Zelfvertrouwen opbouwen ervaringen.

Blijf jezelf, ook al willen andere mensen jou veranderen! Laat gedachten zijn voor wat het is. En focus je op je lange termijn doelen. 
Maak bijvoorbeeld keuzes waar jij in gelooft en waar jij je goed bij voelt. Wat anderen zeggen en denken over jou is niet belangrijk. Durf nee te zeggen ook als het bijna onmogelijk is. Ga met mensen om die jouw positief benaderen. Wordt gelukkig door de juiste keuzes te maken.

je kunt het

Zelfvertrouwen voor een blijvend resultaat. E cursus blijvend zelfvertrouwen is hier een goed voorbeeld van. Een cursus is altijd aan te raden. Vooral voor de lange termijn zelfvertrouwen.

Heb je wel eens nagedacht over wat jou succesmomenten ook zijn? Toch is dit heel belangrijk voor je zelfvertrouwen, en het vergroten van je zelfvertrouwen. Welke successen heb jij bijvoorbeeld in je leven bereikt?

Jou talenten moet je niet verborgen houden maar spreek ze uit en geniet ervan. Iedereen heeft successen behaald, dus jij ook, wees daar dan ook heel trots op en vier dit met jezelf. Je gaat daardoor ook veel meer genieten in het leven en je voelt je gelukkig.

Dan is de tweede vraag, wat wordt je nieuwe succesmoment? De reden dat we deze vraag stellen is omdat we moeten weten welke doelen je wilt gaan behalen. Welke doelen wil jij gaan behalen in jouw leven? Als jij je doelen opgeschreven hebt en je werkt ernaartoe, en je haalt je doel.

Dan is dat een overwinning, omdat je jouw doel hebt gehaald en dan ben je er trots op. Daardoor wordt je automatisch zelfverzekerder, en zo kun jij je ook niet focussen op de dingen die niet goed gaan. Je mag gewoon fouten maken en je hoeft je daar niet voor te schamen.

Als laatste welke stap kun je nu alvast nemen om aan je doelen te werken? Maak je doel niet te groot. Welke kleine doelen heb je op dit moment? Bekijk dit en ga ermee aan de slag! Hoe word je zelfverzekerder? Door gewoon te doen en niet meer denken wat er allemaal kan gebeuren. Actie, je kunt het!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.