Happy with Yoga

Met Happy with Yoga naar een leven vol gezondheid, kracht en duurzaam geluk

Of je nu een beginner bent of al jarenlang op de yogamat staat, de Happy with Yoga Academy weet iedereen een yogacursus aan te bieden die bij hem of haar past.

De cursussen zijn op maat gemaakt en allemaal vanuit huis te volgen. Zo is het met Happy with Yoga ook met een volle agenda mogelijk om yoga te beoefenen.

De Happy with Yoga Academy is het grootste yogaplatform van Nederland en België. Het helpt je in je streven naar gezondheid, persoonlijke kracht en duurzaam geluk.

Inhoudsopgave

Roep de stress van het dagelijks leven een halt toe

Het dagelijks leven raast als een sneltrein door. Een sneltrein vol verplichtingen en verantwoordelijkheden, die maar heel af en toe de tijd neemt om wat bij te tanken. Herkenbaar?

Steeds meer mensen kampen met een burn-out of klachten die zich daartoe verder kunnen ontwikkelen. In Nederland zelfs meer dan in de rest van Europa.

Happy with Yoga biedt verschillende online yogacursussen aan. Cursussen die je helpen om je geest en lichaam te laten ontspannen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

Rolf en Melanie van de Happy with Yoga Academy

De Happy with Yoga Academy is door Rolf van Baalen en Melanie Poldervaart opgericht. Beiden zijn ze er uit eigen ervaring achter gekomen dat de investering in jezelf de beste investering is die je kunt doen.

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Jaren geleden hadden ze zelf last van burn-out verschijnselen en besloten op zoek te gaan naar een manier om op een andere manier in het leven te staan.

Voordat ze de Happy with Yoga Academy oprichtten, volgden ze honderden uren trainingen in binnen- en buitenland.

Online cursus Yoga Nidra

Yoga Nidra is een bijzondere vorm van yoga, die door Happy with Yoga wordt aangeboden. Letterlijk vertaald betekent het ‘slaap van de yogi’s’, omdat het je naar een staat tussen bewustzijn en slaap brengt.

Aan deze cursus van Happy with Yoga kan iedereen meedoen. Je voert de oefeningen in liggende houding uit en laat je leiden door de stem van de docent.

Yoga Nidra kan helpen bij een scala aan lichamelijke en geestelijke problemen.

Online cursus Yoga Nidra: reis door de chakra’s

Wil je een gebalanceerd en gelukkig leven leiden, dan is het belangrijk dat je zeven chakra’s met elkaar in balans zijn.

Het chakra systeem is een energiesysteem en een goede manier om meer inzicht over het lichaam en de geest te vergaren.

Met de Happy with Yoga Academy kun je met de cursus ‘Yoga Nidra: reis door de chakra’s’ meer inzicht in je lichaam en geest ervaren.

Online cursus Mindfulness voor het dagelijks leven

Mindfulness-cursus-cover-compressor

Bij de Happy with Yoga Academy kun je ook een cursus mindfulness volgen. Mindfulness klinkt velen zweverig in de oren, maar is dat absoluut niet.

Met deze cursus van Happy with Yoga ontdek je wat het voor je kan betekenen. Dankzij Mindfulness voor het dagelijks leven ga je minder piekeren en meer in het hier en nu leven.

Onze gedachten zijn vaak ergens anders: in het verleden of bij iets wat (misschien) gaat gebeuren. Happy with Yoga helpt je meer in het moment te leven.

Online cursus voor beginners: Yoga stap voor stap

Zoals gezegd kunnen zowel beginners als gevorderden bij de Happy with Yoga Academy terecht. Heb jij van yoga nog geen kaas gegeten, dan kun je in slechts negen online lessen alle basisoefeningen leren.

Ze brengen je meer ontspanning, flexibiliteit, een gezonde geest en een sterk lichaam. Yoga stap voor stap is makkelijk toe te passen en iedereen kan er mee beginnen.

Happy with Yoga laat je in deze cursus zien dat er niets zweverigs aan yoga is en het je een grote hoeveelheid zichtbare voordelen oplevert.

Online cursus minimalisme

hoofd met hersenen

Heb jij een druk leven en een altijd maar volle agenda, waardoor je vaak door de bomen het bos niet ziet? De oprichters van Happy with Yoga, Rolf en Melanie, weten precies hoe dat voelt en kunnen jou helpen met het herstructureren van je leven.

Bij minimalisme denk je misschien automatisch aan het weggooien van spullen, maar het is meer dan dat. Het is nadenken over wat jou nu écht gezond en gelukkig maakt.

In slechts zeven weken weet je met Happy with Yoga het grootste deel van stress en onnodige prikkels uit de weg te ruimen, met de online cursus minimalisme gaat dit zeker werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.