CharismaGod review

Met CharismaGod je aantrekkingskracht ontdekken

Normaal ben ik niet zo gauw razend enthousiast over cursussen, maar met CharismaGod was het anders. CharismaGod heeft mij echt geholpen mijn aantrekkingskracht te verbeteren. En hoe!

Tot een aantal maanden geleden had ik echt totaal geen kaas gegeten van uiterlijke verzorging, stijl en al dat soort dingen. Ik vond eigenlijk altijd dat dat niet voor ‘echte’ mannen was.

Maar het tegendeel blijkt waar, want nu ik de tips van deze online cursus weet toe te passen, is mijn succes bij de vrouwen aanzienlijk groter. Hoezeer we het ook willen ontkennen, uiterlijk speelt wel degelijk een rol

Actieve en passieve aantrekkingskracht

Uiterlijk is eigenlijk niet eens het goede woord, maar slechts een onderdeel van datgeen waarbij CharismaGod je helpt: het ontdekken én ontwikkelen van jouw mannelijke aantrekkingskracht.

Daan van CharismaGod legde me iets uit waarbij ik nooit eerder had stilgestaan: er bestaat een verschil tussen actieve aantrekkingskracht (versiertechnieken, gebruikte zinnen etc.) en passieve aantrekkingskracht (alles wat je uitstraalt).

Verzorging, stijl en charisma vallen daaronder. En ja, daar had ik dus nooit aan gedacht. Passieve aantrekkingskracht is eigenlijk de factor die ervoor zorgt dat je nu, maar ook over een tijdje nog interessant voor een vrouw bent.

Doe de optelsom

Denk jij -net als ik een tijdje geleden- wel de versierskills te hebben om leuke vrouwen te versieren, maar wil het om een of andere reden maar niet lukken, dan kun je tot de voorzichtige conclusie komen dat je wel over actieve, maar niet over passieve aantrekkingskracht beschikt.

Voor vrouwen zijn beiden echter net zo belangrijk. Om de optelsom compleet te maken, kan CharismaGod je helpen.

Je succes met vrouwen wordt namelijk bepaald door je versierskills én je uiterlijk. Ik merkte dat ik die versierskills tegenwoordig trouwens een stuk minder hard nodig heb.

Werken aan je passieve aantrekkingskracht

vrouw met een man

Lekker kort gezegd helpt CharismaGod je met het ontwikkelen van je passieve aantrekkingskracht. Weet je dat ik eigenlijk nooit had nagedacht over de indruk die ik eigenlijk op meisjes wilde maken?

Als je niet weet hoe je jezelf wilt presenteren, kun je ook nooit interessanter dan gemiddeld overkomen, weet ik nu. Zelfs al zie je eruit als een Griekse God met een lichaam en gezicht om u tegen te zeggen.

Met alleen sterke openingszinnen is het plaatje niet compleet. Vrouwen willen meer, zo heeft CharismaGod mij wel duidelijk gemaakt.

Daten met iemand die dezelfde marktwaarde heeft

En weet je, het mooie is dat je met behulp van CharismaGod de controle razendsnel weet te grijpen. Mooiere vrouwen dan gewoonlijk zullen geïnteresseerd in je zijn. Waarom?

Met de aandacht die je aan je uiterlijk besteedt, ben je namelijk in marktwaarde gestegen. En pas dan kan het met een meid pas echt lukken. Een vrouw die namelijk beter kan krijgen, zal daar ook na niet al te lange tijd naar op zoek gaan.

Die twijfel heb ik nu grotendeels van me af kunnen laten glijden.  

Wat is je marktwaarde?

Je marktwaarde is, net zoals voor gebouwen en andere materiële zaken, de waarde die mensen jou toekennen.

Deze waarde zullen ze baseren op een aantal zaken, die wederom zijn onder te verdelen in actieve en passieve aantrekkingskracht, zoals CharismaGod ook beschrijft.

Je kunt een ontzettend vlotte babbel en goede humor hebben, maar eruitzien als een gigantische nerd (dit was ik tot voor kort) en zo totaal geen succes hebben.

Andersom kan natuurlijk ook: een topmodel zonder enige inhoud, daar lopen vrouwen ook niet warm voor. Zoals CharismaGod ook zegt: het is een combinatie.

De voordelen waarvan aantrekkelijke mannen profiteren

Met de tips en instructies van CharismaGod ben ik me een stuk aantrekkelijker en zelfverzekerder gaan voelen.

En weet je, het lijkt alsof datgeen wat ik heb geleerd me ook op andere vlakken een stuk vooruit heeft geholpen. Alsof ik gewoon gezien durf te worden en mijn plaats sterker durf in te nemen.

CharismaGod heeft ertoe geleid dat ik als persoon in het algemeen een echte kickstart heb gekregen.

Studies wijzen dat ook uit: aantrekkelijke mannen krijgen beter betaald, worden beter geholpen op allerhande vlakken en hebben meer zelfvertrouwen.

Er beter uitzien is echt te leren

Hebben je ouders geen topmodel op de wereld gezet? Geen zorgen, want CharismaGod helpt je met het dusdanig ontwikkelen van jezelf, dat je keihard gaat shinen. Je hoeft namelijk geen model te zijn om er goed uit te zien.

man model

Een man die laat blijken zelfbewust te zijn en aandacht aan zijn voorkomen te besteden, is voor veel vrouwen wild aantrekkelijk.

Ook ik weet van mezelf heus wel dat ik niet knapper ben dan de gemiddelde Nederlandse man, maar toch weet ik zeker dat ik nu dankzij CharismaGod wel veel meer succes heb dan de gemiddelde Nederlander.

Wat is charisma?

Het woord charisma zul je vaak horen als ook jij besluit de online cursus CharismaGod te volgen. En dat is niet zonder toeval: het Griekse woord charisma staat voor een sterke persoonlijke aantrekkingskracht.

Iemand met charisma weet ‘iets’ uit te stralen en anderen een fijn gevoel te geven. Het gevolg? Je raadt het al: die anderen willen graag bij jou in de buurt zijn.

In de cursus CharismaGod zijn die beoogde anderen natuurlijk de mooie vrouwen die jij wel beter zou willen leren kennen. Charisma is geen aangeboren eigenschap, maar een vaardigheid die je met CharismaGod maximaal gaat ontwikkelen.

Wat leer je onder andere in de online cursus CharismaGod?

De online cursus CharismaGod belicht alle aspecten die een rol spelen bij passieve aantrekkingskracht.

Zo leer je onder andere hoe je je garderobe eens flink onder handen neemt (en nee, je hoeft daar geen bergen geld aan uit te geven, in tegendeel zelfs).

Je leert te ontdekken wat bij jou past en waar je je comfortabel bij voelt. Ook komt bij CharismaGod de verzorging van je haar en huid aan bod. Een plastisch chirurg is er helemaal niks bij.

CharismaGod: gebouwd op de drie pijlers van passieve aantrekkingskracht

De online cursus CharismaGod is gebouwd op de drie pijlers van passieve aantrekkingskracht. Ik zal ze voor de zekerheid nog eens noemen, zodat je weet waar je allemaal aan gaat werken wanneer je deze cursus bestelt.

Je richt je met CharismaGod op je uiterlijk en leert je lichaam, gezicht, haar en huid goed te verzorgen om maximaal aantrekkelijk voor de dag te komen.

Ook werk je aan je houding en je lichaamstaal, want daarmee zeg je zoveel meer dan je denkt. Tot slot komt ook stijl aan bod.

Uiterlijk beïnvloedt de manier waarop je je voelt

Weet je dat ik eigenlijk het gevoel heb dat ik dankzij CharismaGod zoveel meer heb bereikt dan alleen meer succes bij de vrouwen?

CharismaGod geeft je niet alleen als man, maar als persoon in het geheel het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om succesvol in het leven te zijn. Zelfvertrouwen helpt je op alle vlakken en straal je uit naar anderen, dus ook naar vrouwen.

tekst foto

CharismaGod biedt je zoveel handvatten om je zelfvertrouwen te vergroten, zonder dat het ook maar enigszins naar arrogantie riekt. Je staat gewoon lekker stevig in je schoenen.

Met zelfvertrouwen groeit ook je positieve instelling. Vroeger was ik zo jaloers op die mannen die van het zelfvertrouwen blaakten en de volledige controle over hun leven hadden, maar nu weet ik dat ook ik het altijd al in me had. CharismaGod heeft het me simpelweg laten zien.

Wat krijg je als je je opgeeft voor de cursus CharismaGod?

Geef je je op voor de online cursus CharismaGod, dan krijg je een interessante cursus die uit drie delen bestaat. Deel 1 richt zich op charisma mastery.

Hier vind je het antwoord op de vraag hoe je je lichaamstaal en uitstraling gebruikt om een ijzersterke indruk te maken. Deel 2 gaat over je stijl. Het is me eindelijk gelukt om me stijlvol te kleden.

Die saaie, veilige outfits zijn nu echt verleden tijd. Deel 3 geeft je alle tips die je nodig hebt op het gebied van je haar, lichaam, huid en gezicht. De tips komen van professionals.

Direct en onbeperkt toegang

De makers van CharismaGod zijn gul: behalve de cursus zelf (71 video’s met een totale lengte van 14 uur) ontvang je ook nog eens zes exclusieve bonussen.

Die actie is trouwens maar tijdelijk, dus als je geïnteresseerd bent in het volgen van CharismaGod zou ik je willen aanraden hier niet al te lang mee te wachten.

Na betaling van de €247,- krijg je meteen toegang tot al het online materiaal. Die toegang heb je trouwens onbeperkt.

Ik heb CharismaGod enkele maanden geleden gevolgd, maar kijk de video’s nog steeds wel eens. Het blijft namelijk motiverend!

Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

CharismaGod

  • Wil jij ook die sterke persoonlijke aantrekkingskracht krijgen?
  • Je wilt een echte vrouwen magneet worden?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *