Alternatieve geneeswijze depressie.

Alternatieve geneeswijze is vaak via een andere weg, geneeswijze toepassen. Het kan met kruiden die een geneeskrachtige werking hebben. Maar wat te doen bij depressie? Depressie aanpakken met medicijnen of Psychotherapie, hoor je vaak. Maar er is ook licht therapie. Wat helpt dan nog meer voor een depressie of symptomen burn-out?


lichaam genezen

Meditatie en yoga kunnen helpen, maar ook voeding bijvoorbeeld kurkuma en gember. Deze voeding helpt ook prima bij een depressie. Ook kan je naar een paragnost gaan. Deze mensen kunnen vaak al zien wat er gaande is. En zodoende je verder helpen om weer van je depressie af te komen.

 

Belangrijke informatie om een depressie aan te pakken. Als eerste wil je graag begrijpen waar een depressie vandaan komt? Het zijn vaak de mensen die overgevoelig zijn voor bijvoorbeeld: stemmingswisselingen, gevoelige zintuigen, je anders voelen dan anderen. Dit komt omdat je misschien uit je vorig leven dingen hebt meegemaakt. Bijvoorbeeld trauma’s pesterijen of andere nare ervaringen.

Maar deze dingen heb je nooit opgelost. Jouw lichaam zit helemaal vol met al deze ellende en opgekropte negatieve informatie. Jouw lichaam kan daardoor niet goed functioneren en hierdoor komen er veel klachten bij kijken.

Ook kan zijn dat je te perfectionistisch bent. Alles goed willen doen en alles moet goed zijn. Fouten maken kan immers niet. Dit zie je bij heel veel mensen die alles in het leven perfect willen hebben.

Neem van mij maar aan dat perfectionisme gedrag, een zware tijd voor jou kan zijn. Omdat alles toch niet goed kan zijn in je leven. Zelfs wij zijn met elkaar niet perfect. Niet elke dag loopt zo gesmeerd als je denkt. Soms zit het mee en soms zit het tegen.

Neem deze tip mee: Laat alles in je leven gaan. Maak je niet druk om dingen waar je geen grip op hebt. Focus je op wat jij wilt in je leven. Schrijf dingen op papier en ga ermee aan de slag. Jouw problemen blijven dan niet in je hoofd hangen, maar door ze op te schrijven en ze te bekijken, kun je direct actie ondernemen en je probleem oplossen.

Mindfulness voor het dagelijks leven kan heel goed helpen bij een depressie. Je krijgt meer rust en je leert om niet meer te piekeren. In het nu leven, en je laat het verleden en de toekomst voor wat het is.

Als je echt een derpressie wilt aanpakken, zal je eerst zelf moeten inzien dat er iets moet gaan veranderen. Je zult anders moeten gaan denken en doen. Bij een NLP cursus online, leren ze jouw precies hoe jij dit kunt aanpakken.

Stoppen met piekeren of negatieve gedachten, maar ook een burnout of een depressie daar kunnen ze jouw ook heel goed bij helpen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *