NLP cursus online review

Volg een NLP cursus online en geniet meer van je leven!

Kun jij niet optimaal van je dagelijks leven genieten en vind je het moeilijk om doelen te stellen en hiernaartoe te werken? Dan is er dubbel goed nieuws.

Ten eerste ben je niet de enige en ten tweede kun je een NLP cursus online volgen om zo je persoonlijke ontwikkeling krachtig te stimuleren.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een methode die je helpt je drijfveren en emoties bloot te leggen. Met de NLP cursus online ontdek je wat onbewust een remmende invloed heeft op jouw doen en denken.

Tijd voor reflectie

NLP-Cursus[1]

Ikzelf liep eigenlijk al jarenlang rond met hetzelfde gevoel. Ik had een leuke baan, betekenisvolle relaties en maakte zo nu en dan een mooie reis. Een prima leven, zou je in eerste instantie denken.

Maar toch miste er iets. In het begin kon ik er niet zo goed de vinger op leggen, maar gaandeweg ontdekte ik dat ik mijn leven eigenlijk op de automatische piloot leidde.

Alles gebeurde zonder na te denken en vaak zelfs zonder écht te genieten. Ik vond het tijd voor verandering en stuitte na wat zoeken op de NLP cursus online.

De sterke invloed van je gedachten en overtuigingen

Terwijl je de NLP cursus online volgt, word je nog meer met je neus op de feiten gedrukt. Ik schrok ervan hoezeer mijn gedachten en overtuigingen allesbepalend bleken te zijn voor de manier waarop ik dingen in mijn leven aanpakte.

De NLP cursus online geeft je de modellen en de technieken die je nodig hebt om jezelf beter te sturen. Simpel gezegd: hoe ontdek je inefficiënte gedachten en patronen en hoe gooi je deze als het ware overboord om een verandering in je leven op gang te kunnen brengen?  

Wat is neurolinguïstisch programmeren precies?

Met het volgen van de NLP cursus online verricht je dus eigenlijk een studie naar je onbewuste binnenwereld.

Neurolinguïstisch programmeren staat beter bekend als NLP en werd ontwikkeld door Dr. Richard Bandler en Dr. John Grinder. De N staat voor ‘neuro’: de ervaringen die via de vijf zintuigen je zenuwstelsel binnenkomen.

De L staat voor de linguïstiek: de manier waarop interne representaties op basis van je waarnemingen worden gevormd.

De P staat voor het programmeren: het ontdekken en veranderen van de onbewuste patronen die zich in de loop der tijd in je zenuwstelsel hebben ontwikkeld.

Hoe is NLP tot stand gekomen?

De NLP cursus online is voortgevloeid uit een theorie over cognitieve strategieën waar in de jaren zeventig voor het eerst onderzoek naar werd gedaan.

Bandler en Grinder vroegen zich af hoe commerciële specialisten zo snel fundamentele resultaten konden behalen. Uit studies bleek, dat hun communicatie succesvol wist in te spelen op de subjectieve ervaringen van mensen.

In de jaren tachtig werd de methodiek niet alleen in therapeutische context, maar ook op andere gebieden zoals HR en verkoop toegepast.

NLP ontdekte dat niet al onze ervaringen cognitief zijn, maar ook deels gewoon in ons zenuwstelsel zijn opgeslagen.

Wat ga je doen met de NLP cursus online?

vrouw die denkt

Volg je, net als ik heb gedaan, de NLP cursus online, dan ga je aan de slag met je zintuigen, gedachten én gevoelens.

De NLP cursus online leert je om gedachten en gevoelens op een andere manier te bekijken. Doordat je jouw kijk op gebeurtenissen structureel verandert, kun je leren daar ook anders mee om te gaan.

Na het afronden van de NLP cursus online kan ik oprecht zeggen dat ik beter met anderen kan omgaan, maar ook in staat ben om het beste uit mezelf te halen.

Het NLP communicatieprogramma

Neurolinguïstisch programmeren is in principe een eerstelijns preventieprogramma dat zich baseert op waarneming, taalpatronen en communicatie.

Alhoewel je er niet bij stilstaat, komen er per seconde miljoenen stukjes informatie op je af. Je hersenen filteren deze informatie door drie onbewuste processen: weglaten, vervormen en generaliseren.

Je gedachtepatronen zijn daardoor dus niet gebaseerd op alleen je waarneming, maar ook op de onbewuste filtering van de informatie.

Dit proces heeft een grote invloed op je stemming en daarmee op je gedrag en het resultaat ervan. Met het volgen van de NLP cursus online breng je een waar domino-effect op gang.

Op deze manieren vormt elk mens zijn unieke waarneming

Net als elk ander mens heb jij dus ook een unieke waarneming van de wereld. ‘Jouw’ werkelijkheid bestaat uit zoveel meer informatie dan je kunt bedenken.

Binnen de NLP worden tal van filters van elkaar onderscheiden: tijd en ruimte (zit je bijvoorbeeld in de trein of rijdt de trein voorbij?)

, materie en energie, taal (je taalvermogen bepaalt hoe je de buitenwereld structureert), herinneringen, beslissingen, metaprogramma’s (manieren van waarnemen), waarden en overtuigingen (wat vind jij belangrijk in het leven, waar besteed je aandacht aan en hoe trek je je conclusies) en attitudes.

De wetenschappelijke ondersteuning voor NLP en de NLP cursus online

Ga je aan de slag met de NLP cursus online, dan ga je aan de slag met een cursus die veel raakvlakken met de psychologie vertoont.

Toch wordt NLP in veel artikelen bestempeld als ‘niet wetenschappelijk bewezen’. Veel van die artikelen zijn inmiddels achterhaald.

De factoren binnen de NLP die niet bewezen zijn, leveren echter wel grootschalig positieve effecten op, net als dat in de psychologie soms ook het geval is. Alhoewel NLP geen theorie binnen een wetenschappelijk kader is, is het een activiteit die zijn vruchten enorm afwerpt.

De NLP cursus online versus psychologie

Vaak wordt gedacht dat NLP en daarmee ook de NLP cursus online een onderdeel van de psychologie is. Niets is echter minder waar. NLP werd in de jaren zeventig juist ontwikkeld als tegenbeweging, omdat het therapeuten met de reguliere technieken nauwelijks lukte om iets voor hun cliënten te betekenen.

Waar men in de psychologie uitgaat van de wetenschappelijke, objectieve aanpak, gaat NLP uit van de subjectieve beleving van personen.

Juist om die reden kan de NLP cursus online mensen zo snel en krachtig helpen. Bovendien werkt NLP niet vanuit een ziektebeeld.

Wat kun je bereiken met het volgen van de NLP cursus online?

Nu ik de NLP cursus online heb afgerond, kan ik oprecht zeggen dat ik een beter inzicht heb verkregen in mijn persoonlijke ontwikkelend, beter met mijn emoties kan omgaan en ook meer dan vroeger in staat ben om te begrijpen hoe anderen denken.

foto en tekst

Je kunt deze online cursus volgen om op persoonlijk vlak aan je ontwikkeling te werken, maar ook om op professioneel vlak dingen te veranderen. Sinds het afronden van de cursus heb ik veel meer dan vroeger het gevoel in balans te zijn.

Dit kun je verwachten als je de NLP cursus online volgt

Deze online cursus laat je kennismaken met enkele van de meest krachtige NLP technieken die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Schaf je deze cursus aan, dan krijg je de beschikking over elf video’s.

Je toegang tot de ledensite heeft een levenslange geldigheidsduur. Naast de video’s ontvang je ook een handleiding en een stappenplan, net als instructies voor een effectieve ontspanningsoefening (zelfhypnose).

Heb je bovendien het gevoel met de NLP cursus online niet het gewenste resultaat te bereiken, dan geldt de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Aan deze doelen werk je met de NLP cursus online

3D-Gratis-Ebook-Doe-Gelukkiger[1]

De NLP cursus online is samengesteld door een professionele NLP’er. De technieken die in de NLP cursus online voorkomen, past hij ook toe in zijn eigen praktijk.

Waar je onder andere aan werkt is het neutraliseren van slechte ervaringen, het ontspannener in het dagelijks leven staan, het positiever tegen de toekomst aankijken, het verbeteren van je zelfvertrouwen en het verminderen van het piekeren.

De cursus kost je eenmalig €149,-, een stuk minder dan andere NLP cursussen en bovendien kun je alles ook nog eens rustig en op eigen tempo doorlopen.

Over de maker van de cursus

Alhoewel ik altijd best sceptisch ben over online cursussen, wist ik het na het lezen van wat achtergrondinformatie over de maker ervan zeker dat ik geen miskoop zou doen.

Marco Honkoop is een professioneel NLP’er die over het NLP Master Practitioner certificaat beschikt en een eigen coaching- en trainingsbedrijf heeft.

Behalve dat heeft hij ook de NLP Trainers licentie behaald bij niemand minder dan richard Bandler, een van de grondleggers van NLP.

Kies je voor deze online cursus, dan kun je ervan uitgaan dat je NLP leert zoals het ook echt bedoeld is.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

NLP cursus online

  • Wil jij ervaren wat deze NLP cursus kan doen voor jou?
  • Gegarandeerd resultaat!
  • Duizenden profiteerden vóór jou!
Ga direct na de geheime kortingspagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *