Conversatie Koning review

Verander met Conversatie Koning je zwakte in je wapen

Kom jij nooit verder dan een oppervlakkig gesprekje en heb je het gevoel nooit de aantrekkelijkste versie van jezelf te kunnen laten zien?

Heeft die aantrekkelijke vrouw die je een tijd geleden hebt ontmoet slechts uit beleefdheid je uitnodiging op sociale media geaccepteerd, maar verder duidelijk geen intentie om met je af te spreken?

Als pijnlijke stiltes en moeite met het stellen van goede vragen binnen jouw gesprekken meer regel dan uitzondering zijn, dan kun je net als ik een tijdje geleden wel wat hulp van Conversatie Koning gebruiken.

Werken aan je authenticiteit

Soepele gesprekken voeren en er af en toe een pakkende oneliner in gooien, het is iets waar ik een tijdje geleden alleen nog maar van kon dromen.

Wanhopig en zelfs een tikkeltje jaloers keek ik naar mijn vrienden en kennissen die het allemaal zo soepel al leken te gaan.

Sinds ik de videocursus van Conversatie Koning heb gevolgd, weet ik hoe ik het moet aanpakken. En nee, het gaat niet om suffe versiertrucjes om vrouwen te manipuleren en in je bed te krijgen.

De insteek is je echte ik te durven laten zien en haar met deze authenticiteit voor je te winnen.

als sleutelwoord voor succes

Herinner je je de film ‘What women want’ nog? Lang hoopte ik dat mij ook zoiets zou overkomen, tegen beter weten in natuurlijk.

De videocursus Conversatie Koning heeft mij overduidelijk bewezen dat je voor de succesvolle omgang met vrouwen geen wonder nodig hebt (en ook geen ongeluk zoals de hoofdrolspeler van de film overkwam).

Het sleutelwoord voor succes is charisma, oftewel een sterke persoonlijke uitstraling en aantrekkingskracht. De X-factor zeg maar.

Misschien ben je er net als ik niet mee geboren, maar het goede nieuws is: het is aan te leren! Met Conversatie Koning!

Kruip uit je schulp en laat je charisma spreken

Waarom charisma zo belangrijk is? Ik heb van Conversatie Koning geleerd dat deze factor voor het grootste deel gebaseerd is op authenticiteit.

Oftewel: uitstralen wie je echt bent en waar jij voor staat. Als ietwat schuchtere jongen deed ik dat nooit. Liever ging ik op in de massa.

Als mij al iets werd gevraagd, kwam ik bijna nooit lekker uit m’n woorden. Logisch, want ik was mezelf niet.

In plaats daarvan probeerde ik me krampachtig aan het plaatje vast te houden waarvan ik dacht dat het van mij werd verwacht.

Authenticiteit betekent aantrekkingskracht en dus succes

Pas nu mijn buitenkant veel meer in overeenstemming is met mijn binnenkant, kan ik een veel krachtiger beeld neerzetten. En dat merk ik onder andere in mijn succes bij vrouwen. 

Authenticiteit wekt vertrouwen, want een authentiek persoon laat zijn ware ik zien. Des te authentieker iemand je vindt, des te aantrekkelijker zul je ook gevonden worden.

een stelletje

Wil je een vrouw echt voor je winnen, dan moet ze het gevoel hebben dat ze jouw ware karakter ziet en kan leren kennen. Anders zal het nooit verder komen dan een vluchtig, oppervlakkig contact.

Conversatie Koning kan elk type man helpen

Ik kon dan misschien wel onder het kopje ‘verlegen man’ geschaard worden, dat wil niet zeggen dat alleen dit type mannen iets aan de videocursus Conversatie Koning hebben. Integendeel.

Zelfs de makkelijkste praters en populair ogende types kunnen in contacten met vrouwen helemaal dichtklappen.

Denk bijvoorbeeld aan hoogopgeleide professionals en andere zakenlui die altijd wel een antwoord klaar lijken te hebben en iedereen onder de tafel praten, maar ook aan de knapste mannen die elk gesprek vanwege hun ongemakkelijke gevoel zien blokkeren.

Eén zin kan het verschil al maken

Dat je charisma kunt aanleren, heeft Conversatie Koning mij onomstoten bewezen. Voorheen geloofde ik er niet in dat je met bepaalde opmerkingen een gesprek kunt sturen.

Maar blijkbaar werkt het wel zo! Het systeem van effectieve zinnen en gesprekstechnieken dat je middels Conversatie Koning leert, is gebaseerd op bevindingen in de wereld van coaching.

Niet alleen heb ik geleerd wélke zinnen ik het beste kan gebruiken, maar ook wanneer ik die moet toepassen.

Want timing is haast net zo belangrijk. Tegenwoordig heb ik eigenlijk nooit meer het gevoel de plank mis te slaan.

Boost je zelfvertrouwen

Het systeem van Conversatie Koning geeft je niet alleen inzichten in dit te gebruiken systeem, maar levert je daarmee ook een flinke boost in je zelfvertrouwen op.

En ook zelfvertrouwen is aantrekkelijk. Sterker nog, het is de meest sexy eigenschap die je maar kunt bezitten.

Zelfvertrouwen straalt positieve energie uit naar je omgeving, iets waar een potentiële date of bedpartner natuurlijk ook niet blind voor is.

Je hoeft er dus niet per se knap uit te zien om aantrekkelijk gevonden te worden. Door zelfvertrouwen gaan jij en degenen om je heen zich automatisch beter voelen.

Wat leer je in de videocursus Conversatie Koning?

Met de videocursus Conversatie Koning word je stap voor stap door het door coaches ontwikkelde systeem geleid dat jou het zelfvertrouwen geeft dat je nodig hebt.

Het zelfvertrouwen dat je gebruikt om op precies zó een manier een gesprek te voeren, dat je het naar de gewenste uitkomst kunt sturen.

Telefoonnummers uitwisselen bijvoorbeeld, een afspraakje maken of een one night stand. En nogmaals, het gaat niet om het manipuleren van vrouwen.

Maar als ze met wederzijdse instemming in je bed belandt, is daar niks mis mee, toch?

Alle ingrediënten om een gesprek soepel te laten verlopen én te sturen

De gesprekstechnieken en conversation boosters die je door de videocursus Conversatie Koning krijgt aangereikt, zorgen ervoor dat jij écht emoties bij je woorden ervaart, je genoeg authentieke gespreksstof hebt en eventuele situaties weer moeilijk kunt redden.

Door de juiste oneliner bijvoorbeeld, of goed getimede humor. Kortom, Conversatie Koning reikt je alle ingrediënten aan om een maximaal soepel gesprek te kunnen voeren waar misschien wel meer uit voortvloeit.

Mijn tweede date is inmiddels al een feit. Iets wat ik vóór Conversatie Koning echt nooit had durven denken.

De zes videomodules van Conversatie Koning

De Conversatie Koning cursus bestaat uit zes verschillende videomodules. In de eerste module leer je over de grootste communicatiefouten, maar ook over hoe je je stem moet gebruiken.

In de tweede module leer je vragen en zinnen die het vuur in een gesprek kunnen brengen. In de derde module leer je er daar nog meer van, maar ook hoe je jezelf echt moet uitdrukken.

Module 4 richt zich op het verliefd maken van een vrouw, module 5 op het seksuele vlak en module 6 op het jezelf uit pijnlijke stiltes redden.

Wat je in feite leert tijdens het volgen van de videocursus

Zoals ik in het begin al zei: ik heb zoveel meer geleerd dan alleen standaard zinnen of technieken. Alhoewel het daarin de cursus in eerste instantie om lijkt te draaien, leidt hij je naar zoveel meer.

Zo leer je jezelf op een eerlijke manier uit te drukken, meer zelfvertrouwen uit te ademen en ook je natuurlijke aantrekkingskracht meer te laten spreken.

tekst plaatje

Het is me opgevallen dat ik na het volgen van de videocursus ook veel vaker dan voorheen complimenten krijg.

Het is mijn veranderde houding die daar de oorzaak van is, want aan mijn uiterlijk heb ik niets veranderd.

Boek de goedkope cursus Conversatie Koning en krijg er vier bonussen bij

Als je nu de videocursus Conversatie Koning bestelt, betaal je slechts €97,- in plaats van de €247,- die hij normaal kost.

Bovendien krijg je er ook nog wat bonussen bij. Die vond ik persoonlijk een fijne aanvulling. De eerste bonus is de bundel ‘De Kroonjuwelen’, met 575 pakkende voorbeeldzinnen.

De tweede bonus is de handleiding ‘Van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen’.

De derde bonus is de handleiding ‘Comebacks voor al haar bijdehante opmerkingen’ en de vierde bonus betreft de handleiding ‘Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen’.

Conversatie Koning als onderdeel van AttractionGym

De videocursus Conversatie Koning is ontwikkeld door Daan de Ram, misschien wel de bekendste datingcoach van Nederland en België.

Samen met een uitgebreid team van coaches beheert hij het project AttractionGym, dat als doel heeft gewone mannen een buitengewoon liefdesleven te geven.

AttractionGym doet dit middels een boek, de bootcamps, maar dus ook met de videocursus Conversatie Koning.

Voor mij is het een geslaagde methode geweest die ik ook nog eens helemaal thuis heb kunnen doorlopen.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Conversatie Koning

  • Ben jij het ook zo zat om vast te lopen bij elk gesprek?
  • Je wilt nooit meer met je mond vol tanden staan?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *