Liefde overwint alles.

van jezelf houden

Als je liefde geeft wil je ook heel graag liefde ontvangen. Maar als je geen liefde kunt ontvangen, dan zit je op slot. Je zal moeten graven naar je pijnpunten in je leven. En gaan ondervinden wat jou tegenhoudt in een relatie of met mensen waarvan je heel veel houdt.
Als jij je open durf te stellen en niks te verbergen hebt. Dan straal je zoveel liefde naar de ander. Liefde overwint alles! 


Leer van jezelf te houden, dan merk je direct dat anderen mensen steeds dichter bij jou komen te staan. Zo krijg je steeds betere relaties met iedereen en mensen die van je houden. Het wordt daardoor veel makkelijker voor jezelf en anderen. Je zult steeds meer gaan genieten van het leven.

Laat liefde stromen in je lichaam. Ontvang liefde en accepteer het. Je kunt liefde niet uitschakelen of aanzetten zoals een schakelaar van een lamp bijvoorbeeld. Nee liefde is overal en nergens. Aanraken kun je het niet en ook niet verbergen. 

Je kunt liefde ontvangen van iemand waarvan je houd, bijvoorbeeld je partner of vrienden en collega’s. Elkaar accepteren en in hun waarde laten, dat is liefde geven en ontvangen. De kracht van liefde is oneindig en het raakt nooit op. Meer liefde in je leven betekent eigenlijk meer genieten van het leven.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *