Verliefd worden op een ander?

Waarom ben ik verliefd op een ander? Hoe kan het dat ik iemand anders leuk vindt? Het komt vaker voor dan je denkt. Maar de meeste mensen kunnen hier niet mee dealen.
Ze praten hun zelf schuldgevoelens aan en drukken hun eigen gevoel weg. 

kussen

Dit wil je nooit doen. Neem advies aan van mensen die er verstand van hebben. Niet je ouders of vrienden want die zullen je toch een schuldgevoel aanpraten.
Neem tijd voor jezelf en ga kijken wat er mogelijk is? Want dat zal zorgen voor meer rust in je hoofd. Ga niet op andere meningen af en doe gewoon wat goed voelt voor jou. 

Wees altijd eerlijk tegen je partner en bespreek dit op een goede manier. Misschien is je relatie wat zwakjes. Of je hebt niet meer aan je relatie gewerkt, in de afgelopen maanden. Bespreek dit met iemand die je volledig kunt vertrouwen. Geloof in jezelf en ga ervoor! Blijf niet in je angst zitten.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.