Hoe vaak heb je wel niet een motiverende speech gezien die je aanspoort tot verandering, maar uiteindelijk na een paar jaar niet meer toepast in je dagelijks leven?

Blijvend Zelfvertrouwen

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is geen quick fix naar een blij gevoel dat een paar dagen aanhoudt. Immers vallen de meesten vaak weer terug in oude gewoonten, als daar niet constructief aan gewerkt is.

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is dan ook een daadwerkelijke tool om blijvend langdurig sterker in je schoenen te staan.

Om dag in dag uit, jaar na jaar, op positieve wijze naar je kennen, kunnen, talenten en mogelijkheden te kijken.

Wat houdt dat in?

Allemaal leuk en aardig, maar wat houdt dat in, die cursus Blijvend Zelfvertrouwen? Welnu. De cursus duurt twaalf weken waarbij je dagelijks een mail met uitleg krijgt.

Die twaalf weken staan in het teken van tips, inspiratie en handvaten.

In het eerste gedeelte analyseer je jouw hindernissen en onzekerheid. Vervolgens leer je in het tweede gedeelte de gevolgen van die twijfels.

Uiteindelijk ga je in het laatste gedeelte voor de wijze waarop je onzekerheid kunt transformeren tot zekerheid.

Doen!

Jij kunt ook tevreden zijn met wie je bent. Jij kunt ook een blijvend gevoel van zekerheid ervaren! Als je er maar voor openstaat, nieuwe dingen probeer, en je af en toe laat ‘trainen’ door en expert die jou de juiste touwtjes in handen geeft.

Immers: dat heb je waarschijnlijk nog nooit gedaan. Dus de kans is groot, als we Pippi mogen geloven, dat jij het wel kan!

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

blijvend zelfvertrouwen

Blijvend Zelfvertrouwen

  • Ben jij nog steeds onzeker over jezelf?
  • Je wilt graag meer vertrouwen krijgen in je leven?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Al meer dan 3000 mensen zijn je voor gegaan!
Ja! Ik wil direct naar de kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *