Healing met de Violette Vlam review

Healing met de Violette Vlam: spirituele energie die je op elk levensvlak helpt!

Healing met de Violette Vlam; grote kans dat je er nooit van heb gehoord. Ik tot een tijd geleden ook niet.

Maar wat ben ik blij dat mijn nieuwsgierigheid tot het werken met deze techniek heeft geleid!

De Violette Vlam is een spirituele energie die je lichaam en geest zuivert. Je wordt bevrijd van emoties en kunt zo ook je lichaam ontspannen.

Healing met de Violette Vlam geeft innerlijke rust en evenwicht. In tegenstelling tot wat je nu misschien denkt, hoef je er niet paranormaal begaafd voor te zijn.

Wat is de Violette Vlam precies?

boek cover[1]

Healing met de Violette Vlam is een methode om kennis te maken met healing en energie doorgeven via handoplegging.

De kosmische energie van de vlam is verbonden met de Ascended Masters, de Verheven Meesters, en dan voornamelijk Saint Germain.

De spirituele energie kan je op alle levensgebieden, zowel fysiek als spiritueel helpen. Voor mij heeft de techniek geleid tot verbeteringen in relaties met enkele naasten.

Ook lukt het me beter om met negatieve gedachten om te gaan. Eigenlijk kan ik zelfs wel zeggen dat ik na de cursus een dieper voelend mens ben geworden.

Healing met de Violette Vlam: verander duisternis in licht

Elk mens wordt met goede en slechte daden en ervaringen uit vorige levens geboren. Door de ervaringen die we in dit leven opdoen, moeten we proberen de balans weer te vinden.

En dat gaat vrijwel nooit zonder slag of stoot. Tegenslagen maken het niet makkelijker om oude wonden te helen, maar door Healing met de Violette Vlam kun je pijnlijke ervaringen tot een hogere beleving verheffen.

Je wordt minder vatbaar voor tekortkomingen. Zo heb je je lot in eigen hand. Het zuiverende effect van de Violette Vlam leidt tot positievere uitkomsten.

Als mens zuiverder worden

Kies je vol overgave voor Healing met de Violette Vlam, dan open je voor jezelf de poorten naar een nieuw leven. Je zorgt ervoor dat negatieve energieën en invloeden geen enkele kans meer krijgen.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het echt ontzettend bijzonder voelt om de kosmische krachten in je voordeel te laten werken om zo je lichaam en ziel te reinigen.

Je beschermt overigens niet alleen jezelf tegen negatieve elementen, maar ook je familieleden. Des te vaker je gebruikmaakt van Healing met de Violette Vlam, des te zuiverder je als mens zult worden.

De Violette Vlam en de oude meesters van de chemie

Benieuwd naar het ontstaan van Healing met de Violette Vlam? De alchemist Saint-Germain beschreef dat de kosmos uit zeven verschillende energieën bestaat, waarvan Violette de hoogste is

kosmos energie

Lukt het je om Healing met de Violette Vlam toe te passen, dan raak je dus verbonden met de hoogste energie. Negatieve karma’s zullen geen grip meer op je hebben.

De alchemisten, de oude meesters van de chemie, hadden als doel onreine metalen in goud om te zetten. Dit bedoelden ze echter puur symbolisch. Met de onreine metalen worden de lagere energieën bedoeld.

Saint Germain

De alchemist Saint Germain introduceerde de Violette Vlam, de gave van de Heilige Geest. Alhoewel deze kosmische kracht al eeuwen bekend was onder de magiërs, maakte hij het wetenschappelijke gebruik van de vlam mogelijk.

De Violette Vlam is ons door hem gegeven. Hij is de hoeder van de vlam, die hij in de loop van vele jaren in zijn hart had verzameld.

Healing met de Violette Vlam geeft jou de mogelijkheid om het advies van Saint Germain op te volgen en om elke dag de tijd te nemen om naar binnen te keren en je Goddelijke Zelf te vinden.

Healing met de Violette Vlam: van welke spirituele techniek maak je gebruik?

Misschien heb je, net als ik toen ik over de Violette Vlam las, wel ervering met Reiki. Healing met de Violette Vlam is een spirituele helingstechniek die daarmee te vergelijken is.

Een healingsessie creëert een sfeer van rust en ontspanning en zorgt ervoor dat je geest kan kalmeren en je lichaam kan ontspannen.

De energie brengt je in balans. Ook nu ik inmiddels ruim bekend men met de techniek, voel ik nog elke keer de kracht van een healing sessie.

De alternatieve geneeswijze Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die niet met persoonlijke energie, maar met energie uit de kosmos werkt. Het is gebaseerd op de energie-overdracht tussen de therapeut en de patiënt en wordt geenszins gebruikt om de reguliere geneeskunde te vervangen.

De uit Japan overgewaaide techniek gaat ervan uit dat iedereen over een dosis energie beschikt, die door onze handen wordt gesimuleerd.

Een Reiki-therapeut legt zijn handen op de plaats waar je bijvoorbeeld pijn ervaart om zo de energie te deblokkeren. Reiki gebruikt de universele energie dus om je netwerk van energiebanen weer in evenwicht te brengen.

Het verschil tussen Reiki en Healing met de Violette Vlam

Wat dan het verschil is tussen Reiki en Healing met de Violette Vlam? Reiki bestaat in maar liefst veertig verschillende soorten. Healing met de Violette Vlam komt voort uit de Kundalini Reiki.

Deze vorm combineert Reiki met inzichten en oefeningen uit oosterse tradities. De Violette Vlam Reiki wordt ook wel Quan Yin Reiki genoemd, naar de godin van mededogen. Haar kleur is Violet, de kleur van heling en bescherming.

Healing met de Violette Vlam kun je ook gebruiken in combinatie met andere Reiki tradities.

De energie van mededogen en vergeving

Healing met de Violette Vlam heeft een bijzonder sterke eigenschap. Het kan namelijk het karma, de emotionele trauma’s, transmuteren.

De vlam is een energie van genade en vergeving, maar ook de energie van de vrijheid. Door deze kosmische kracht kan je lijden opgeheven worden, mits je daarvoor de vlam vanuit je hart op het lijden richt.

Zonder hartenergie kan er geen verandering optreden, omdat hartenergie de aard van de vlam vormt. Healing met de Violette Vlam brengt een wisselwerking van energie tussen jou en God tot stand.

Welke religie moet ik aanhangen om met de Violette Vlam te werken?

Sommige mensen vragen me of je voor Healing met de Violette Vlam een bepaalde religie moet aanhangen. Het antwoord daarop is nee.

Ikzelf geloof wel ergens in, maar weet niet zo goed precies in wat. Andere cursisten die ik heb gesproken, hangen uiteenlopende religies aan. Healing met de Violette Vlam kun je in harmonie met elke geloofsovertuiging gebruiken.

Het is een neutraal middel dat de essentie is van de zevende straal van het spirituele licht. Het licht daalt als een spirituele vlam in het hart neer in de naam van God.

De cursus Healing met de Violette Vlam

De cursus Healing met de Violette Vlam heeft mij op een erg prettige manier laten kennismaken met de basisprincipes van heling via handoplegging en gerichte aandacht.

Je voelt de straal echt op je lichaam en je geest werken. Je leert diverse handposities om de energie door te geven. In de cursus leer je de straal op jezelf en op anderen te richten.

tekst foto

Het fijne van de online cursus is dat je geen reistijd hebt en ook niet wordt afgeleid door andere mensen. Zo neem je de lesstof veel beter op.

De inhoud van de cursus

Na het volgen van de cursus Healing met de Violette Vlam voel ik me als mens een stuk meer in balans. Heb jij hier ook behoefte aan?

Dan is het e-book met healing technieken echt een aanrader. Ook is bij de aanschaf van de cursus de Violette Vlam inwijding inclusief, net als een MP3 met healing muziek.

tekst foto

De inwijding gebeurt op afstand, op een vooraf afgesproken moment, en gebeurt door Bas Akkermans, die het e-book ook heeft geschreven. Tijdens de cursus leer je ook over de voorbereiding op de inwijding van de Violette Vlam.

Over de maker van het e-book

bas akkerman

Het e-book Healing met de Violette Vlam is geschreven door Bas Akkermans, die zichzelf al sinds 2001 Reiki meester mag noemen.

Ook heeft hij de Reiki thuisstudie opgezet en heeft hij een eigen praktijk in Wijdenes. Alhoewel ik in eerste instantie ietwat terughoudend was, zorgde deze cv ervoor dat ik Healing met de Violette Vlam toch wilde uitproberen.

Daar ben ik nog steeds elke dag blij om. Bas Akkermans heeft via de online cursus en op cursusdagen inmiddels al duizenden mensen Reiki geleerd. De online cursus Healing met de Violette vlam kost slechts €39,-.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Healing met de Violette Vlam

  • Ben jij benieuwd wat de violette vlam met jou kan doen?
  • Je twijfelt misschien nog en vraagt je af of dit iets voor jou is?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *