Zelfvertrouwen voor een blijvend resultaat!

Zelfvertrouwen! Een zelfverzekerde uitstraling waar je altijd al van gedroomd hebt!

De 10 gratis tips die je echt niet wilt missen!

Laat jouw onzekerheid voorgoed verdwijnen en maak je dromen werkelijkheid!

Zelfvertrouwen is de basis! Het is je relatie of baan. Misschien wel je vriendschap? Waarvan we allemaal onzeker kunnen zijn. Dat we hier vaak ons heel onzeker over voelen is normaal. We hebben vaak geleerd om angsten weg te stoppen.

We proberen altijd onze krachtige kant te laten zien! Maar merken vaak dat we ons van binnen nog steeds onzeker voelen. Hoe kan dat nou?

zelfverzekerde man

Waarom hebben anderen mensen dat niet? Dat vraag je jezelf af! Eigenlijk wil je gewoon zijn wie je wilt zijn, maar durf je niet, dus komen er steeds meer onzekerheden boven tafel.

We begrijpen als geen ander wat het doet met je dagelijks leven. We hebben ons dingen aangeleerd die juist omgekeerd werken.

We zouden weer moeten leren om op de juiste manier om te gaan, met emoties en angsten die we wegdrukken, gewoon even waarnemen.

En accepteren dat het gewoon maar een gedachte is, en niet is wie je moet zijn! Dat is de sleutel van zelfvertrouwen. Het anders om gaan met je: gevoeldenkenwaarnemenaccepteren.

Wat kan ik er aan doen, denk je bij jezelf? We laten het je zien! De tips die we hier geven zijn heel belangrijk om te weten. Want dit kan zeker al een heel groot deel van je zelfvertrouwen vergroten.

De 10 belangrijkste tips voor een blijvend zelfvertrouwen.  

1– Wees lief voor jezelf, neem de dingen niet zo serieus. Probeer niet altijd gelijk te krijgen, ook al heb je gelijk. Als je intelligenter bent dan een ander, hoef je dat nog niet te laten blijken. Zorg goed voor jezelf en accepteer jezelf, ook al maak je fouten. Falen is de weg naar succes!

2– Het is belangrijk dat als er iets mis gaat, je niet gaat denken, waarom overkomt mij dit nou? Je moet er gewoon om gaat lachen! Door om iets serieus te gaan lachen, voelt het niet zo zwaar en valt het allemaal wel mee. Als we juist serieus op het probleem in gaan, dan versterken we het alleen maar. Lach erom, laat het voor wat het is!

3-Misschien vergelijk jij je met anderen? Stop daarmee! Iedereen is anders. Jij kunt andere dingen beter, dan andere mensen. Er is altijd iemand beter, mooier, leuker of slimmer. Richt je hierdoor niet meer op anderen, maar richt je op jezelf! Op dingen die jij goed kunt. Daar word je zelfverzekerd van en krijg je betere relaties met iedereen.

4-Dankbaarheid is heel belangrijk om te hebben. Wees dankbaar voor wat je hebt in je leven. Kijk waar je goed in bent en wat goed is voor jou. Geniet dus van de dingen die jouw leven gelukkig maken. Wees trots op de weg die jij wilt bewandelen.

5-Schrijf dingen op waar je mee zit. Onzekerheden in je hoofd maken je onrustig en niet meer bewust van de werkelijkheid. Van je af schrijven is een hele krachtige manier van gedachten loslaten, waardoor je beter bewust bent van wat er echt in je leven speelt. 

Tip: Maak een lijstje van dingen die je wilt doen in plaats van dat je steeds afvraagt: ”ik moet dit nog, en dat nog”. Je bent constant in je hoofd bezig! Door een lijstje te maken en af te werken merk je op dat je goed bezig bent.

checlist-schrijfbord-1024x681

6– Daadwerkelijk doen! Ga dingen die je hebt opgeschreven ook uitvoeren! Dit klinkt angstig, maar door te gaan doen, zit je niet meer in je angst. Je wordt blij, omdat je weer verder bent gekomen dan dat je al was. Je kunt een notitielijstje op je telefoon aanmaken, bijvoorbeeld een die werkgerelateerd is, als een die op jouw privéleven is gericht. 

7– Beloon jezelf elke keer als je succes hebt, en probeer gelukkig te zijn met de dingen die goed gaan! Dus als je regelmatig succes behaalt, bedank jezelf ervoor. Focus op wat je goed kan, en ga die wegen bewandelen. Je merkt als je iets goed kan, en het accepteert dat je goed bezig bent, Je gaat je zelf een stuk prettiger voelen.

8-Accepteer dat je soms onzeker bent. Je kunt tegen jezelf zeggen, ik ben zeker van mijzelf, maar elke situatie is anders. Soms komt er nu eenmaal een onzekere periode aan. Laat het voor wat het is. 

9– Praat over je problemen. Door te benoemen welke problemen er zijn, merk je al heel snel dat dit oplucht. Heel vaak herkennen andere mensen ook iets in jouw verhaal en benoemen;” ja dat heb ik ook”. Het is dan allemaal niet zo erg meer. Er valt dan een hele last van je af.

10– Als laatste tip wil ik meegeven. We zijn allemaal wel een keer onzeker over onszelf. Kijk eventjes goed om je heen, iedereen zit met zijn eigen problemen. Het is gewoon heel normaal. Gevoel kun jij niet uitschakelen, maar wel leren accepteren, zodat jij het weer naar een goede richting kan sturen.

Kunnen we dus echt aan ons zelfvertrouwen werken? 

We kunnen daadwerkelijk aan ons zelfvertrouwen werken en alle angsten uit je leven aanpakken! Dit komt ten goede aan de relaties met vrienden en familie. Open staan voor wat jij graag wilt in jouw leven, helpt je om jouw zelfvertrouwen te laten groeien! 

Ook voor veranderingen en juiste keuzes leer je hier mee om te gaan, en gaan begrijpen, hoe jij dit kunt aanpakken. Geen twijfels meer over of we nou wel of niet de goede keuzes maken?  Maar echt vanuit je eigen kracht uitstralen wie jij wilt gaan worden!

een man die aan het surven is

Jazeker het is mogelijk.

Zeker weten dat het jou gaat lukken! Als je er echt voor gaat, kun jij resultaten gaan behalen die je eigenlijk nooit had verwacht. Weer een stukje rust vinden in je eigen leven en los te laten wat anderen van jou verwachten.

Misschien ben je nog regelmatig onzeker of weet je niet welke informatie je precies gaat helpen. Er is op internet veel te vinden, waardoor je steeds meer begint te twijfelen. Je bent bang om het verkeerde te doen?

De oplossing: Een blijvend zelfvertrouwen! van Frank de Moei.

De cursus; ”een blijvend zelfvertrouwen’‘ is een cursus waarvan je zeker weet dat echt alle punten in je leven die jij wilt oplossen, ook daadwerkelijk worden aangepakt. Frank de Moei, leert jou aan alle kanten, waar jouw zelfvertrouwen te kort komt en hoe je die weer terug zult krijgen. Je gaat hier verschillende technieken gebruiken. die een blijvend resultaat zal opleveren. Je pakt je leven aan en heel belangrijk; je doet het zelf!

vrouw-die-in-vrijheid-uitstraalt-300x194

  • Zelfvertrouwen voor altijd.
  • Faalangst voorgoed laten verdwijnen.
  • Tevreden zijn met wie je bent.
  • Geloven in je eigen kunnen.
  • Ga ervoor, blijf niet in je angst zitten.
  • Stap voor stap jouw zelfvertrouwen aan te pakken. 
  • Ben je klaar om te groeien?

Blijvend zelfvertrouwen

  • Meer informatie over een Blijvend Zelfvertrouwen?
  • Inmiddels zijn meer dan 3000 mensen je al voor gegaan!
Ja! Ik wil meer zelfvertrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *