Ik voel geen liefde meer voor mijn man

Voel jij geen liefde meer voor je man? wat kun je dan het beste wel of niet doen?

Elke relatie begint hoopvol en je verwacht dat je lang bij elkaar blijft.

Zeker als je zelf serieus jullie liefde een kans wilt geven, kan het onverdraaglijk zijn als je man uiteindelijk het laat afweten.

Of je nu in een relatie zit of getrouwd bent, het kan je als vrouw overkomen dat je man ineens niet meer thuis geeft.

Dat er steeds meer afstand tussen jullie ontstaat, zonder dat je hier nog iets aan lijkt te kunnen doen. Jouw gevoelens nemen toe, waar die van de ander qua ontwikkeling blijven steken in de ontmoetingsfase.

Als je steeds minder sjoege bemerkt bij je man, of er lijkt geen toekomst in te zitten, dan kan het voorkomen dat jouw liefde voor hem ook afneemt. Je wilt je immers goed voelen in een relatie en overtuigd zijn van zijn gevoelens voor jou.

Op een gegeven moment kan het tot je doordringen: ‘Ik voel geen liefde meer voor mijn man.’ Je komt dan als vanzelf voor enkele belangrijke beslissingen te staan.

Ga je immers verder en wil je nog aan jullie relatie werken of is dit misschien een teken dat het over mag zijn?

Waarom voel je geen liefde meer?

Zodra de realisatie van ‘ik voel geen liefde meer voor mijn man’ tot je doordringt, zal dit veel doen voor je toewijding tot de relatie.

Waar je eerder waarschijnlijk volop aandacht schonk aan je partner en alles wilde doen om je onderlinge relatie te verbeteren, neem je nu mogelijk meer afstand.

Je gevoel voor de ander is simpelweg weggeëbd en je houdt niet meer van je man.

Vaak wil je graag dat het anders is, maar je kunt jezelf niet goed meer voorhouden dat je nog gevoelens hebt zoals voorheen. Liefde kan zeker overgaan, vooral als hier aanleiding toe wordt gegeven.

Als je bijvoorbeeld diep gekwetst bent geraakt of jezelf behoorlijk kwijtraakt in de relatie, kan het op een gegeven moment genoeg zijn.

Uit zelfbescherming heb je je wellicht al langere tijd emotioneel afgesloten voor de ander en kun je het nu niet meer opbrengen om liefdesgevoelens voor je man op te brengen.

Het kan dan goed zijn dat de liefde die eens zo rijkelijk door je heen stroomde nu gewoon verdwenen is.

Bij jezelf te rade gaan

Zodra je merkt ‘ik voel geen liefde meer voor mijn man’ is het verstandig om bij jezelf te rade te gaan waar dit aan kan liggen.

Mogelijk zijn er verschillende redenen die ertoe hebben geleid dat je gevoelens voor de ander minder zijn geworden.

Onbewust sluit je je al geruime tijd wellicht af voor je eigen gevoel, waardoor er nu niets meer over is van de liefde die je eens voor je man hebt gevoeld.

Als een relatie al langere tijd niet meer helemaal prettig verloopt, heb je mogelijk een houding aangenomen om je werkelijke gevoelens te onderdrukken. In eerste instantie wil je namelijk vaak niet direct dat een relatie voorbij is.

scheiding

Door een houding aan te nemen waaruit blijkt dat alles goed lijkt te gaan, kun je nog enige tijd langer de correct partner spelen. Je kunt zo veel geven, zonder er gevoelsmatig nog werkelijk bij betrokken te zijn.

Zodra je dan je echte gevoelens onder de loep durft te nemen, bemerk je vaak hoeveel verdriet of juist boosheid je werkelijk inhoudt. Om duidelijk te krijgen waar je staat in je relatie tot je man, is het nodig om je gevoelens de ruimte te geven.

Eerlijk zijn tegenover jezelf

Eerlijk aan jezelf toegeven ‘ik houd niet meer van mijn man’ is een grote stap. Eén die je vaak niet eenvoudig aan jezelf kunt toegeven, laat staan tegenover je partner.

Mogelijk ervaar je eerst gevoelens van schuld of schaamte, doordat je eigenlijk gevoelsmatig al buiten de relatie staat.

Doordat je aan jezelf toegeeft dat je niet langer van je man houdt, geef je eigenlijk al te kennen dat de relatie geen kans meer maakt.

Dit ervaar je mogelijk als een blamage en als iets waar je meer moeite voor zou moeten willen doen. Toch helpt het je om eerlijk over je eigen gevoelens te zijn en hier de compassie aan te geven die je verdient.

Je komt immers niet zomaar op dit punt en er zijn ongetwijfeld voldoende redenen die ertoe hebben geleid dat je nu niet meer van je man houdt.

Mogelijk kun je zelfs juist weer gemakkelijker je partner benaderen, nu je er gevoelsmatig minder beladen in staat.

Door eerlijk je gevoel te onderzoeken, geeft dit ruimte voor verschillende uitkomsten. Dus je hoeft je hier geenszins schuldig of rot over te voelen. Het biedt juist nieuwe kansen, of de relatie nu beëindigd wordt of juist nieuw leven krijgt.

Wat is de reden van het verlies aan liefde?

Als je voor jezelf hebt vastgesteld ‘ik houd niet meer van mijn man’, kun je kijken wat de reden hiervoor is. Mogelijk heeft je partner je meermaals gekwetst, zonder dat hier duidelijk over gesproken is.

Of is het lastig om daadwerkelijk verbinding met hem te krijgen, als hij last heeft van bindingsangst of niet goed over zijn gevoelens kan praten.

Afstandelijkheid kan veel wrijving geven binnen een relatie en als hier geen balans in kan worden gevonden, nemen gevoelens voor de ander vaak af na verloop van tijd.

Je kunt simpelweg je hart niet langer openstellen, omdat je zelf weinig liefde terugontvangt.

Daarnaast kan het ook zijn dat jullie juist te veel op elkaars lip hebben geleefd. Ook dit kan je het gevoel geven dat je niet langer meer goed weet wie je zelf bent.

Je bent als het ware samengesmolten tot één persoonlijkheid, waarbij je continu jezelf aanpast om het gevoel van samen te behouden.

Op een gegeven moment kan dit wrijving geven en zul je je los willen maken. Ook dan kan houden van je man de prijs zijn die je betaalt.  

Wat kun je eraan doen?

Binnen elke relatie verwacht je liefde en aandacht voor je partner. Zodra dit er niet meer is, kan dit zeker wroeging geven. Zowel onderling, maar ook intern in jezelf.

Als je al langere tijd rondloopt met een gevoel van ‘ik houd niet meer van mijn man’, dan voel je je hier niet direct goed door. Zeker als je er te lang in je eentje mee rondloopt, kan het een eigen leven gaan leiden.

Het is belangrijk om dit te melden bij je partner, omdat jullie uiteindelijk dit proces samen beleven. Zelfs als je man er geen erg in heeft of het hem niet direct kan interesseren, heeft het ook betrekking op zijn leven.

Jullie relatie of huwelijk is vooralsnog een gedeeld aandachtspunt en het is belangrijk om te bekijken wat ervoor zorgt dat je niet meer van je man houdt. Jouw gevoel voor hem is weggezakt, dus hier is zeker een reden voor te vinden.

Samen kunnen jullie bekijken of je wilt onderzoeken waardoor dit komt en wat er nog aan gedaan kan worden. Het is niet verstandig of zelfs raadzaam om hier enkel alleen mee rond te blijven lopen.

Het gaat ook zeker je man aan en wellicht is juist een gebrek aan interactie of communicatie hetgeen dat bijdraagt aan het ontstaan van afnemende gevoelens.

Cursus De man van je dromen krijgen en houden

Als je ervaart dat je gevoelens voor je man afnemen of zelfs al verdwenen zijn, heb je altijd de optie om te onderzoeken of er alsnog een kans op liefde mogelijk is.

Het is begrijpelijk dat je je enigszins uit het veld geslagen voelt, doordat er nu nauwelijks nog een bodem voelbaar is om aan je relatie te werken. Met de juiste begeleiding maken jullie zeker nog een kans.

Met de cursus De man van je dromen krijgen en houden bekijk je wat precies de oorzaak is van afnemende liefde voor je man en ontdek je wat je kunt doen om juist dit weer nieuw leven in te blazen.

Deze punten hieronder ga je leren en er is nog veel meer info!

117 Kant-en-klare scripts en zinnen om exact te weten hoe je met elke situatie om kunt gaan en hem definitief voor je wint.

Hoe je gelijk zijn volle onverdeelde aandacht krijgt en diep in hem iets triggert wat weinig vrouwen voor elkaar krijgen.

Hoe je een diepe emotionele connectie creëert, die ervoor zorgt dat hij voor JOU kiest in plaats van een jongere of aantrekkelijkere vrouw.

Hoe je hem meteen vanaf het begin laat voelen dat jij ‘anders bent dan al die andere vrouwen’.

De werkelijke reden waarom hij tijdens het daten ineens afstandelijk wordt en hoe je dat vanaf nu voorkomt.

De methode om dat bijzondere gevoel vast te houden of weer nieuw leven in te blazen tijdens jullie relatie.

De simpele stappen die ervoor zorgen dat hij JOU smeekt om een relatie.

Hoe je ervoor zorgt dat hij stopt met twijfelen en moeilijk doen, maar 100% voor je gaat en alles voor je wil doen om jou gelukkig te maken.

Je leert beter begrijpen waarom je man op een bepaalde manier reageert en verkrijgt zo waarschijnlijk vernieuwd begrip en compassie voor hoe hij in het leven en in jullie relatie staat.

Waar pijnpunten liggen, kan zo ruimte komen voor begrip en medeleven en ontwikkel je vanzelf mogelijk weer liefde voor je man.

Lagen van afstand en verwijdering worden afgelegd, zodat je weer je hart kunt openstellen en van je man kunt houden.

Als je jouw liefde en relatie alsnog een kans wilt geven, is het zeker raadzaam om je door deze onlinecursus te voorzien van inzicht, raad en aanmoediging.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Wil jij ook weer liefde voelen voor je man?
  • Je bent opzoek naar een gezonde en sterke relatie?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil dat verliefde gevoel weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *