Unstoppable Mindset review

Verban ‘moeten’ naar het verleden met de cursus Unstoppable Mindset

Voordat ik met de cursus Unstoppable Mindset begon, was mijn leven een enorme sleur. Een sleur vol met enkel en alleen verplichtingen. ‘Moeten’ was het belangrijkste woord, het woord waar het allemaal om draaide.

Carrière maken, een leuk huis kopen, vrienden en familie in nood de helpende hand bieden en dan ook nog een abonnement op de sportschool afsluiten. Moe was ik de hele tijd, maar niet voldaan moe.

En eigenlijk baalde ik van mijn leven. Ik ben nog steeds zo blij dat ik de cursus Unstoppable Mindset vond!

Inhoudsopgave

Dit is hét moment om met de cursus Unstoppable Mindset te beginnen

De moderne samenleving stelt heel wat eisen aan ons waar we, ook al proberen we het soms glashard te ontkennen, allemaal hard aan proberen te voldoen. Maar voor wie nou eigenlijk?

Helemaal nu, nu er crisis en onzekerheid over de toekomst heerst en een virus zich over de gehele wereld verspreidt, weten we niet wat er gaat gebeuren.

Maar laat dat nou net het uitgelezen moment zijn om met de cursus Unstoppable Mindset te beginnen. Zodat jij zelf weer de controle over je leven in handen neemt.

Neem met de cursus Unstoppable Mindset zelf weer het roer in handen

foto tekst

Veel te veel mensen laten hun leven en dus ook de kwaliteit daarvan afhangen van externe factoren. Voor mij telde de mening van anderen altijd heel sterk en vergat ik soms gewoon wat ik zelf nou eigenlijk wilde.

Externe controle dus, zoals dat ook in de cursus Unstoppable Mindset wordt genoemd. Externe controle, of deze nu van je vrienden, familie, werkgever of de wijdere wereld komt, helpt je op geen enkele manier gelukkig te worden.

De cursus Unstoppable Mindset laat je inzien dat jij degene bent die aan het roer moet staan.

Verander moeten in willen

De cursus Unstoppable Mindset heeft mij laten zien wat ik al een hele tijd voelde: namelijk dat ik de dingen deed om redenen die niet vanuit mijzelf kwamen.

Anders gezegd: ik had geen intrinsieke, maar extrinsieke motivatie. De motivatie die bestaat omdat je iets van iemand anders moet.

Word je net als ik toentertijd hierdoor gedreven, dan is de kans zeer groot dat je op een gegeven moment tegen motivatie- en zingevingsproblemen aanloopt.

De cursus Unstoppable Mindset biedt een sterk handvat om je extrinsieke motivatie in intrinsieke motivatie om te zetten. Moeten verandert in willen.

De nieuwe psychologie van succes

Als geen ander weet de schrijver van de cursus Unstoppable Mindset duidelijk te maken waarom het belangrijk is je door je innerlijk en eigen motivaties te laten leiden.

De manier waarop jij nadenkt over jezelf, je omgeving en uitdagingen bepaalt je succes. Belangrijk is het dus, om een helder doel voor ogen te hebben, te weten wat jij zelf wilt.

Doelen bereik je namelijk alleen als ze vanuit jezelf komen. De cursus Unstoppable Mindset heeft me veel geleerd over het begrip mindset. Het ontwikkelen van een goede mindset wordt de nieuwe psychologie van succes genoemd.

Verander je denkpatroon met de cursus Unstoppable Mindset

De cursus Unstoppable Mindset heeft me geleerd dat de manier waarop je naar jezelf kijkt bepalend is voor een groot deel van je leven.

Het bepaalt namelijk wat je leert, wat je kwaliteiten zijn en hoe je op situaties in het dagelijks leven reageert. Je mindset is deel van je persoonlijkheid en je karakter.

Als je daarover nadenkt, is het toch eigenlijk gek dat we daar niet naar willen luisteren?

Dat we daaraan geen ruimte willen of denken te kunnen geven? De cursus Unstoppable Mindset heeft me echt mijn ogen doen openen.

De statische mindset

De cursus Unstoppable Mindset heeft mij en ook andere cursisten die ik erover sprak, enorm geholpen mijn bestaande denkpatronen om te buigen naar positievere patronen.

Patronen die me vooruit helpen. Er zijn twee soorten mindsets: de statische- en de groeimindset.

Die eerste is een mindset waarin je er altijd vanuit gaat dat je dingen niet kunt. Je schaamt je als iets niet lukt en hebt ook moeite met kritiek.

Dit was ik ten voeten uit. Ik was geneigd snel op te geven of überhaupt dingen uit de weg te gaan. De cursus Unstoppable Mindset was voor mij hét hulpmiddel om deze statische mindset los te laten.

De groeimindset

Natuurlijk is het veranderen van je gedachtepatroon geen fluitje van een cent en tijdens de cursus Unstoppable Mindset heb ik ook echt wel eens een terugvalletje gehad.

Niet zo gek, want een denkpatroon is iets wat je over het algemeen al jarenlang definieert. Toch is het de cursus Unstoppable Mindset gelukt mij vanuit een groeimindset te laten denken en handelen.

Ik durf inmiddels een stuk meer uit te proberen en heb zo het gevoel ook steeds wat meer vooruit te komen. De lat hoger leggen is nu niet meer iets engs, maar een logisch gevolg van succeservaringen.

Jezelf trainen en ontwikkelen met de cursus Unstoppable Mindset

Naarmate de cursus Unstoppable Mindset vorderde, ging ik me steeds beter voelen. Ik kan natuurlijk geen specifiek moment aanwijzen waarop ik mijn mindset echt voelde veranderen, dat is een kwestie van een doorlopend proces.

Maar ik merkte dat ik door de cursus Unstoppable Mindset steeds meer positieve gedachten ging ontwikkelen. Schaamte en angst verdwenen steeds meer naar de achtergrond.

Mijn vrienden grapten zelfs met de vraag of ik mijn pessimisme was kwijtgeraakt tijdens de verhuizing waar ik toen toevallig middenin zat.

Werk aan je groeimindset

Toen ik de cursus Unstoppable Mindset aan het volgen was, was ik blij met alle vorderingen die ik bij mezelf zag, maar tegelijkertijd soms ook wat verdrietig omdat ik me realiseerde hoeveel ik mezelf wel niet had ontzegd door die verkeerde mindset die ik al die jaren had.

Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat iedereen die zich ook maar enigszins zo voelt, er goed aan zou doen om meteen met de cursus Unstoppable Mindset te beginnen.

Zo bescherm je jezelf tegen het onnodig verliezen van je zelfontwikkeling. Ik wou dat ik eerder op deze cursus was gestuit, maar beter laat dan nooit, toch?

Ontwikkel met de cursus Unstoppable Mindset ook meer zelfvertrouwen

Van zelfvertrouwen weten we dat de basis hiervoor wordt gelegd in onze kindertijd en jeugd. Maar bij de onvoorwaardelijke liefde van je ouders houdt het niet op.

Je zelfvertrouwen groeit alleen maar wanneer je kunt ervaren dat dingen je lukken en dus door het gevoel te hebben dat jij de zaken in handen hebt.

En dit lukt op zijn beurt alleen weer wanneer je over die groeimindset beschikt waar de cursus Unstoppable Mindset je zo bewust van maakt. Je doorbreekt de negatieve spiraal en zorgt alleen nog maar voor de positieve self-fulfilling prophecy.

Wat krijg je precies met de cursus Unstoppable Mindset?

Bestel je de cursus Unstoppable Mindset, dan krijg je een e-book en een audioboek ter waarde van €27,-. Je hebt daarmee dé controversiële methode in handen om binnen 21 dagen meer geluk, voldoening, discipline en energie te hebben.

Het Unstoppable Mindset programma leert jou hoe jij in elke situatie kunt domineren in het leven. Deze bewezen methode heeft al meer dan 200 mensen geholpen om positiever en gelukkiger in het leven te staan.

 

De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kan jij ze in jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop of mobiel, overal en wanneer je wil. 

 

Het maakt niet uit in welke situatie jij je nu bevindt, mindset is de sleutel tot een leven vol zelfvertrouwen, voldoening en genot.

 

Zelfs in lastige tijden als deze, vol crisis en onzekerheid. De cursus Unstoppable Mindset kun je natuurlijk in eigen tempo volgen, maar is binnen 21 dagen af te ronden.

Zelf vind ik het wel raadzaam om er niet te lang over te doen, zodat de stof actief blijft en je het optimale uit de cursus Unstoppable Mindset kunt halen.

Wat leer je met behulp van de cursus Unstoppable Mindset?

In de cursus Unstoppable Mindset heb ik echt veel dingen ontdekt en gelezen die ik nergens anders eerder had gezien.

Super vond ik het om over de 21 mythes te lezen die ervoor zorgen dat mensen tijdens deze crisis vastzitten. Ook het stuk over de invloed van de media heeft me aan het denken gezet.

De cursus Unstoppable Mindset leert je dus eigenlijk ook om kritische vragen te stellen, want als je zomaar alles gelooft en alles volgt kun je natuurlijk nooit een groeimindset nastreven.

Ook heeft de cursus Unstoppable Mindset tips om je immuunsysteem te boosten.

Over de maker Jia Ruan

Jia Ruan is de maker van de cursus Unstoppable Mindset. Hij heeft zelf ervaren hoe het is om de transitie van een statische mindset naar een groeimindset door te maken.

Als arme student met verschillende bijbaantjes om rond te komen, is hij nu eigenaar van een succesvol bedrijf.

Inmiddels heeft hij met zijn cursus Unstoppable Mindset al duizenden mensen, waaronder ik, ook het goede duwtje in de rug weten te geven.

Ik kan de cursus nogmaals aan iedereen aanbevelen die het gevoel heeft vast te zitten en zijn leven niet te leiden zoals hij of zij wilt.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

Unstoppable Mindset

  • Heb jij ook een helder doel voor ogen?
  • Je bent geen opgever en je wilt alleen maar blijven groeien?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 3500 mensen zijn je al voorgegaan!
Ga direct na de geheime kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.