Gelukkig worden doe je zo!

Hoe wordt je gelukkig? Geluk vind je niet bij anderen maar bij jezelf. Vergeet niet de momenten die goed gingen. Wees trots op jezelf. Neem het leven niet al te serieus.
Ga dingen doen waar jij je goed bij voelt. Denk positief in het leven.

gelukkig worden

Je gaat merken dat je ook positiever gaat worden. Dingen waar je geen grip op hebt, daar moet jij je ook niet druk om maken.
Zorg goed voor jezelf! Jij geeft je lichaam wat positiefs, jouw lichaam geeft het terug. Wees eerlijk naar jezelf en naar anderen. Schuldgevoelens zijn immers de grootste boosdoeners.

Maar wat is geluk dan wel? Geluk is iets in jouw leven, waar je zelf aan kunt werken. Het zijn de kleine dingen die het grote verschil maken. Genieten van het leven door positief in het leven te staan.

Wanneer ben je nou echt gelukkig, en wat brengt geluk in jouw leven? Als jij je blij voelt en je bent positiever, straal je dit ook uit en je wordt er veel gelukkiger van. Geluk zit vaak in de kleine momenten van je leven. We onthouden altijd de slechte dingen, de dingen die niet goed gaan onthouden we.

Maar de goede dingen vergeten we. Wat heb je allemaal bereikt in je leven? Wat voel je op dit moment, wie wil je gaan worden en wat kan ik eraan doen? Dus heel belangrijk is om je te richten op de dingen die goed gaan. Alles wat je aandacht geeft groeit. Zit jij niet lekker in je vel? Werk aan jezelf, dingen die goed gaan die vier je met jezelf. Wees dankbaar voor dingen die je doet in je leven. Je wordt hierdoor een veel gelukkiger persoon.

Vermijd het nieuws, het nieuws is vaak alleen maar negatief en je wilt juist positieve energie krijgen. Ga in plaats van het journaal kijken, aan jezelf werken. Lees boeken die jij leuk vindt en waar je van kan leren. Schrijf je doelen op en ga ermee aan de slag.

Neem je rust in je leven, stress is de grootste boosdoener op het gebied van gelukkig worden. Je wilt juist meer rust in je hoofd, en niet constant liggen te piekeren en te denken. neem je slaap en rust goed uit. Want een gelukkig mens, heeft veel energie en maakt zich geen zorgen en kan daardor veel meer genieten van het leven.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *