Hoe krijg ik meer energie?

Wil jij meer energie krijgen? Deze tips gaan jouw meer energie geven!

Kan ik meer energie krijgen? Wat moet ik doen om meer energie te krijgen? In dit uitgebreide artikel, lees je er alles over!

Voor veel mensen is het een uitdaging om over meer energie te beschikken. Je kunt de gebruikelijke wegen bewandelen, waarbij je je aandacht richt op het nuttigen van goede voeding en door ervoor te zorgen dat je voldoende beweging krijgt.

Dit is uiteraard uitstekend, maar is vaak niet voldoende om werkelijk bij de kern van je vermoeidheid te komen. De E-cursus ‘Healing met de Violette Vlam’ biedt een aanvullend programma dat je kan helpen om weer helemaal in balans te komen.

In dit artikel zal meer over dit programma worden gedeeld, zodat je bekend kunt raken met de voordelen. Zeker een overweging waard om voor deze mooie e-cursus te kiezen.

Tips voor meer energie

Elke dag sporten is van groot belang. Je voelt je fitter en je zit lekker in je vel. Het lichaam kan daarom ook veel meer hebben. Je wordt minder snel ziek. Eet gezonde dingen zoals, fruit en groente, vis en vlees, vitamines en mineralen zijn heel belangrijk voor een hoge dosis energie.

Bepaalde kruiden zoals ginseng thee, kurkuma en gember thee, koffie helpt ook. Ga met positieve mensen om. Word gelukkig van de dingen die je doet. Je krijg bakken vol energie, als je de dingen op een positieve manier gaat toepassen. 

Stop met roken en drinken! Ja ik weet het, het klinkt minder mooi dan dat het is. Maar roken en drinken zorgen voor een zeer laag energie niveau. Ga je hiermee stoppen, dan merk je al heel snel een groot verschil.

Drink veel water, water zuivert het lichaam en je bouwt veel sneller je afweerstoffen af. Het lichaam reinigen met water, is een krachtige manier van meer energie voelen. Water helpt de suikerspiegel te verlagen.

Slaap voldoende, je krijg er direct meer energie van. Genoeg slapen is van groot belang voor je lichaam en geest. Neem zo’n 7 a 8 uur slaap! Te veel slapen kan leiden tot nog meer vermoeidheid.

Een suikervrij dieet, is wel de grootste aanrader! Heb je teveel suiker in het lichaam, dan kan het lichaam dit niet meer verwerken, en wordt het omgezet in vet. We voelen ons slecht omdat we dikker worden of we komen meer aan.

Meer energie krijgen

Doe’s morgens eerst even ochtendgymnastiek, sporten is goed voor het lichaam. Je wordt fitter en helder in je hoofd. Ook een hele krachtige manier van meer energie voelen in je lichaam, is ademhalingsoefeningen doen. Onderschat de kracht van het ademhalen niet! 

Goed ontbijten is belangrijk voor meer balans in je lichaam. Hoe meer balans in je lichaam, hoe minder energie je verbruikt. Verdeel je lunch goed over de dag, zo krijg je een evenwichtig eetpatroon. Een goede houding, zit rechtop, loop rechtop, geen hangende schouders. Laat zien dat je er mag zijn. Een rustige houding kost je veel minder energie. 

Waar krijg je meer energie van?

Energie is een kostbaar goed. Het geeft je een gevoel van levendigheid en helpt je om optimaal te functioneren in al je bezigheden gedurende de dag. Het kan uiteraard voorkomen dat je een vitaminen- of mineralentekort hebt.

fruit

Als je niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, kan dit leiden tot energietekorten. Goede voeding is dan ook van essentieel belang om voldoende energie op te bouwen. Voldoende beweging krijgen draagt ook bij aan het krijgen van meer energie.

Je bouwt zo een groter uithoudingsvermogen op en je bloedsomloop krijgt meer zuurstof, waardoor je lichaam sterker en gezonder wordt. Allemaal effectieve methoden om je gezondheid op een beter peil te krijgen.

Meditatie versterkt je energiebalans

Ook meditatie zorgt ervoor dat je over meer energie beschikt. Alle ballast die je energie omlaag trekt en verzwaart, kun je door meditatie verlichten. Zorgen, stress en spanningen die je dagelijks oploopt en met je meedraagt, kunnen door meditatie weer worden losgelaten. Je lichaam komt weer tot rust en laad zichzelf op.

Je krijgt vernieuwde energie die tevens beter in balans is door regelmatig te mediteren. Je brengt bovendien je hoofd tot rust, waardoor niet langer gestoord wordt door onrustige en zorgelijke gedachten. Hierdoor voel je je moe en verzwakt. Meditatie helpt dus zeker bij het reguleren van je energie en je zult jezelf krachtiger en levenslustiger ervaren.

Meer balans met Violette Vlam

Als waardevolle aanvulling op je meditaties en verzorging via goede voeding en voldoende beweging, brengt ook de healing met de Violette Vlam je lichaam en geest beter in balans. Door met de energie van de Violette Vlam te werken, roep je een spirituele energie op die zorgt voor meer energie.

yoga oefening

Deze wonderlijke techniek helpt je bij het reinigen en zuiveren van je geest en maakt het mogelijk voor je lichaam om volledig te ontspannen. Door je emoties de ruimte te geven om zich kenbaar te maken, kun je oude blokkades in je energieveld opruimen.

Vergelijkbaar met Reiki is dit een healing techniek die je energie terug in balans brengt, door het zelf genezend vermogen van je lichaam te vergroten. Je ervaart zo meer innerlijke rust en evenwicht.

Oorsprong van de Violette Vlam

De Violette Vlam is een energie die is opgewekt door Saint Germain, een opgestegen meester uit het witte broederschap. Naast wijsheid en bezinning, brengt hij ook inspiratie en creativiteit. Je kunt via hem de inwijding ontvangen over de methode om te werken met de Violette Vlam.

Vaak wordt er een mantra opgezegd, die meerdere malen kan worden herhaald voor versterkt effect. Dit is vergelijkbaar met een spreuk of gebed. Een krachtige healing sessie kan door de Violette Vlam worden gerealiseerd, waardoor je uiteindelijk meer energie zult ervaren.

Hoe werkt de Violette Vlam?

In de cursus ‘Healing met de Violette Vlam’ leer je zelf werken met deze methode. De Violette Vlam wordt vaak ‘het Heilige Vuur der Transmutatie’ genoemd, omdat er vaak violette vlammen bij worden gevisualiseerd.

Net als bij Reiki ontvang je enkele symbolen, waarmee je de energie verder kunt aanroepen. Een healingsessie kan plaatsvinden door middel van een handoplegging, maar kan eveneens heel eenvoudig op afstand plaatsvinden.

Ook kun je uiteraard jezelf een healing geven met behulp van de Violette Vlam. Je ervaart er vaak meer energie door en bovendien komen er gevoelens van lichtheid, hoop en vreugde in je door naar boven. Je levenslust zal toenemen, waardoor je weer met meer kracht in het leven staat.  

Wat krijg ik als ik dit product koop?

weegschaal

Als je besluit om de e-cursus ‘Healing met de Voilette Vlam’ aan te schaffen, dan kun je rekenen op een compleet pakket aan lesmateriaal. Hierin zitten tal van fijne en ondersteunende oefeningen, die gecombineerd met healing technieken en meditaties ervoor zorgen dat je weer volledig in balans komt.

Alle producten van dit Paypro product worden begeleid met 60 minuten aan healing muziek, wat op MP3 wordt aangeleverd. Als je het gehele programma hebt doorlopen, kun je dit aangeven bij docent Bas Akkerman.

Hij zal je vervolgens nog de inwijding in de energie van de Violette Vlam toesturen. Je kunt het gehele programma in eigen tempo doorlopen en voor de inwijding kiezen, zodra je hier zelf voelt aan toe te zijn. Het hele programma is bedoeld om tot eigen rust en balans te komen.

Inwijding van Violette Vlam

Als je het gehele programma hebt doorlopen en alle oefeningen, meditaties en muziekopnames hebt afgerond, dan kun je de inwijding aanvragen. Doordat de energie van de Violette Vlam voorbij aan ruimte en tijd werkt, is het mogelijk om de inwijding op afstand te ontvangen.

Je stemt je op de energie af en je ontvangt de inwijding op een moment dat jij hier toe bent. Je hoeft hiervoor niet eens uit de veiligheid en comfort van je eigen thuis weg. Bij de inwijding hoort ook een symbool van de oorspronkelijke Violette Vlam.

Dit is een krachtig medium wat ervoor zorgt dat je de energie gericht kunt toepassen tijdens meditaties en healing op jezelf en anderen.  Bas Akkerman zal de inwijding van de Violette Vlam op je overdragen.

Hoe kan de Violette Vlam een oplossing zijn?

De cursus ‘Healing met de Violette Vlam’ helpt je bij het transformeren van je energie, waar je niet goed in je vel zit. Dit kan heilzaam zijn voor zowel je fysieke als spirituele lichaam. Als  je regelmatig de Violette Vlam aanroept, kun je hier karmische stukken in jezelf, maar ook bij anderen mee opheffen.

Het is een uitzonderlijk programma wat uniek is in Nederland en wat zeker niet standaard wordt aangeleerd als je een Reiki cursus volgt. Je leert ermee negativiteit transformeren, een krachtiger zelfbeeld ontwikkelen en meer innerlijke rust te ervaren.

Daarbij zul je een betere lichamelijke ontspanning gewaar worden. Een volledig pakket dus met waardevolle tools om een heuse transformatie in jezelf te ondergaan en meer balans en energie te realiseren.

Ervaringen van cursisten

Cursisten die reeds de cursus ‘Healing met de Violette Vlam’ hebben gevolgd en afgerond, zijn uiterst lovend over het programma. Zowel de oefeningen als de meditaties dragen werkelijk bij aan het realiseren van zowel meer ontspanning enerzijds als energie op andere momenten.

Ook het contact met Bas Akkerman wordt als uiterst effectief en aangenaam ervaren. De training biedt een ware transformatie voor iedereen die graag meer energie en balans in zijn leven wil ervaren.

Ook je intuïtie zal met sprongen toenemen, doordat je je energie steeds verder opschoont. De spirituele inwijding wordt als uiterst prachtig ervaren. De energie van de Violette Vlam maakt elke healing krachtiger, zeker ook in combinatie met andere Reiki methodes.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!


  • Voel jij je nog vaak moe of futloos?
  • Wil jij ook meer energie ervaren?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ja! Ik wil direct meer energie krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *