Meditatie voor zelfvertrouwen

Mediteren voor meer zelfvertrouwen? Meditatie laat zien welke angsten echt of nep zijn. Is het maar een gedachte of het echte leven? Door meditatie toe te passen leer je wat van jou is en los te laten wat niet van jou is.


meditatie en zelfvertrouwen

Neem nou bijvoorbeeld happy with yoga. Mindfulness is heel belangrijk, je leert eigenlijk weer meer zelfvertrouwen op te bouwen voor een blijvend resultaat. Soms vraag je jezelf af wat is mindfulness? En wat doet het precies? Mediteren en mindfulness is eigenlijk weer balans vinden en rust in je hoofd en lichaam.

Zelfvertrouwen komt steeds meer door je zwakke punten te gaan begrijpen. En accepteren dat niet alles goed is aan jou en andere personen. Met meditatie leer je eigenlijk weer te begrijpen hoe je een liefdevol leven kunt opbouwen. Waarin je steeds meer zelfvertrouwen gaat uitstralen.

Oke we gaan beginnen, ben je er klaar voor? Ga rustig liggen of zitten en zorg dat je niet gestoord kunt worden. Leg je hand op je borst en adem diep in en laat dan weer rustig los.

Met de uitademing, laat dan je spieren in je lichaam allemaal los. Met in ademen kun je ze wel aanspannen. Doe dit een lange tijd achter elkaar, en blijf je gefocust op de ademhaling.

Visualiseer een geel licht dat boven je hoofd bij je ( kruinchakra ) naar binnen gaat. Bij de inademing gaat dit gele licht naar binnen via je kruinchakra en je vult het hele lichaam met dit gele licht. Adem het witte licht uit je lichaam, het is de oude energie en daar wil je van af.

Adem dit witte licht uit via de drie kanalen, die weer naar boven toe gaan, en deze witte energie gaat weg via de achterkant van je kruinchakra.

Dus het hele lichaam is gevuld nu met de gele energie, en de oude witte energie verlaat het lichaam weer. Adem in geel/ Adem uit wit – Adem in geel/ adem uit wit. Welkom in je eigen kracht!

e-cursus blijvend zelfvertrouwen kan ook een oplossing bieden voor een zelfvertrouwen voor de lange termijn.

Door elke dag te mediteren kom je weer in je eigen kracht te staan! Healing met de violette vlam is een super krachtige oefening, waardoor je steeds weer in jouw kracht komt te staan! Het helpt bij het loslaten van gedachten en stress. En je merkt dat je steeds meer zelfvertrouwen gaat krijgen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.