Sociale Superster review

Van toeschouwer naar actienemer met de cursus Sociale Superster

Zie jij vaak genoeg mannen met het grootste gemak een praatje met een leuke vrouw aanknopen? Die vrouw die jij ook in het vizier had, maar die je uiteindelijk toch niet durfde aan te spreken?

Terwijl ze haar nummer aan die man -die blijkbaar wel genoeg ballen had- geeft, bijt jij je nog eens flink op je lip. Weer heb je een uitgelezen kans aan je voorbij laten gaan. Herkenbaar?

Ook ik was dit, tot enkele maanden geleden. Totdat ik kennismaakte met de cursus Sociale Superster van Daan de Ram van AttractionGym.

Gooi met de cursus Sociale Superster je angsten overboord

Vrouwen, ik had er de grootste moeite mee contact met ze te maken. Een vriendelijk ‘hallo’ kon ik nog net over mijn lippen krijgen als er weer eens een mooie meid tegenover me in de trein kwam zitten.

Maar meer dan dat niet. Te bang om met mijn woorden de plank compleet mis te slaan of misschien een gigantisch blauwtje te lopen, was er van echte communicatie nooit sprake.

Succesvol in de liefde was ik dus nooit. Dankzij de cursus Sociale Superster  ga ik inmiddels echter heel anders door het leven.

Doorbreek de patronen

Eigenlijk zegt de naam van de cursus het al: Sociale Superster gaat over het ontwikkelen van jezelf op een veel breder vlak dan alleen vrouwen.

Het is geen cursus waarin je zomaar een beetje leert om vrouwen te versieren. Hoewel dat misschien wel je hoofddoel is, steek je er zoveel meer van op.

Want eerlijk is eerlijk, verlegenheid en afwachtend gedrag zal niet iets zijn waar je alleen bij vrouwen last van hebt. Ikzelf had in elk geval in het algemeen altijd wel de neiging om in mijn schulp te kruipen.

liefde man en vrouw

De cursus Sociale Superster helpt je dit patroon te doorbreken. En ja, daar krijgt ook je liefdesleven een flinke boost van!

Sociale Superster geeft je de handvatten, jij gebruikt ze in de praktijk

Misschien dat je je op dit moment wel net zo onzeker voelt als ik een tijdje geleden.

Maar weet je wat het is? Als je jezelf nooit de kans geeft om succeservaringen op te doen, zinkt je zelfvertrouwen in sociale situaties steeds verder.

Sociale Superster geeft je de praktische handvatten om het vanaf nu langzaamaan anders aan te pakken.

Gaandeweg de cursus voel je dat er steeds meer klaar voor bent om datgene wat je hebt geleerd, in de praktijk te brengen.

Een cursus die ook écht wetenschappelijk onderbouwd is

Daan de Ram heeft in precies hetzelfde schuitje gezeten als jij en ik weet dus uit eigen ervaring hoe je dit traject het beste kunt doorlopen.

Maar dat niet alleen, want de cursus Sociale Superster is ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd. Daan gaat uit van de F.E.A.R. theorie: fun, expressie, angst oplossen en nieuwe realiteit.

Oftewel: een stap voor stap exposure. Dus laat dat internetforum voor wat het is en smijt dat zelfhulpboek de prullenbak in.

Weg met die wollige omschrijvingen en benaderingen zonder ook maar een enkel praktisch aspect!

Stap voor stap blootstelling met de cursus Sociale Superster

De stap voor stap blootstelling waarvan Daan de Ram in zijn cursus  Sociale Superster van gebruikmaakt, wordt ook wel graduated exposure genoemd.

In het land van coaches en psychologen is dit een beproefde methoden om personen met hun angsten te laten afrekenen.

Niet door er alleen over te praten, maar door ze actief aan te pakken en ze zo onder de ogen te komen.

Het is onomstotelijk bewezen dat exposure de beste manier is om angsten en fobieën aan te pakken. En daar valt sociale angst ook onder.

Leer als een Sociale Superster je aandacht naar buiten te richten

Sociale angsten en onzekerheden verdwijnen niet zomaar, maar het goede nieuws is dat ze wel goed aan te pakken zijn. Misschien herken je ook wel bij jezelf dat je aandacht altijd erg naar binnen toe gericht is.

Dat veroorzaakt onbedoeld nog meer spanning. De cursus Sociale Superster, die je stap voor stap laat wennen aan lastige situaties om je onzekerheid te doen verminderen, helpt op nog een andere manier.

Omdat je je met de praktijkoefeningen steeds op een bepaalde taak moet concentreren, verplaats je ook vanzelf je aandacht naar de buitenwereld.

Sociale Superster: stoppen met vermijden en starten met de aanpak van het probleem

Met de exposure techniek waar je in de cursus Sociale Superster mee te maken krijgt, pak je jouw sociale probleem stapje voor stapje aan.

Misschien ben je net als ik tot nu toe altijd geneigd geweest om dergelijke situaties te vermijden. Dat lucht dan even op, maar eigenlijk is dat het slechtste wat je voor jezelf kunt doen.

Door vermijding neemt je angst steeds sterker toe. Sociale Superster laat je er juist mee in aanraking komen. Na een tijdje ontdek je vanzelf dat je angst haast op natuurlijke wijze wegebt.

Hoe ziet de cursus Sociale Superster eruit?

Het bijkomende voordeel van de cursus Sociale Superster vond ik dat ik er de deur niet voor uit hoefde.

In plaats van je samen met andere cursisten naar een ruimte te begeven, volg je deze cursus helemaal zelf, waar en wanneer het je uitkomt! Sociale Superster is namelijk een videocursus.

Een videocursus die uit dertig verschillende missies bestaat. Missies waarin je elke keer iets meer leert over sociale interactie en natuurlijk het versieren van vrouwen.

Daan heeft zich voor elke missie laten filmen. In totaal bestaat Sociale Superster uit maar liefst zeven uur aan video.

Daan gaat met de cursus Sociale Superster een stapje verder

Heb jij wel eens eerder sessies met een coach gevolgd? Ik wel, en ik moet eerlijk zijn dat het me nooit bracht wat ik ervan hoopte.

Elke keer dat een gesprek met een coach was afgelopen, had ik het gevoel alleen maar wat over mezelf verteld te hebben en met wat adviezen naar huis te gaan die niet concreet genoeg waren om er ook echt iets mee te kunnen.

Datingcoaches gaan eigenlijk nooit zo ver als Daan van Sociale Superster. Door zelf alles te demonstreren, voelde ik me nog meer gesterkt in het volbrengen van mijn missie!

Laag zelfvertrouwen en de oorzaken daarvan

Wie zich sociaal onzeker voelt, heeft maar al te vaak te kampen met een laag zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is de mate van vertrouwen die je in jezelf en je eigen kunnen hebt.

Een laag zelfvertrouwen kan je in het dagelijks leven behoorlijk hinderen. Je kunt je ongemakkelijk of incompetent in een groot aantal situaties voelen en herkent jezelf vaak ook in vermijdingsgedrag.

Misschien dat je te kritisch op jezelf bent, je te veel laat beïnvloeden door je omgeving, of met wat tegenslagen te maken hebt gekregen. Wat de oorzaken ook zijn, dit moet veranderen.

Vergroot je zelfvertrouwen

Tijdens het volgen van de cursus Sociale Superster en het uitvoeren van de oefeningen merk je dat het je op sociaal vlak steeds beter afgaat.

Dat is niet alleen zo omdat Sociale Superster je de juiste handvatten biedt, maar ook omdat je zelfvertrouwen dankzij de succeservaringen die je opdoet, aanzienlijk stijgt.

Het toegenomen vertrouwen in jezelf leidt ertoe dat het negatieve beeld van jezelf steeds meer plaatsmaakt voor een realistischer kijk.

Je zelfvertrouwen wordt weerspiegeld in je gedrag, maar is ook van je uiterlijk en lichaamstaal af te lezen.

De opbouw van de cursus Sociale Superster

De cursus is opgebouwd uit vier weken met een duur van dertig dagen. Ik wil je op het hart drukken hoe zinvol het is om de hele cursus Sociale Superster in een relatief korte tijd te doorlopen om er zo de meeste vruchten van te plukken.

tekst afbeelding

Zo blijf je lekker in de flow. En geen zorgen, want als je de cursus Sociale Superster aanschaft, blijft deze je leven lang voor je beschikbaar.

Ik heb er, net als de meeste mannen, voor gekozen om eerst de basic challenges en daarna de bikkel challenges te doorlopen.  

De kosten van de cursus Sociale Superster

De cursus kost in totaal €197.-, als je het mij vraagt een schijntje in vergelijking met wat andere coaches voor hun diensten rekenen. En dan heb je ook nog eens levenslang toegang tot het materiaal!

Je kunt ervoor kiezen het bedrag in één keer te betalen (dat is voordeliger), of vijfmaal €47,- te betalen.

Binnen enkele minuten na de transactie heb jij de beschikking over een cursus die je helpt een echte sociale Superster te worden!

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Sociale Superster

  • Wil jij ook een sociale superster worden?
  • Je wilt je angsten en dat onzekere gevoel direct aanpakken?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *