Hoe werkt een menselijk lichaam?

Een menselijk lichaam werkt door het aansturen van het brein. Een menselijk lichaam heeft botten en vel in de vorm van een skelet. Lichaam voelt pijn als het schade heeft. De bloedsomloop zorgt voor een goede lichaaamshouding en gezond lichaam.


lichaam en skelet

Het brein zorgt voor de aansturing van alle organen en de functies eromheen. Als je niet naar je lichaam luistert, kan het brein niet goed zijn werk doen. Dit kan lijden tot de symptomen burn out en stress effecten.

Het lichaam heeft natuurlijk zuurstof nodig. Doe elke dag ademhaling-oefeningen! Dit zorgt voor een zuurstofrijk lichaam. Want een zuurstofrijk lichaam is een gezond lichaam.

Het lichaam is gewend aan het dagelijks ritme. Dat wil zeggen als jij je lichaam goed verwend. Dan gaat je lichaam een goede feedback teruggeven. Maar wat veel mensen ook doen, als mensen het koud hebben, gaan ze direct warmte opzoeken.

Logisch natuurlijk, want je wilt je lichaam natuurlijk alles geven en dat krijg je vaak ook weer terug. Maar als wij direct de kachel hoger zetten. Ook al hebben we het iets te koud, dan gaat je lichaam daar aan wennen. Dit betekent dat je lichaam direct een signaal afgeeft van, ik heb het koud.

Daardoor is je immuunsysteem steeds meer aan het verslappen. Jouw lichaam kan zich niet verweren tegen de kou. Omdat je lichaam daar geen tijd voor krijgt. Je zult dus weer moeten leren, om je lichaam te laten wennen aan de kou. Hierdoor gaat je lichaam vanzelf omschakelen.

Dit kun je doen in combinatie met ademhalingstechnieken, deze zijn zo krachtig. Neem bijvoorbeeld een douche, eerst lekker onder de warme douche. daarna douche je 2 minuten lang af met koud water. Het helpt ook goed tegen zorgen en stress, dus wil jij nooit meer zorgen of stress? Blijf deze oefening elke dag herhalen.

Je lichaam wordt veel sterker en je wordt minder snel ziek. Jouw lichaam gaat zich aanpassen aan de temperatuur die op dat moment in jouw ruimte is. Je bloedsomloop gaat sneller en makkelijker door je lichaam heen.

Wat ook heel krachtig werkt op je lichaam is healing met de violette vlam. Het lichaam komt dan weer in balans en je krijg er veel meer energie door.

Heeft jouw lichaam misschien ook last van acné? En kun jij er maar niet van af komen? Dan is er goed nieuws voor jou, want in de  ‘Nooit Meer Acné Methode’ is bewzen dat je al met 4 dagen jouw acné kunt laten verdwijnen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.