Hoe word je zelfverzekerd?

Door te doen alsof je zelfverzekerd bent. Ga jij jezelf zekerder voelen. Leer van je ervaringen en neem alles niet zo serieus. Wees voorbereid op wat je te wachten staat. Een goede voorbereiding is goud waard. Weet wat je wilt zeggen.


Ik geloof in mezelf

Geloof in jezelf en vertrouw in je eigen kunnen, niet meer denken maar doen. Werk aan jezelf, je mag fouten maken en je kunt alleen maar beter worden door van je fouten te leren.

Laat je angsten toe en wees bereid om de prijs te betalen. Een zelfverzekerd persoon laat zich niet uit het veld slaan.

Doe alsof  je heel zeker bent van je zaak. Als je onzeker bent straal je het ook uit, mensen zien dit gelijk en ze gaan je ook zo behandelen. Hoe word je dan zelfverzekerd? Gedraag je zelfverzekerd en je merkt dat mensen jou anders gaan behandelen. Zorg dat je niet arrogant overkomt.

Neem alles niet zo persoonlijk en leer van je ervaringen. We hebben allemaal wel eens een keer een slechte dag, dat wil niet zeggen dat je het fout doet! Accepteer dat dingen fout kunnen gaan. En neem alles niet zo persoonlijk, je mag gerust fouten maken. Word je afgewezen bijvoorbeeld, zie het als een les en geef jezelf de kans om jezelf te verbeteren.

Geloof In jezelf, als jij niet in jezelf kan geloven, hoe kun je dan verwachten dat andere mensen wel in jou geloven? Hoe word je dan zelfverzekerd, door te gaan geloven in de dingen die jij wilt gaan doen. Wat anderen zeggen en denken is niet belangrijk meer voor jou. Jij gaat nou je eigen weg, En je zult je veel zelfverzekerder gaan voelen.

Hoe word je zelfverzekerd? Werk aan jezelf, zorg goed voor jezelf en neem de tijd voor jezelf. Ben je bijvoorbeeld te dik? Je wilt dan graag gezond eten en meer sporten. Wil jij slimmer worden? Ga meer boeken lezen en zoek belangrijke informatie op het internet, zodat je meer komt te weten over de dingen die jij graag wil weten. Werken aan jezelf is heel belangrijk voor je doelen in je leven. Wat is je doel, waar wil je heen, wat wil je bereiken? De weg die jij bewandelt bepaal jezelf! 

Een goede tip om mee te geven is, neem een e-cursus blijvend zelfvertrouwen. Door een cursus te doen, leer je veel sneller je zelfvertrouwen terug te krijgen. En los te laten wat niet van jouw is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *