Niet geliefd voelen in relatie?

niet geliefd voelen

Waarom voel ik mij niet geliefd in een relatie? Heb jij jezelf al eens afgevraagd, of jij jezelf wel geliefd voelt? Leer om van jezelf te houden en ga de weg bewandelen die jij graag wilt zien.
Het is onmogelijk om van iemand te houden, als je niet van jezelf houdt! Liefde komt pas als beide partijen open en eerlijk durven te zijn tegen elkaar.

Dan zul je merken dat onvoorwaardelijke liefde zal stromen in je relatie.
Waarom zoeken naar liefde als je geen liefde kunt geven. Betere relaties voor iedereen is door te werken aan jezelf. Een negatief zelfbeeld volgen kunnen schadelijk zijn voor een relatie.
Werk eerst aan jezelf, de rest komt later.

Omdat je wat mist in je relatie,voel jij je rot. Als jij je rot voelt in een relatie, voel jij je zelf minder aantrekkelijk. Daardoor word je relatie minder leuk. Wat je kunt doen is werken aan jezelf. Sporten en gezond eten, nodig mensen bij je uit. Ga met meer vrienden of vriendinnen uit. 

Doe er alles aan om nieuwe dingen te ontdekken in je leven. Wordt beter in de dingen die jij goed kunt. Geef complimenten aan je partner. De kleine dingen maken het grote verschil. Nog een tip: Neem juist even afstand van elkaar. Ook al voel jij je op dat moment alleen. Laat alles even rusten en maak je er niet druk om. Want als jullie even afstand houden van elkaar, zul je merken dat de relatie weer gaat bloeien. Het heeft wel tijd nodig, pak die tijd ook.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *