Wat doet meditatie met je hersenen?

Wanneer je mediteert gaan je hersenen beter werken. Alles wordt helder en je maakt meer connectie met je eigen lichaam. Gevoel wordt sterker en je merkt steeds beter wat je gevoel zegt.
Daarom is het belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam. Je hersenen geven de signalen door van bijvoorbeeld angst of onzeker zijn voor bepaalde dingen.


brain healing

Door te mediteren en rust te vinden in je hoofd, gaan vanzelf je angsten verdwijnen. Wat is mindfulness bijvoorbeeld? Mindfulness is kalmte en rust door muziek of innerlijke rust te vinden in jezelf. Meditatie oefeningen kunnen heel goed helpen bij symptomen van stress.

Stress is slecht voor het lichaam en geest. Er zijn veel verschillende soorten meditatie oefeningen. Om stress voorgoed aan te pakken!

Je hebt de ademhalingsoefeningen meditatie, deze werkt heel goed voor de hersenen. Het geeft je een diepe rust in je hoofd, en je lichaam gaat zich steeds meer ontspannen. Doe elke dag een ademhalingsoefening. ‘s morgens is het beste tijdstip, doe dit direct nadat je opstaat.

Bij een meditatie oefening, is het belangrijk dat je jij je focust op een centraal punt. Daar blijf je constant naar kijken, en daar ligt ook je focus. Zorg dat je niet door andere mensen gestoord kunt worden. En heel belangrijk is ook het tellen van de ademhaling.

Zo zorg je altijd dat je niet afdwaald naar je gedachten. Maar iedere keer weer gefocust bent op de ademhaling. Het helpt bij het loslaten van angsten, gedachten, onzekerheden. Door dit elke dag toe te passen, merk je al snel hoe krachtig dit kan werken voor jou.

Het beste om rust te vinden in je hoofd, is door meer met mindfulness voor het dagelijks leven bezig te gaan. Dit heeft een krachtige werking op je hersenen en lichaam. Voor meer balans en rust.

Je kunt ook healing met de violette vlam toepassen. Dit geeft meer rust en meer energie! Het helpt bij het loslaten van je gedachten en je staat sterker in je schoenen. Deze meditatie is heel krachtig en werkt heel goed voor je hersenen en lichaam.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *