Zelfvertrouwen kun je oefenen.

Schrijf alles op wat je goed vindt aan jezelf. En dingen waar je trost op bent. Praat met jezelf over dingen die goed gegaan zijn. Luister niet naar het stemmetje in je hoofd. 
Maar ga op je doel af. Niet denken maar doen!

Word assertiever in je leven. En wat is assertiviteit als je constant over je heen laat lopen? Dingen die je niet wilt, doe je ook niet. Focus je op de dingen die goed gaan. Ga er voor!

Bijvoorbeeld: Frank de moei en zijn ervaringen laat hij heel specifiek zien. Hoe jij door te oefenen van je zelfvertrouwen, weer een sterk persoon wordt en blijft op lange termijn. Zodat jij zelfvertrouwen voor een blijvend resultaat kunt opbouwen. Je staat weer sterker in je schoenen. En je voelt je weer beter dan ooit!

Weet wat je wilt in je leven, ben je voorbereid wat er komen gaat? Weet je wel wat je doelen zijn en waar je naartoe wilt in jouw leven? Het is heel belangrijk om jezelf beter te leren kennen. Je kunt dit doen door negatieve gedachten om te zetten in positiviteit.

Schrijf de dingen op die je al bereikt hebt en beloon jezelf daarvoor. Schrijf ook op wat je goed vindt aan jezelf. Heb je een diploma gehaald of ging er vandaag wat goed, beloon jezelf daarvoor. Het geeft je een heel fijn gevoel en je wordt er automatisch zelfverzekerd door.

Een e-cursus blijvend zelfvertrouwen kan heel goed helpen om je zelfvertrouwen te versterken en te behouden. Een cursus is altijd een goede optie om jezelf te verbeteren en beter worden in de dingen waar jij je nog steeds onzeker over bent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *