Ik voel me alleen: dit helpt tegen eenzaamheid!

Nooit meer eenzaam? Krijg betere relaties met iedereen!

Voel jij je eenzaam in je leven? Misschien wil je wel betere relaties met iedereen? Vind jou antwoorden vandaag nog met deze cursus!

Relaties zijn uiterst belangrijk in een mensenleven. Niemand wil buitengesloten worden of altijd alleen zijn. Als je voor jezelf echter het gevoel hebt dat je een buitenbeentje bent en nooit werkelijk ergens bij hoort, dan kan het helpen om hier voor jezelf verandering in aan te brengen.

Door het volgen van een online training kun je betere communicatie skills aanleren en deze gelijk in praktijk brengen. De E-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ van Frank de Moei is een online training die je ondersteunt in het aangaan van nieuwe relaties en leert je hoe je deze beter kunt onderhouden.

Zo voel je je minder eenzaam en buitengesloten. Zeker een waardevolle training waar je veel baat bij kunt hebben, als je de stap aan durft om werkelijk met deze thematiek aan de slag te gaan.

Inhoudsopgave

Ik voel me alleen

Als je weinig goede relaties hebt opgebouwd met mensen om je heen, kun je je redelijk eenzaam en alleen voelen. Iedereen wenst gezellige contacten te hebben en om samen met anderen leuke dingen te ondernemen. Als het contact leggen met mensen lastig verloopt en je niet goed weet hoe je de aansluiting kunt maken, wordt het lastig om een goede connectie te vinden.

een man en een vrouw

Het kan droevig en teleurstellend aanvoelen als je anderen gezellig samen ziet genieten, terwijl jij er wederom niet bij betrokken bent. De E-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ biedt je een uitweg in deze aangewende gedachtenpatronen, zodat ook jij betere relaties kunt opbouwen met anderen.

Je  hoeft je zo niet veel langer meer alleen te voelen en je realiseert je bovendien dat je geenszins de enige persoon bent die moeite heeft met het aangaan van nieuwe contacten. Er zijn immers veel anderen die dezelfde cursus ook volgen om een beter sociaal leven te kunnen realiseren.

Waarom voel ik me zo eenzaam?

Het kan heel goed zijn dat jij je eenzaam voelt, misschien heb je wel mensen om je heen? Maar je voelt je nog steeds alleen! Terwijl andere mensen gewoon lekker alleen op de bank zitten, en nergens last van hebben. Waarom krijg je dan steeds het gevoel dat je nog steeds alleen op de wereld bent? 

Het is vaak zo dat familie of vrienden jou niet goed begrijpen en daardoor niet weten wat je echt wilt in je leven. Er wordt een soort afstand gecreëerd tussen jou en andere mensen. Een connectie maken met anderen is heel belangrijk om te doen.

Maar als jij je niet openstelt naar anderen, betekent het eigenlijk dat je niet de stap durft te maken naar meer mensen om je heen. 
We weten echt wel wat we willen in ons leven hoor! Maar geven we het ook wel aan? Misschien vind je dit wel heel lastig om te doen? Dit merk je heel vaak bij mensen die een gesloten houding hebben.

Als jij de stap durft te nemen om je weer open te stellen naar andere mensen. Dan zul je merken dat je veel meer de diepte in gaat met je familie of vrienden. In het begin is dit wel moeilijk, maar het levert je op de lange termijn veel meer op. Mensen gaan je veel beter begrijpen, je wordt er ook veel gelukkiger door.

Relatie met jezelf

De relatie met mensen om je heen is belangrijk. Je vrienden of collega’s, bekenden. Ze willen allemaal liefde en verbinding met elkaar hebben. Het belangrijkste is dan ook de relatie met jezelf. We focussen ons nog te veel op andere mensen, maar we zullen het eerst bij onszelf moeten gaan zoeken. Wie ben ik, en wat wil ik?

Zelfliefde is vaak de basis van een goede relatie met jezelf. Waarom denken we altijd dat we iets niet kunnen? In plaats van wat kan er wel, zit je constant te denken wat er allemaal zo negatief is aan jezelf. Je krijgt hierdoor een laag zelfbeeld, en je voelt je steeds eenzamer worden.

Aantrekkingskracht wordt gecreëerd door jezelf te erkennen en ontdekken. Leer van jezelf te houden, want dan kun je ook pas van een ander gaan houden. Stel je open naar een ander en laat je goeie kant zien.

Tips om je minder alleen te voelen.

  • Niet meer vechten tegen eenzaamheid, want als je er tegen vecht wordt het alleen maar erger.
  • Onderzoek je overtuigingen, bijvoorbeeld bij je partner of vrienden. Welke overtuigingen draag je met je mee?
  • Wat klopt er wel en wat klopt er niet? Is het maar een gedachte of is het wel echt? Laat een leugen niet je leven bepalen.
  • Ga uit je comfortzone! Durf op plekken te komen, waar je normaal niet komt. Zoek nieuwe uitdagingen.
  • Neem meer risico in je leven. Durf een gesprek aan te gaan met vreemden en beloon jezelf als je het echt hebt gedaan. Hoe kom ik in contact met mensen?

Frank de Moei heeft een product op de markt gebracht, waarmee je kunt leren om werkelijk met anderen in contact te komen. Je leert hoe jezelf het contact bemoeilijkt en waarom bepaalde relaties wel goed voor je werken en anderen juist weer of nog niet.

Ook leer je wat bepaalde relaties nodig hebben om goed te werken en een groot deel valt of staat hierin of een goede communicatie mogelijk is. De  E-cursus  ‘Betere relaties met iedereen’ draagt bij aan het opbouwen van relaties met mensen om je heen en je leert hoe je deze relaties zonder veel moeite kunt onderhouden.

Dit zal niet enkel bijdragen aan betere relaties op persoonlijk vlak, maar zal bovendien een uitwerking hebben op hoe je werkrelaties kunt optimaliseren. Op alle vlakken in je leven zul je er zo aanzienlijk op vooruit gaan.

Wat kan ik eraan doen?

Met de E-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ ontvang je diverse tips en richtlijnen, die bijdragen aan een verbeterde houding en benadering tot het aangaan van nieuwe relaties.

Ook leer je hoe je bestaande relaties naar een hoger niveau kunt tillen, door ervoor te zorgen dat je contacten goed onderhouden blijven. Je wilt immers weten waar het mis gaat, als het nu nog niet zo wil lukken met vriendschappen of binnen onderlinge verstandhoudingen met collega’s of andere bekenden.

Het volgen van een training die je hier volop in begeleid is zeker een aanrader voor iedereen die nieuwe relaties aan wilt gaan en met meer zelfvertrouwen een sociaal leven wil opbouwen.

Wat kun je verwachten?

Als je de E-cursus ‘Betere relaties met iedereen’ aanschaft, dan ontvang je een volledig pakket aan waardevolle content. Je krijgt toegang tot de digitale cursus en kunt bovendien rekenen op enkele aantrekkelijke bonussen.

Gedurende 5 weken ontvang je tweemaal per week e-mails, die je voorzien van inzichten en bruikbare informatie over hoe je jezelf tot relaties kunt verhouden. Ook krijg je diverse oefeningen en opdrachten toegezonden, die je verder helpen om nieuwe sociale skills aan te leren.

inzicht-in-je-kracht-boek

Per week ga je met een ander onderwerp aan de slag, zodat je met een duidelijke opbouw leert welke vaardigheden je nodig hebt om beter met anderen te communiceren. Naast het standaard pakket ontvang je twee bonussen, waaronder een e-book ‘Inzicht in je Kracht’ en een e-mail coaching sessie.

Opbouw van de E-cursus

In de eerste week leer je over het concept ‘gezonde relaties’ en de verschillende visies die hierover bestaan. Uiteraard wordt ook het verschil in perspectief tussen mannen en vrouwen rondom dit thema besproken.

Er zijn bovendien tal van verschillende vormen waarin een relatie kan ontstaan.  Week 2 richt zich op een effectieve communicatie, het belang van communiceren binnen een relatie en manieren waarop dit kan plaatsvinden.

Week 3 brengt voornamelijk inzichten, waarbij je je eigen relaties gaat analyseren en week 4 leert je omgaan met uitdagingen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met kritiek en jaloezie of negativiteit in je relatie. Tot slot leer je in week 5 hoe je betere keuzes binnen relaties kunt maken.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is de verkoper van de E-cursus ‘Betere relaties met iedereen’. Online verkoopt hij meerdere trainingen en e-cursussen. Op zijn website kun je bovendien terecht voor artikelen en producten over persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar een beter leven.

frank-de-moei

Hij runt een eigen bedrijf, genaamd Carpedium Coaching & Training en is al jaren actief aanwezig op het internet. Veel mensen hebben reeds hun weg naar één of meerdere van zijn trainingen gevonden en zijn uiterst positief over wat hij voor hen gedaan heeft.

Een vertrouwde naam binnen het online coaching platform, waar je telkens weer iets moois van mag verwachten. Frank de Moei claimt een expert te zijn in het begeleiden van mensen naar persoonlijke groei en succes in het leven. Menig fraai ontworpen training is hier zeker het bewijs van.

Ervaringen van klanten

Er zijn veel positieve reacties te vinden over de E-cursus ‘Betere relaties met iedereen’. Op verschillende platformen, zoals Facebook of fora op het internet zijn mensen uiterst lovend over hun ervaringen met deze cursus.

De training wordt beschouwd als een ‘eye opener’ en als een duidelijke cursus die voor zowel privé als voor zakelijke doeleinden veel inzicht brengt. De kwaliteit die Frank de Moei biedt in deze online training ligt uitermate hoog.

Je krijgt er zeker voldoende inzichten door en leert via duidelijke opdrachten meer over je eigen houding binnen relaties.

Je kunt de opgedane kennis gemakkelijk in praktijk brengen en toepassen op je bestaande relaties. Ook voor het aangaan van nieuwe relaties is de content uiterst waardevol en zul je bemerken dat je hierin duidelijk verbetering kunt aanbrengen.

Kosten voor e-cursus ‘Betere relaties met iedereen’

Dit Paypro product is verkrijgbaar voor de betaalbare prijs van € 59,-. Dit lijkt mogelijk wat aan de hoge kant, echter zul je voor een persoonlijke trainingsdag op locatie bij een andere coach meer kwijt zijn.

Je ontvangt hierbij echter 5 weken lang telkens weer nieuwe content en word je door het gehele proces heen geleid. Je leert stap voor stap hoe je betere relaties aan kunt gaan. Je kunt bovendien alles in je eigen tempo doen en herhalen als je hier behoefte aan hebt.

De prijs is dus best schappelijk, zeker als je bedenkt dat je er goede resultaten mee zult behalen. Voor het naslagwerk en content die je bij deze e-cursus kunt verwachten, zul je zeker niet het idee hebben dat je teveel hebt betaald.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

E-cursus: betere relaties met iedereen

  • Misschien ben je wel eenzaam en alleen?
  • Of zoek je meer mensen om je heen?
  • Dan kan dit wel eens, iets voor jouw zijn.
Ja! Ik wil direct na de geheime kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.