Liefdesverdriet.nl review

Liefdesverdriet.nl: dé website voor iedereen met een gebroken hart

Vrijwel iedereen krijgt er in zijn leven weleens mee te maken: liefdesverdriet. Een gebroken hart en het intense verdriet dat daarbij hoort vormt voor elk persoon een van de moeilijkste periodes van zijn leven.

Soms zul je willen proberen de relatie alsnog te lijmen, anderen willen hun hart liever lijmen en zo snel mogelijk weer verder.

Liefdesverdriet.nl is dé website die je kan helpen je ex weer terug te winnen, of juist zo snel mogelijk weer verder te gaan.

Liefdesverdriet doet intens veel pijn

Liefdesverdriet voelt voor niemand precies hetzelfde, maar over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: het doet hartstikke pijn.

Het is nog maar een paar maanden geleden dat mijn partner als donderslag bij heldere hemel aankondigde zijn eigen weg te willen gaan. Ik wist niet wat me overkwam en had het gevoel dat mijn wereld instortte.

Ergens wist ik wel dat onze relatie niet meer als voorheen was, maar nooit had ik erbij stilgestaan dat hij niet meer verder wilde. Ik kon wel de hele dag door huilen en alleen nog maar aan onze momenten samen terugdenken.

Tips en adviezen om het heft in eigen handen te nemen

boek win haar terug

Gelukkig vond ik al vrij gauw de website Liefdesverdriet.nl, die me écht heeft geholpen om weer uit mijn schulp te kruipen en het heft in eigen handen te nemen.

Nadat ik mijn tranen had gedroogd, was ik vastberaden om mijn ex terug te winnen. Dankzij de tips en adviezen die ik via Liefdesverdriet.nl kreeg, is dat ook gelukt!

We zijn sinds kort weer samen en zijn allebei gelukkiger dan ooit! Onze verliefdheid is weer helemaal opgebloeid en we zijn er beiden zeker van dat we samen verder willen.

Gevoelens die bij liefdesverdriet kunnen komen kijken

Wanneer je een korte fling met iemand beleeft, kun je zeker teleurgesteld zijn wanneer dit voorbijgaat. Maar heb je een serieuze relatie met iemand gehad, dan kan de klap hard aankomen.

Liefdesverdriet betekent dat je je gedurende een periode behoorlijk somber kunt voelen en soms zelfs met depressieve gedachten te maken kunt krijgen.

Het kan zijn dat je nergens meer zin in hebt, boos bent, je minderwaardig voelt, bang bent voor de toekomst, geen eetlust hebt of juist heel veel gaat eten, slaapproblemen krijgt of heel veel gaat piekeren.

Liefdesverdriet is een rouwproces

Liefdesverdriet.nl helpt je in het rouwproces, want dat is eigenlijk wat het verwerken van een verbroken relatie inhoudt. Rouwen doe je niet alleen na een overlijden.

Ook wanneer een partner door een relatiebreuk uit je leven verdwijnt, ben je hem of haar feitelijk kwijt. Het idee dat iemand nog wel bestaat en misschien wel een betekenisvolle relatie met iemand anders opbouwt, doet extra pijn.

Ik checkte sociale media regelmatig om te zijn of hij misschien iemand anders had gevonden en maakte het mezelf daarmee alleen nog maar moeilijker.

Van ontkenning naar acceptatie: de fases van liefdesverdriet

Liefdesverdriet.nl kan je helpen bij het terugwinnen van je ex, maar ook bij het lijmen van je gebroken hart om daarna krachtig verder te gaan.

Wat je insteek ook is, je besluit kun je pas nemen na het doorlopen van de vijf fases van het rouwproces.

Je begint met ontkenning, die al vrij snel overgaat in boosheid. Na de boosheid komt het onderhandelingsstadium, gevolgd door de depressieve fase. De acceptatiefase is het laatste stadium waar je naartoe werkt.


Tijd als sleutelwoord

Alhoewel een model met de verschillende fasen van liefdesverdriet je op het eerste gezicht misschien niet veel verder zal helpen, laat het je wel zien dat de achtbaan van emoties waar je in zit, een logisch gevolg is van de relatiebreuk.

Gedurende het hele proces blijft tijd echter het sleutelwoord. Ook de website Liefdesverdriet.nl blijf je op het hart drukken dat je niet zomaar van je verdriet af bent en je dit proces ook zeker niet moet overhaasten.

Behalve geduld hebben familie en vrienden mij er behoorlijk doorheen gesleept.

Liefdesverdriet.nl loodst je door het verwerkingsproces heen

Liefdesverdriet.nl was voor mij een fijne steun en toeverlaat, maar ook een betrouwbare adviesgever.

Alhoewel ik in de zogenoemde onderhandelingsfase echt enorm het gevoel had dat mijn ex en ik eigenlijk geen exen zouden moeten zijn, heb ik dan ook niet direct actie ondernomen.

man en een vrouw op de bank

Stel je voor dat je terugkomt bij je ex en je je vlak daarna realiseert dat dit eigenlijk helemaal niet goed was en je er nu spijt van hebt als haren op je hoofd.

Impulsief handelen is niet handig, omdat je als persoon het hele verwerkingsproces moet doorlopen.

Terug naar je ex:  redenen om terug te komen bij je partner

Besluit je dat het verbreken van de relatie een fout was, dan helpt Liefdesverdriet.nl je inzien waarom je relatie stukliep en welke problemen daaraan ten grondslag liggen.

Dat kan van alles zijn: van communicatie tot tijd voor elkaar of jullie seksleven. Liefdesverdriet.nl helpt je ook stil te staan bij het waarom je weer bij iemand terug wilt komen.

Doe je dit om de juiste redenen, of spelen er onbewust andere drijfveren een rol die er wel eens voor zouden kunnen zorgen dat de relatie in de toekomst weer strandt?

Niet terug naar je ex: redenen om niet terug te komen bij je partner

Alhoewel Liefdesverdriet.nl je kan helpen de relatie met je ex-partner succesvol te lijmen, zijn er natuurlijk ook genoeg redenen te noemen om definitief afscheid van een persoon te nemen.

Bijvoorbeeld als je emotioneel of fysiek werd mishandeld. Of als je in een relatie zat waarin je veel meer gaf dan nam.

Heb je niet het gevoel gerespecteerd of op waarde geschat te worden, dan zal Liefdesverdriet.nl je dat ook laten inzien. Ik ben ervan overtuigd dat de website mij heeft geholpen de juiste keuzes te maken.

Hoe zit het met ontrouw?

Wanneer je een serieuze relatie hebt, wil je er niet aan denken dat je partner intiem is met iemand anders. Alhoewel dit in mijn relatie gelukkug niet het geval was, is overspel de oorzaak van ongeveer een derde van alle relatiebreuken.

In tegenstelling tot wat velen denken, hoeft ontrouw echter lang niet altijd een reden te zijn voor een relatiebreuk. Veel stellen komen er juist sterker uit, hoe controversieel dat ook klinkt.

Er zijn tal van redenen voor overspel en gek genoeg hebben deze lang niet altijd met de relatie zelf te maken.

Een veel gehoorde reden: verkeerde timing

Van anderen die de website Liefdesverdriet.nl hebben geraadpleegd, heb ik ook vaak gehoord dat verkeerde timing voor hen de reden voor de relatiebreuk was.

Of een lange afstand, waardoor het heel moeilijk was om elkaar te zien. Als het niet lukt om een relatie prioriteit te geven, is het beter dat ieder eerst orde op zaken in zijn eigen leven stelt.

Pas dan kun je elkaar de aandacht geven die eenieder verdient. Ook relatiebreuken die vanwege deze oorzaak zijn ontstaan, zijn dus lang niet altijd ontstaan omdat de partners niet voor elkaar gemaakt zijn.

Hoe kan de website Liefdesverdriet.nl je helpen

Wat je na het doorlopen van het lastige verwerkingsproces ook besluit, Liefdesverdriet.nl kan je erbij helpen. Via de website kun je gebruikmaken van een succesvolle methode die speciaal ontwikkeld is om je ex terug te winnen.

Als mede relatiedeskundige kan ik Michelle vd Berghe alleen maar oprecht aanbevelen. Haar ex terug methode en adviezen werken snel & doeltreffend. Michelle is een toegewijde coach en heeft vele mensen al geholpen om hun relatie te herstellen en liefdesverdriet te verwerken. Haar boeken en coachingsprogramma heb ik doorgenomen en vaak pas ik haar inzichten en technieken ook toe op mijn klanten.

Ze werken echt…..Frank Bosmans

Je doorloopt een speciaal stappenplan dat in het overgrote deel van de gevallen –ook in de mijne- werkt. Laat je ex die toenadering weer toe?

Dan is het belangrijk om elkaar te kunnen vergeven, te vertrouwen en samen over een manier na te denken om vooruit te komen.

De verschillende mogelijkheden die Liefdesverdriet.nl je biedt

boek genees je hart

Wanneer je de website Liefdesverdriet.nl bezoekt, zie je dat er maar liefst zes verschillende mogelijkheden voor zelfhulp en coaching worden aangeboden.

Je hebt de keuze uit een online coachingprogramma inclusief een uur privécoaching, het e-book ‘Win hem terug’ of ‘Win haar terug’, het ’90 Beste ex terugwinnen tekstberichten handboek’, het e-book ‘Liefdesverdriet: genees je gebroken hart in 15 stappen.

Het e-book ‘Relatie verbeteren: de perfecte klik’ (gebaseerd op NLP technieken) en 1-op-1 coaching via e-mail, Skype of telefoon.

Over Michelle van den Berghe

De website Liefdesverdriet.nl is opgericht door Michelle van den Berghe, die al sinds 1997 als gediplomeerd relatietherapeute mensen met liefdesverdriet helpt bij het terugwinnen van hun ex.

Naast het werken met personen die hun relatie willen herstellen, heeft Michelle van den Berghe van Liefdesverdriet.nl ook ervaring met mensen die hun ex het liefst willen vergeten.

Wat je doel ook is, middels de methodes die je op deze website vindt, kom je er op persoonlijk vlak altijd sterker uit!

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Liefdesverdriet.nl

  • Wil jij voorgoed je liefdesverdriet aanpakken?
  • Je wilt misschien je ex terug, of weer verder gaan zonder pijn?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • Duizend en profiteerden vóór jou!
Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *