Hoe gelukkig ben ik?

mensen die springen

Voel ik me wel vrij of zit ik in een stress-moment? Ben je vaak moe of heb je geen energie? Ga dingen doen die je energie geven. Stop met dingen die je niet wilt doen. Leef niet in het heden, maar leef in het nu! Wat is er nu aan de hand? Wat voel je op dit moment? Waar word je echt gelukkig van?

Hoe meer jij je op de positieve dingen richt, hoe krachtiger de geluksmomenten naar je toe stromen. Dus door te genieten van het leven, merk je al snel dat je veel gelukkiger gaat worden. Wat is geluk zonder te beseffen, waar je eigenlijk naar toe wilt in het leven.

Ben jij echt wel gelukkig? Misschien heb jij het gevoel dat je heel gelukkig bent, maar ondertussen doe je gewoon net alsof. Je probeert je heel gelukkig op te stellen naar anderen, maar je merkt dat je steeds ongelukkiger wordt. Hoe word ik dan wel gelukkig, vraag jij je af?

Je kunt niet altijd eerlijk zijn tegen anderen, maar wees dan wel eerlijk tegen jezelf. Ben jij eerlijk tegen anderen? Kom jij je afspraken na en doe je ook echt de dingen die je zegt? Weet je al wat jouw doel is in je leven, en welke kant je op wil? Deze vragen kun jij je jezelf stellen, misschien merk je al wat er aan de hand is.

Als jij jezelf niet te serieus neemt in de beloftes die je maakt, en de dingen die je wilt gaan doen in je leven, dan gaan andere mensen jou ook niet serieus nemen. Ze hechten geen waarde aan jou. Omdat je toch niet je afspraken nakomt.

Wat je kunt doen is een lijst maken met de dingen die je elke dag wilt gaan doen. Schrijf ze op plan deze in je agenda, en ga het elke dag uitvoeren. Zorg er ook voor dat als je iets niet uitvoert, dit je zelf ook heel erg kwalijk neemt.

Maar ga jij je beloftes wel nakomen en doe je elke dag de dingen die je opgeschreven hebt. Beloon jezelf dan ook, met een warm bad of een lekkere snack. Leer jezelf aan, goed gedrag wordt beloond, slecht gedrag wordt afgestraft. Door dit te doen, word je veel gelukkiger in je leven en beleef je veel meer jouw geluksmomentjes.

Heb jij misschien liefdesverdriet van jouw partner of iemand anders, dan kun je dit overwinnen op liefdesverdriet.nl. Het is een akelig gevoel en je wilt er zo snel mogelijk van af! 

Ze gebruiken een methode om anders om te gaan met jouw gevoel. Zodat je weer beter in je vel komt en gelukkiger wordt, zonder dat nare gevoel bij je te houden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *