Wat vinden vrouwen leuk aan mannen?

En hoe pas ik dit toe in mijn leven? In deze blog gaan we er dieper op in!

Menig man is er helaas maar al te bekend mee: je ziet een leuke vrouw in een kroeg of bar en wilt graag het gesprek met haar aangaan, echter komen de juiste woorden gewoon niet uit je mond.

Waar je je nog zeker van je zaak voelt zolang je bij je vrienden staat, kan dit een heel ander verhaal worden zodra je daadwerkelijk op haar afloopt.

Knikkende knieën, klotsende armpitten en een spontaan onvermogen om interessant en zelfverzekerd over te komen, kunnen je zomaar overvallen.

Verwoed kun je je afvragen waar al die fraaie zinnen die je had voorbereid op je weg naar haar toe, zo plotseling zijn gebleven nu je voor haar staat. Een eerste interesse aan haar kant kan net zo vluchtig zijn vervlogen als het schuim in je bierglas.

Op de vraag: “Wat vinden vrouwen leuk aan mannen?” blijft je het antwoord schuldig zolang je zelf blijft steken in verwoede pogingen.

  

Niet weten wat je moet zeggen

Of je nu hooggeschoold bent of iedereen op zakelijk gebied met gemak onder de tafel kunt praten, het zegt allemaal niets over hoe succesvol je zult zijn op gebied van communicatie met vrouwen.

Binnen de datingwereld gaat het er immers heel anders aan toe dan bij het binnenhalen van die internationale megaklant. Je moet over goede sociale vaardigheden beschikken om op een mooie vrouw af te stappen en haar aandacht te winnen en vervolgens te behouden.

Als je niet weet wat je aan het doen bent, loopt een gesprek al snel af op een heuse ramp en kun je een flinke deuk in je zelfvertrouwen oplopen.

Ook als het je wel lukt om het gesprek aan te gaan, kan het een uitdaging zijn om haar te overtuigen dat jij toch echt de ideale vangst bent. Je zult echter niet de eerste man zijn die simpelweg niet weet wat hij moet zeggen.

Of je stelt net te persoonlijke vragen of gooit thema’s op die haar al snel vervelen. De kans op een goede afloop lijkt dan enkel een verloren zaak.

Wat trekt de aandacht van een mooie vrouw?

verliefd stel

Als je je afvraagt “Wat vinden vrouwen leuk aan mannen?” dan kun je vaak nog wel wat research doen. Vrouwen zijn voor mannen namelijk nogal eens een mysterie, dat niet snel of gemakkelijk te ontrafelen valt.

In gedachten kun je nog zo’n leuk gesprek met een vrouw op gang krijgen, echter als het moment daar uiteindelijk is, kan dit weleens vies tegenvallen. Om aan je presentatie te werken, kan het nodig zijn om je meer te verdiepen in wat een man aantrekkelijk maakt voor een vrouw.

Door aan verschillende aandachtspunten te werken, zul je gemakkelijker de aandacht van een vrouw winnen en eveneens haar kunnen overtuigen van de waarde die je haar te bieden hebt.

Ook het voeren van gezellige gesprekken met vrouwen kun je aanleren, waardoor je kansen binnen het uitgaan of de datingwereld worden vergroten.

Jezelf aantrekkelijker maken voor vrouwen

Er zijn verschillende manieren om jezelf aantrekkelijker te maken voor vrouwelijk schoon.

Ook jij kunt meer telefoonnummers krijgen en sneller een date scoren via datingsites. Met de juiste inzichten en aanmoediging kun je leren hoe je jezelf beter profileert, zodat je niet met een mond vol tanden komt te staan.

Je wilt zelfverzekerd overkomen en je niet door de schoonheid van een mooie vrouw uit de wind laten slaan. Als je antwoord wilt krijgen op de vraag: “Wat vinden vrouwen leuk aan mannen?”, dan is het belangrijk om je in de materie te verdiepen.

Enkel door de stoute schoenen aan te trekken en te ontdekken waar het voor jou misgaat, kun je hier een positieve draai aan geven. Inzicht in wat mannen aantrekkelijk maken voor vrouwen geeft je duidelijkheid, zodat je weet waar je aan kunt werken.

Welke dingen helpen jou verder?

Er zijn verschillende dingen waarvan je zeker kunt zijn dat dit zal aanspreken bij een vrouw. Een goede dosis humor is een goed begin.

Meestal staat deze eigenschap hoog op het verlanglijstje van menig vrouw en zul je haar aandacht zeker kunnen trekken als je de juiste mate van gevatheid kunt overbrengen.

Lachen is immers gezond en brengt ontspanning in de conversatie, iets wat voor veel vrouwen een absolute must is om het contact verder met je te onderhouden.

Niets is immers zo vervelend als wanneer het gesprek enkel over taaie onderwerpen gaat of clichévragen de revue passeren. Met een flinke dosis humor kun je elke vrouw voor je winnen en zul je snel bemerken dat je opmerkingen op de gewenste manier ontvangen worden.

Elke man beschikt over de mogelijkheid om deze kunst eigen te maken, als je het lef hebt om aan jezelf te werken. Het vooruitzicht van omgang met mooie vrouwen kan hierin zeker als positieve aanmoediging dienen.

Verzorg je uiterlijk

verzorgde man

Veel vrouwen vinden het belangrijk dat een man bewust aandacht besteed aan uiterlijke verzorging. Voordat je de interesse bij een vrouw wekt door je gevatte opmerkingen of enthousiaste openingszinnen, is je voorkomen vaak het eerste wat opvalt.

Je wilt hiermee al een verpletterende indruk maken, zodat je een eerste kennismaking realiseert voordat je zelfs maar een woord hebt gezegd. Zorg er dus voor dat je al je aandacht geeft aan een goede fysieke verzorging, zodat je er aantrekkelijk uitziet en direct in het oog springt.

Dit maakt de volgende stappen een stuk eenvoudiger en zul je langer haar aandacht kunnen vasthouden, zelfs als je niet direct goed weet wat je moet zeggen. Een verzorgd uiterlijk geeft ook aan jou meer zelfvertrouwen en de zekerheid dat hier verder niets op is aan te merken.

Dit geeft rust en vertrouwen dat een volgende benadering meer kans van slagen heeft.

Goede communicatieve vaardigheden

Om in contact te komen met vrouwen die je op het oog hebt, is het belangrijk om te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Dit geldt als een belangrijke voorwaarde als het aankomt op “Wat vinden vrouwen leuk aan mannen?”.

Je kunt er nog zo leuk, stoer en aantrekkelijk uitzien, zodra de woorden die uit je mond komen niet aansluiten bij het uiterlijke plaatje, haakt een vrouw al snel af.

De interesse dooft nog voordat je je zin hebt kunnen afmaken, waarna je moet opboksen tegen verveling of zelfs irritatie bij de vrouw die je op het oog hebt.

Vaak kunnen vrouwen niet snel genoeg van je afkomen, als blijkt dat je woordelijk moeizaam op gang komt. Je scoort hierdoor fatale minpunten en hoef je niet op een date of hook-up te rekenen.

Leer te luisteren voordat je spreekt

Eén van de meest voorkomende klachten die vrouwen hebben over mannen, is dat mannen niet goed kunnen luisteren. Om jezelf aantrekkelijk te maken en het hart van vrouwen te winnen, is het belangrijk om jezelf hierin te onderscheiden.

De kunst van het luisteren is zeker aan te leren en zal je zelfs kunnen helpen om de juiste conversatie op gang te brengen.

Hieruit blijkt dat jij de aangewezen persoon voor haar bent. Je kunt er immers door ontdekken wat de interesses van je vrouwelijke gesprekspartner zijn en hier subtiel op inspelen om haar vertrouwen te winnen.

Je toont oprechte interesse in haar persoon en hierdoor zal ze opwarmen voor het idee om ook meer over jou te weten te komen.

Vertel zeker over je eigen ambities, maar toon ook voldoende aandacht aan wat haar interesseert. Zo komt er een spannend gesprek op gang, wat zal leiden tot verdere aantrekking en welwillendheid.

Cursussen voor verbeterde gesprekstof

Voor advies op gebied van daten en conversaties die verder helpen bij het scoren van vrouwen, kan een effectieve cursus uitkomst bieden.

De cursussen ‘Berichtenbaas’ en ‘Conversatie Koning’ bieden beiden uiteenlopende handvatten om jezelf te trainen in communicatie met vrouwen.

In deze cursussen leer je het antwoord op de vraag: “Wat vinden vrouwen leuk aan mannen?” en ontdek je meer over hoe je straks een agenda volpropt met leuke dates of afspraken voor seks.

Je leert hoe je moet reageren op chatberichtjes en je profiel in het oog springt te midden van een rijk aanbod aan potentiële minnaars.

Leer meer over de vrouwelijke psychologie en zet alle kennis effectief in om je profiel te verbeteren.

Een volstrekt nieuwe sociale mindset wordt aangemeten, waardoor falende conversatiegewoonten tot het verleden behoren.

Je ontvangt advies, uitleg, voorbeeldzinnen en andere tools die jou zullen omtoveren tot geduchte casanova, iemand die de aandacht van elke gewilde vrouw met gemak weet te winnen.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!


  • Wil jij ook die man worden waar vrouwen van smelten?
  • Je wilt de juiste info krijgen om vrouwen voor je te winnen?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!


Ja! Ik wil beter worden met vrouwen via online daten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *