Recept voor gelukkig leven.

Je doelen behalen en doen wat je zegt. Eerlijk zijn tegen jezelf en anderen. Verantwoordelijk zijn voor je eigen leven. Wordt blij van de dingen die je doet. Gezond eten veel sporten en ook je rust pakken. Want als je rust in je hoofd krijgt, voel jij je al een stuk beter. Dan kun jij je gaan focussen op de gelukkigen momenten. 

gezond eten


En loslaten wat niet van jou is. Wat anderen denken of zeggen over jou, dat wil niet zeggen dat jij het ook bent. Ga je eigen weg en doe gewoon wat jij wilt in je leven. Je zult je gelukkiger voelen en veel beter in je vel komen te zitten. Want niet lekker in je vel zitten, dat wil natuurlijk nieman

Wat is nou een goed recept voor een gelukkig leven. Een snufje gedachten en absoluut niet teveel denken. Teveel denken en in je hoofd bezig zijn, is niet goed voor een gelukkig leven. Niet teveel denken en neem alles niet te serieus.

Een flinke lepel gevoel, voel wat er gebeurd is in je leven en laat je gedachten los. Voel wat jij nou aan het doen bent, leef in het nu. Het hoeft niet altijd positieve gedachten te zijn. Maar ook negatieve gedachten, zul je moeten ervaren. Druk deze gedachten nooit weg.

Ervaar deze gedachten en neem ze zoals ze zijn. Soms is het gewoon even niet anders. Maar als jij ze weg gaat drukken, komen ze alleen maar weer. En het komt omdat je ze niet heb gevoeld en daarom weet je niet wat het doet met je lichaam.

Een goede vriendschap is van groot belang. Zorg dat je mensen om je heen hebt, die een goede invloed op jou hebben. Mensen waarmee jij een goede relatie hebt, en die je ook in vertrouwen kunt nemen. Daardoor voel jij je veel gelukkiger in je leven, en je krijg betere relaties met iedereen.

Lach meer om de dingen in het leven. Neem alles niet te serieus, geniet in het leven. Door veel meer te lachen, wordt je veel gelukkiger. En als laatste, accepteer jezelf. Iedereen kan oordelen over  jou, maar je hoeft jezelf niet te veranderen. Je bent wie je bent, accepteer dat, en geniet ervan.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *