AttractionGym

AttractionGym helpt je beter worden met vrouwen

Bang om te daten? Komen gesprekken met leuke dames maar nooit op gang? Vraag je je af hoe jongens of mannen van jouw leeftijd het altijd voor elkaar krijgen?

Het wordt tijd om je schaamte opzij te zetten en de zaken eens helemaal anders aan te pakken. Met behulp van de cursussen van AttractionGym krijg jij als man authentieke versiertips met praktische waarde.

De oprichter van AttractionGym is Daan de Ram, de bekendste datingcoach voor mannen in Nederland én België. Inmiddels heeft hij duizenden mannen al op weg geholpen. Ben jij de volgende?

Daan de Ram: van gameverslaafde tot vrouwenversierder

Daan de Ram weet met zijn cursussen binnen een korte tijd een gigantische verandering bij je teweeg te brengen. Daan weet hoe de vork in de steel zit, want jaren geleden zat hij in dezelfde positie als jij nu.

Daan was een gamer die niets van vrouwen versieren wist, maar zichzelf -vanwege zijn behoefte aan fysieke intimiteit en sociale vrijheid- bewust voornam om dit te veranderen.

Het lukte. En hoe! Daan bewijst dat aantrekkelijkheid te leren is en weet het versieren van vrouwen feilloos over te dragen naar andere mannen. Zijn cursussen op een rijtje:

Geheim van aantrekkingskracht

Ontmoet je wel leuke vrouwen, maar lijken ze keer op keer niet zo geïnteresseerd in jou te zijn?

Grote kans dat dit niet aan jou als persoon ligt, maar aan de manier waarop je met vrouwen communiceert. Het boek ‘Geheim van aantrekkingskracht’ leert je middels de FLOW methode hoe je je aantrekkingskracht kunt versterken.

Na afloop van de cursus zal je onweerstaanbaarheid zó zijn gestegen, dat jij geen moeite meer hoeft te doen, maar de vrouwen achter jou aanlopen.

FLOW

Deal jij al tijden met onzekerheid wanneer het op vrouwen aankomt? Durf je nooit de stap te zetten om een mooie meid aan te spreken of zelfs maar een berichtje te sturen?

Grote kans dat je, door de onzekerheid die je uitstraalt, ook zelf niet makkelijk aangesproken zult worden. Met behulp van de door Daan zelf ontwikkelde FLOW methode ga je hierin verandering aanbrengen.

FLOW combineert theorie met beeldmateriaal en zelfs interviews met vrouwen. De meest complete cursus die alle aspecten belicht!

God Mode

Plof je aan het eind van de dag neer op de bank? Moe, maar niet voldaan? Je eigenlijke doelen niet behaald? Zonde, want er zit zoveel potentie in je die je nu onbenut laat.

Schuif je het werken aan doelen voor je uit en breng je je vrije tijd door met nutteloze dingen zoals gamen of door social media scrollen?

God Mode helpt je in negen weken om succesvoller, gelukkiger en gezonder te worden. Het is de enige cursus van AttractionGym die zich niet specifiek op versieren richt.

BerichtenBaas

Soms weet je wel wat je van een vrouw wilt, maar lukt het je niet om dit over te brengen op Tinder of Whatsapp. En daar ga je de mist in, want als je eerste gesprek niet vlot loopt, zal er ook bijna nooit een vervolg komen.

Het gaat niet alleen om de dingen die je tegen een vrouw zegt, maar natuurlijk ook hoe je het brengt.

BerichtenBaas geeft je alle tips en tricks die je nodig hebt bij het online daten, zodat je die mooie vrouw binnenkort in het echt kunt gaan ontmoeten.

CharismaGod

Charisma is een specifieke persoonlijke aantrekkingskracht. Veel mensen denken, al kijkend naar wereldsterren die op de rode loper flaneren, dat je daarmee geboren moet zijn.

Daan de Ram van AttractionGym weet je het tegendeel te bewijzen. Door te werken aan je lichaam, stijl en uitstraling zorg je ervoor dat je vanaf binnenkort een streepje voor hebt op de rest.

Dankzij de cursus CharismaGod kruip je uit die schulp en sla je aan het daten.

Relatiebaas

zoenen

Sommige mannen zijn op zoek naar one night stands, anderen naar een no strings attached relatie en weer anderen willen de ‘real deal’, oftewel een serieuze relatie.

Ben jij op zoek naar dat laatste, maar lijkt het na een paar dates altijd te stranden? Relatiebaas gaat je helpen ontdekken hoe je van die succesvolle eerste date uiteindelijk naar een relatie gaat en deze ook behoudt.

Ook wordt er in de cursus aandacht besteed aan relatieproblemen en hoe je die weer oplost.

Conversatiekoning

Spreek je haar aan maar sla je vervolgens volledig de plank mis? Of klap je helemaal dicht? Terwijl die vrouw die je aansprak beleefd lacht, denkt ze ondertussen na over een manier waarop ze je het vriendelijkst kan afwijzen.

Jij voelt de bui al hangen: weer een teleurstelling, weer een afwijzing. Dankzij Conversatiekoning zul je nooit meer met je mond vol tanden staan en al vanaf de eerste keer verbaal een ijzersterke indruk maken!

Sociale Superster

Leef jij binnen de veilige grenzen van je comfortzone? Alhoewel je denkt dat dit je goed doet, zijn er ongetwijfeld ook genoeg situaties waarin je doorhebt dat je een muur tussen jezelf en de ander hebt gebouwd.

Tussen jou en die knappe vrouw misschien wel! Met de cursus Sociale Superster leer je alles over de elementen van aantrekkingskracht.

In de vele video’s zie je hoe Daan dit ook zelf in de praktijk heeft gebracht. Tijd voor lef, tijd om je wereld te verbreden!

De SeksGod Methode

Heb jij geen of weinig ervaring binnen de vier muren van de slaapkamer en hunker je naar een spetterend seksleven waar elke man jaloers op zou zijn?

Of denk je dat het wel goed zit met jouw bedprestaties, maar is je (seks)partner er wat minder over te spreken? 

Met de SeksGod Methode leer je alles over genot, het bevredigen van vrouwen en het creëren van een fantastisch seksleven. Of je nu een vaste partner hebt of regelmatig verschillende vrouwen ontmoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *