Slaap meditatie chakra healing.

Chakra healing door meditatie? Je chakra’s zijn gekleurde lichtbollen in je lichaam. Door de dagelijkse drukte en stress kunnen deze minder goed functioneren. Dit kan het geval zijn van vele problemen in je lichaam.

Waaronder niet goed stromen van je bloed en de energie wat door je lichaam heen gaat. Dit kan vele problemen veroorzaken. Door een chakra meditatie te doen, ga je merken wat je allemaal voelt in je lichaam.


meditatie chakra

Je kunt spelen met je energie en jezelf weer genezen op een natuurlijke manier. Als je chakra’s weer goed staan, betekent dat je veel betere nachtrusten krijgt. Yoga oefeningen kunnen hier ook een hele goede manier zijn van genezen van je lichaam. We vragen ons wel eens af, waarom ben ik zo moe? Het komt vaak dat de energie niet goed stroomt in het lichaam. Je lichaam is dan zwak en moe. Meditatie en yoga kunnen weer helpen voor een beter energieniveau in je lichaam. 

Visualiseer twee kleuren die vanuit het hart van de aarde, naar je onderkant van je voeten gaan. Verbind deze twee kleuren aan de onderkant van je voeten. Welke kleuren maakt niet veel uit, wat in je opkomt is al goed. De rest doet je lichaam vanzelf. Laat deze kleuren vanuit de onderkant van je voet naar binnen stromen.

De kleuren gaan vanuit de onderkant van je voeten helemaal door je lichaam naar de kruinchakra bij je hoofd, de kleuren gaan via je kruinchakra weer naar buiten en deze kleuren gaan vervolgens weer naar het middelpunt van de aarde. Hou dit nog een paar minuten vol. Deze techniek heet spoelen, je reinigd jezelf met pure energie. Welterusten slaap lekker.

Extra tip: mindfulness voor het dagelijks leven, is een hele krachtige oefening voor meer rust en balans. Dit helpt heel goed bij een goede nachtrust. En het helpt ook heel goed tegen piekeren.

Ook is een healing met de violette vlam een kracgtige slaap meditatie. Het helpt bij het piekeren en onrustige nachten. Als je deze oefening elke dag doet, dan merk je al heel snel dat dit een goede werking heeft op jouw nachtrust.

  


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *