Bij veel mensen geliefd.

Waarom ben ik bij veel mensen wel of niet geliefd? Hoe stel jij je op naar anderen? Help je mensen of laat je mensen in de steek? Heel belangrijk is om mensen die hulp nodig hebben, ook daadwerkelijk hulp te gaan bieden.


groep mensen

Sta voor mensen klaar en steun je familie vrienden en bekenden. Laat mensen in hun waarde en accepteer dat mensen niet altijd even vriendelijk kunnen zijn.
Wees dus wel assertief, wat is assertiviteit? laat niet over je heen lopen. Als iemand echt om hulp vraagt wees er voor die persoon. Dan merk je steeds meer, dat je veel meer geliefd bent bij vele mensen om je heen.

Een paar tips: Als je wilt dat mensen je gaan waarderen, dan zul je behulpzaam moeten zijn. Bijvoorbeeld: heeft iemand hulp nodig? Voordat iemand je gaat vragen om hulp, kun je het beste direct hulp aanbieden. Als iemand je vraagt om hulp, dan is je hulp lang niet zo waardevol, dan als je direct al ingrijpt! 

Wees eerlijk naar de mensen waarvan je houdt. Als je doet wat je beloofd, nemen de mensen jou wel serieus. Als jij niet je beloftes nakomt, ga je niet meer serieus genomen worden. En je voelt jezelf er ook niet goed bij. Dus gewoon doen wat je zegt en dan krijg je automatisch betere relaties met iedereen.

Je voelt ook dat je steeds meer gaat genieten van het leven. Omdat mensen van je gaan houden. Dat komt omdat jij je dan positief opsteld naar anderen.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *