Mantra’s en hun betekenis?

Wat is nou precies een mantra? En hoe kun je genezen door een mantra? Een mantra zijn positieve zinnen of gebeden die met een bepaalde trillingen door je lichaam stromen. Bevrijding van de geest wordt het ook wel genoemd. 


mediteren

De trilling die voortkomt uit een mantra en de persoon die het zingt, stromen met positieve krachten door je lichaam en geest. Elke mantra heeft een een ander doel. Er zijn mantra’s om te genieten van het leven.

Of je hebt mantra’s voor genezen van je maag/darmen/hoofd. Ook voor stress en ontspanning is een mantra goed te gebruiken. Of voor meer geluk en kracht in je leven, elke mantra heeft zijn unieke kracht om het lichaam te genezen.

Vele mensen ervaring weer geluk en blijdschap of rust in hun hoofd, door naar een mantra te luisteren. Het heeft zo’n krachtige werking, dat de meeste mensen niet weten wat het echt met je kan doen. 

Mantra’s kunnen heel goed helpen bij mensen die angst ervaren, mensen met depressies. maar ook helpt het om weer gelukkig te worden in je leven en meer zekerheid te krijgen of zelfvertrouwen. 

Hierbij een aantal voorbeelden van een mantra en de kracht van deze mantra, die je lichaam weer stimuleert en balans geeft.

Je leert het op mindfulness voor het dagelijks leven. meer rust en balans, en veel meer energie!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *