Zit jij niet lekker in je vel? Breng het geluk weer terug in je leven!

Deze tips gaan jou daar bij helpen!

Niet lekker in je vel zitten. Waarom zit ik niet lekker in mijn vel? En wat kan ik er aan doen? De E cursus geluk-genieten van het leven. Gaat jou hier in verder helpen.

Iedereen kent wel het gevoel van doorrennen en rusteloos voldoen aan alle verwachtingen die het leven je stelt.

Honderden zaken die belangrijker lijken dan je eigen geluk, terwijl je jezelf wijs maakt dat na het volbrengen van al die zaken die nog op je bordje liggen, het geluk vanzelf wel zal aankloppen.

De teleurstelling is groot als dit dan opnieuw niet het geval blijkt te zijn. Je wilt ergens juist liever verwoed je dromen najagen, maar telkens lijkt er iets tussen te komen.

Niet lekker in je vel zitten zorgt ervoor dat je je verlangens voor je uitschuift en je aandacht op het ongeïnspireerd afronden van taken gericht blijft.

De E-cursus Geluk – Genieten van het leven is dan precies wat je nodig hebt om hier verandering in te brengen.

Schreeuw om vernieuwing

Herken je het in jezelf dat iets je aandacht voortdurend lijkt af te leiden van waar het werkelijk om draait, namelijk jouw gevoel van rust en gelukzaligheid?

In alle haast van het dagelijks leven vergeet je vaak werkelijk te genieten van wat je meemaakt en lijkt geluk soms zelf nauwelijks voor je weggelegd. Diep in jou schreeuwt een verlangen dat er toch werkelijk meer mogelijk moet zijn.

Toch vervolg je elke dag opnieuw een vertrouwd pad, zonder dat dit je werkelijk heeft gebracht waarnaar je zo intens verlangt. Niet lekker in je vel zitten kan een behoorlijke impact hebben op je welzijn.

Gelukkig kan de E-cursus Geluk – Genieten van het leven, van Frank de Moei hierin een leidraad zijn om je leven weer op de rails van geluk te zetten.

Veel mensen met jou

Je bent zeker niet de enige die het leven voorbij zich ziet gaan, zonder dat je de tijd en rust kunt vinden om werkelijk stil te staan bij wat je zelf wilt ervaren. Veel mensen met jou zijn niet werkelijk gelukkig als ze hier volledig eerlijk over zouden durven zijn.

In eerste instantie naar henzelf en dan als ze hiernaar gevraagd worden. Het kan lastig zijn om dit aan jezelf te erkennen.

Toch is dit vaak een eerste stap om een echte verandering in gang te zetten. Gelukkige momenten kent iedereen en voor velen nemen hier genoegen mee, in een veronderstelling dat het leven nu eenmaal zo is en dat hier verder niet veel aan gedaan kan worden.

Het komt zodanig niet eens in hen op om hun gevoel in twijfel te stellen en kunnen het als vanzelf goed verbergen als een gevoel van ontevredenheid in hen opkomt.

Of ze willen simpelweg niet dat de buitenwereld het te weten komt.

Meer uit het leven halen

Niet goed in je vel zitten is een eerste indicatie dat je niet het leven leeft dat je voor ogen hebt. In plaats van erin te berusten of het je stemming te laten benadelen, kun je er gelukkig ook juist heel positief naar kijken. Het is immers een roep om het geluk weer meer je leven in te brengen.

Werkelijk genieten van je leven is waar het allemaal om draait en je hebt hier zelf de regie over. Ook jij kunt je weer beter voelen, zonder hier werkelijk heel veel voor te hoeven doen.

Want hoe zou het zijn als je weer volop van alles kunt genieten en dat je weer positief naar je toekomst kijkt? Simpelweg gelukkig zijn, is groot goed. En zeker niet onrealiseerbaar.

vrouw-die-gelukkig-is-e1575670867520

Als je gelukkig bent, voel je je dankbaar voor de dingen die je hebt en ben je blij met wie je bent.

Je durft je hart te openen voor alles wat op je pad komt en hoeft zo niets meer te missen van al het moois dat het leven heeft te bieden. Een continue groei en ontwikkeling naar nog meer geluk is het gevolg.

Reis naar innerlijke rust en geluk

De E-cursus Geluk – Genieten van het leven van Frank de Moei helpt je bij het niet lekker in je vel zitten.

Deze online training in het herwinnen van je geluk, bied je een reis terug naar innerlijke rust. Ontspanning en vreugde zijn onmisbaar in je leven en met de hulp van dit programma zal het je lukken om weer helemaal gelukkig te worden.

Door meer inzicht in jezelf te krijgen, zul je de sleutel vinden tot het geheim van genieten in je leven. De cursus richt zich op enkele kernzaken, waardoor je beter in contact komt met je diepste gevoelens en overtuigingen.

Vervolgens wordt gekeken naar hoe je deze kunt draaien en aanpassen om de focus te verschuiven naar een positieve toekomst.

Inzichten die je vooruit helpen

Genieten van het leven, zelfs bij niet goed in je vel zitten, hoeft verrassend genoeg niet heel moeilijk te zijn. De E-cursus Geluk – Genieten van het leven biedt enkele eenvoudige, doch bewezen technieken, waardoor je gelijk verschil zult merken.

Iedereen heeft profijt van deze methode en je zult zien dat je direct een stuk beter voelt.

vrouw-op-een-bank-e1575671096307

Geluk hoeft zeker niet ver van je af te staan, als je gebruik maakt van de praktische handvatten, die Frank de Moei in de e-cursus aanreikt.

Je leert wat je moet geloven of denken om je beter te voelen, hoe je beter leert luisteren naar je gevoel en hoe je stopt om jezelf te saboteren.

Hoe voorkom je immers dat je telkens weer in de vertrouwde valkuilen trapt? En hoe kun je werkelijk van het moment genieten en al je zorgen los te laten? Een hele uitdaging, die zeker te volbrengen valt.

Geluk zit in kleine dingen.

Neem je rust en geniet van het leven. Pak je rustmomentjes lekker een keer wegdutten overdag is niks mis mee.

Zorg goed voor je lichaam en met lichamelijke verzorging b.v. een lekkere douche, en daarna  fijne lotion en een gemakkelijke outfit. Het kan wonderen doen, maar als je niet lekker in je vel zit zijn er andere mogelijkheden om je zelf beter te voelen. Goede voeding dus b.v. een gezonde maaltijd.

Een goede maaltijd bereiden geeft niet alleen veel voldoening maar het lichaam heeft het ook hard nodig.

Ook al heb je geen trek, probeer toch goed en gezond te eten. Een dagje welness b.v. een sauna met alles erop en er aan kan goed helpen.

Gun jezelf het kleine geluk want je bent het waard. Er zijn genoeg alternatieven waarmee je jezelf kunt verwennen.

Luister goed naar jezelf, en vergeet niet om hulp te vragen op de momenten als je het hard nodig hebt. Je vrienden en familie kunnen een grote steun zijn.

Haal meer geluk uit jezelf.

Haal meer geluk uit jezelf. Weet jij wel wat er in jou leven speelt? Heb je al een keer nagedacht hoe jouw leven er uit komt te zien? Je bepaalt zelf hoe jij je leven inkleurt.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven. Maak je niet druk over alles en nog wat. Leef met een ontspannen houding en neem het niet te serieus. Je zult vroeg of laat tegen problemen aan lopen. Je krijgt snel ruzie en je maakt het leven ingewikkeld voor jezelf.

Lach om je fouten, want fouten maken doen we allemaal.

Richt je op de goede dingen in het leven. Wees dankbaar voor je eigen behaalde resultaten. En vier dit ook met jezelf. Je kunt genieten van de zon of de lucht die je inademt, de liefde van mensen om je heen.

De goede dingen in het leven zijn niet vanzelfsprekend. Waardeer het kleine levensgeluk en geniet met volle teugen. Vul jezelf met dankbaarheid. Haal bijvoorbeeld een leuke gedachte naar boven.

En geniet van die gedachte. Zo kun je jezelf verwennen met de simpele dingen in het leven.

Mag Frank de Moei ook jou helpen?

Het vinden van geluk hoeft zeker geen jarenplan te zijn. Met de online e-cursus Geluk – Genieten van het leven leer je in 9 weken hoe je kunt genieten van je leven.

En de tools neem je mee voor de rest van je leven. Professionele coach Frank de Moei begeleidt je stap voor stap door het door hem ontwikkelde proces naar geluk.

Tweemaal per week kun je rekenen op een waardevolle les die je informatie en inzicht geeft. Je leert een effectieve methode aan om werkelijk weer gelukkig te zijn en vooral te blijven. Niet lekker in je vel zitten behoort voorgoed tot het verleden.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij dat geluk ook en beter in je vel komen?
  • De resultaten liegen er niet om!
  • Het kan zomaar de oplossing voor je zijn.
JA! IK WIL MEER WETEN OVER DEZE CURSUS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *