Berichtenbaas review

Met BerichtenBaas schiet jouw datingleven naar het hoogste niveau

Is jouw datingleven ook te sneu voor woorden? Heb je bijna nooit een match op Tinder of lopen de gesprekken bijna meteen vast? Dan lijk je behoorlijk op degene die ik een tijd geleden ook was.

Van een liefdes- of seksleven was in de verste verte geen sprake en ik snapte niet waarom. Hoe lukte het al die andere gasten dan wel om vrouwen te versieren?

Via via hoorde ik van BerichtenBaas. Alhoewel ik er in het begin echt sceptisch tegenover stond, ben ik nu enorm blij dat ik deze cursus heb gevolgd!

 

Laat het lukken met Tinder en Whatsapp

Ja, je vermoeden klopt: BerichtenBaas is een cursus die je helpt met het online regelen van vrouwen. Tinder en Whatsapp zijn hiervoor echt fantastische instrumenten en BerichtenBaas leert je hoe je deze optimaal kunt gebruiken.

Het extra fijne is dat deze platforms je gewoon een iets veiliger gevoel geven, vooral wanneer je je onzeker voelt.

Door al die tegenvallers op het gebied van vrouwen ging ik haast denken dat ik misschien te lelijk was, of totaal geen interessante persoonlijkheid had. Dankzij BerichtenBaas weet ik nu wel beter en kan ik het allemaal wél laten werken. 

BerichtenBaas is alles behalve vrouwonvriendelijk

online dating

Zoals ik al zei, was ik niet meteen overtuigd toen ik van BerichtenBaas hoorde. Niet alleen omdat ik dacht dat het misschien niet zou helpen, maar ook omdat ik dacht dat het wel eens heel vrouwonvriendelijk zou kunnen zijn.

En ja, tuurlijk wilde ik vrouwen in mijn bed, maar wel op een fatsoenlijke manier. BerichtenBaas toont echter veel respect naar vrouwen en stelt dat wanneer wij als mannen betere skills leren, daar de vrouwen ook de vruchten van plukken.

Je moet in jezelf investeren en je kracht gebruiken. Pas toen besloot ik het erop te wagen. 

Lekker in de flow, ook in real life

BerichtenBaas heeft mij echt bewezen verstand van zaken te hebben. De tips voor het online praten, flirten met vrouwen, het gebruiken van goeie openingszinnen enzovoorts is niet zomaar een kwestie van uit je hoofd leren en gebruiken.

BerichtenBaas is ontwikkeld door echte coaches die zich hebben verdiept in communicatie en relaties. De tips en instructies die ik van BerichtenBaas heb ontvangen, hebben me dan ook helemaal in de flow gekregen.

Niet alleen vind ik het op Tinder makkelijker om met vrouwen te praten, ook face to face gaat tegenwoordig veel soepeler. 

Wat wil jij?

De een is op zoek naar seks, de ander naar een no strings attached relatie, de ander wil weer iets serieus. BerichtenBaas kan je altijd helpen, want door de technieken en zinnen die je leert, wordt het makkelijker om vrouwen te begrijpen en met ze te spreken.

Wat daar verder uit voortvloeit, heb je helemaal zelf in de hand. Ikzelf ben eigenlijk niet echt op zoek naar een serieuze relatie, ik wilde gewoon meiden leren kennen en soms gewoon seks.

Met BerichtenBaas lukt het zo goed dat vrouwen regelmatig zelfs wat meer van me willen! Een betere communicatie dankzij BerichtenBaas.

Een betere communicatie dankzij BerichtenBaas

Had jij je ooit wel eens afgevraagd wat communicatie nou eigenlijk is? Als je het mij een tijd geleden had gevraagd, dan had ik geantwoord met ‘dat wat je zegt’ of ‘de dingen die je zegt en op welke manier’.

Ik denk dat de meeste mensen wel een dergelijk antwoord zouden geven. We weten wat communicatie is, maar toch is het op de een of andere manier moeilijk om het uit te leggen.

BerichtenBaas legt je nog eens haarfijn uit hoe communicatie in elkaar zit. 

Weet wat je overbrengt

Communicatie wordt officieel omschreven als ‘een proces van informatie-uitwisseling’. De zender stuurt een boodschap met informatie en deze bereikt de ontvanger.

Maar misschien heb jij in je communicatie met vrouwen ook wel gemerkt dat de informatie lang niet altijd zo overkomt zoals jij als ontvanger had bedoeld.

In dat geval kun je vaak concluderen dat jouw communicatie eigenlijk niet de betekenis overdroeg die jij bedoelde.

En dat is precies wat er nou met zoveel mannen aan de hand is: ze weten vaak wel wat ze willen, maar weten dit niet goed over te brengen.

Werk met BerichtenBaas aan alle drie de pijlers van communicatie

Communicatie bestaat uit zoveel meer dan alleen woorden. Ik heb er zelf veel over gelezen en de wetenschap is het er grotendeels over eens dat communicatie uit drie factoren bestaat: je woorden, je stem en je lichaamstaal.

Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord dat lichaamstaal voor het grootste deel de communicatie bepaalt: wel zo’n 55 procent! Je stem is goed voor bijna 40 procent.

En het overige gedeelte? Nog geen tien procent is dat wat je zegt. BerichtenBaas helpt je met de communicatie op al deze fronten. 

Communicatieverschillen tussen mannen en vrouwen

Een goede communicatie is hét fundament van elke relatie, ook van een liefdesrelatie en zelfs een flirt. Misschien heb je ooit wel het boek ‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’ gelezen.

Mannen en vrouwen lijken soms echt wel van een andere planeet te komen en wanneer je actief bent in de online datingwereld word je daar vaak nog eens op gewezen.

Ook BerichtenBaas vertelt je dat mannen inderdaad van korte, functionele communicatie houden. Vrouwen praten liever en langer. BerichtenBaas helpt jou als man tussen deze communicatievormen twee te schakelen. 

Doelen behalen door tussen mannelijke en vrouwelijke communicatiestijlen te switchen

Kort door de bocht gezegd: mannen gebruiken communicatie voor bepaalde doeleinden, vrouwen voor het verbeteren van sociale relaties.

Om succesvol met het andere geslacht te communiceren, moet je dus kunnen switchen tussen de twee. Voordat ik met BerichtenBaas begon, had ik daar eigenlijk nooit over nagedacht.

Achteraf snap ik des te beter waarom zelfs gesprekken op Tinder meestal op niets uitliepen. Nu ik met de tips van BerichtenBaas goed kan switchen tussen de twee communicatiestijlen, lukt het me in elk gesprek om een bepaald doel te behalen. 

Groeien als persoon

BerichtenBaas helpt je door het blootleggen van de vrouwelijke psyche ook met het begrijpen van jouw eigen communicatiestijl en persoonlijkheid.

Je wordt namelijk gedwongen stil te staan bij dingen waarover je anders nooit nadenkt. Soms vond ik dat best confronterend, want de cursus gaat niet alleen over leren flirten en beter met vrouwen omgaan, maar dus ook over jou als persoon.

En het zal je misschien verbazen, maar sommige dingen die ik dankzij BerichtenBaas heb geleerd, kan ik nu zelfs in het algemeen in mijn dagelijks leven toepassen. 

Een cursus ontwikkeld door AttractionGym

BerichtenBaas is ontwikkeld door AttractionGym. De coaches die voor AttractionGym werken, leren je hoe je effectief vrouwen versiert en daarin een authentieke stijl ontwikkelt. BerichtenBaas is een van de cursussen van AttractionGym.

Je hoeft trouwens niet eerst een andere cursus te hebben gevolgd, je kunt gewoon ‘blanco’ instappen. Alle coaches zijn er fulltime werkzaam en hebben jarenlange ervaring als coach of psycholoog.

AttractionGym heeft zowel binnen Nederland als België en sterke reputatie en al talloze mannen geleerd te leven vanuit hun eigen kracht.

Bekend van televisie

Aan het ontwikkelen van BerichtenBaas hebben Tinderkoningen Mathijs en Louis meegewerkt. Zij weten alles van het online versieren.

Dat BerichtenBaas en AttractionGym een goede reputatie hebben, blijkt zelfs uit  het feit dat Lauren Verster de makers voor haar programma ‘Lauren! En de liefde’ heeft bezocht. Je kunt het stukje uit de betreffende aflevering trouwens op de website bekijken.

Je zit dat Lauren daar met Mathijs enkele jongens ontmoet die niet zo succesvol op het gebied van dating zijn. Mathijs maakte op mij echt een heel betrouwbare indruk en benadrukte nogmaals hoe belangrijk het is om aan jezelf te werken. 

Wat krijg je als je BerichtenBaas bestelt?

Toen ik zelf het een en ander over BerichtenBaas had gelezen, had ik al besloten om me voor deze online cursus op te geven. Je krijgt negen verschillende videomodules en ook nog eens drie advanced videomodules.

Je krijgt toegang tot meer dan genoeg real life voorbeelden van de Coaching Academy. Toen ik de prijs van de online cursus BerichtenBaas zag, kon ik het haast niet geloven. Je betaalt nu slechts €297,- of vier termijnen van €87,-. 

Extra’s bij het bestellen van BerichtenBaas

En alsof je voor dit geld nog niet genoeg krijgt van BerichtenBaas, geven ze je ook nog eens tien bonussen cadeau. En er geldt ook nog eens een 30 dagen geld-terug garantie als je niet tevreden bent over het resultaat.

Maar geloof me, die garantietermijn zul je van de eerste dag compleet vergeten want BerichtenBaas geeft je vanaf het begin al het gevoel dat jij de touwtjes in handen begint te nemen.

Ik heb anderen gesproken die de cursus eveneens hebben gevolgd en die waren net zo enthousiast als ik.

 Wil je nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Berichtenbaas

  • Wil jij nou ook beter worden met tinder of whatsapp?
  • Je wilt een echte berichtenbaas worden?
  • Dan kan dit misschien een oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *