Wanneer ben je gelukkig?

Je bent gelukkiger als je stopt met dingen die je niet leuk vind. En je focust op de mooie dingen in het leven. Geluk zit immers in de kleine dingen en als je iets goeds doet, vier dit dan ook met jezelf.


Vrouw in het gras

Een gelukkig mens piekert niet en maakt zich dan ook geen zorgen over dingen waar hij nu geen grip op heeft. Stel doelen voor jezelf en kom je afspraken na. Want wat is geluk zonder je te beseffen welke kant je op wilt gaan?
Wees jezelf en denk positief over het leven. Als je dat gaat doen, merk je al heel snel dat je gelukkiger gaat worden. Een hele krachtige werking kan dit hebben op het lichaam.

Geloof in jezelf, en krijg weer vertrouwen in je eigen leven. Waar kun jij nu van genieten? Schrijf maar eens op, wat je allemaal wilt doen in het leven. En ga er mee aan de slag!

Wat maakt een mens nou gelukkig? Er zijn vele dingen die mensen gelukkig maken. Het zit hem vaak in de kleine geluksmomentjes. We hebben eigenlijk niet veel nodig om gelukkig te worden. De dingen die jij op dit moment ervaart, en het gevoel wat je erbij hebt. Dat kan voor jou misschien een geluksmoment zijn. 

Denk maar eens na over hobby’s, er zijn zoveel hobby’s waar je gelukkig van word. De ene wil graag wandelen in het bos, en de andere wil graag naar voetbalwedstrijd of concerten. Maar ook zijn er mensen die graag willen sleutelen aan hun voertuigen. Van welke hobby ga jij steeds meer genieten in het leven? Schijf het op en ga er mee aan de slag!

Wat je heel vaak ziet, is dat mensen een hobby gebruiken om dingen uit te stellen. Ze gebruiken hun hobby om niet te hoeven voelen of beslissingen te nemen, die ze niet graag willen nemen. Eigenlijk gaan ze dingen uit de weg, om zich te focussen op hun hobby.

Of je nou in een relatie zit of niet, je alleen bent of je alleen voelt? Geluk vind je niet bij anderen, maar bij jezelf. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en je weet heel goed dat niemand anders dat kan veranderen.

Een goede tip: Ga dingen doen die jij graag wilt doen, waar jij je goed bij voelt. Zeg nee tegen dingen die je niet wil. Laat je niet overhalen door mensen die slechte invloed op je hebben. Ga je eigen weg en laat je niet uit het veld slaan. Je kunt niet worden wie je bent, maar wel loslaten wie je niet bent.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *