Menselijk lichaam bestaat uit water.

water drinken

Je lichaam bestaat meer en deels uit water. Bij mannen is dat ongeveer 60% . En bij vrouwen is dat ongeveer 55%. Het lichaam heeft veel water nodig, om goed te kunnen functioneren.


Water zuivert het lichaam en je krijgt er meer energie van. Van te veel water drinken krijg je tintelingen in je vingers. Dus te veel water is niet goed! Drink ongeveer 3 liter water op een dag. 
Mensen zeggen altijd waarom ben ik zo moe? Water zuivert je eetpatroon en zorgt voor een gezond lichaam dat goed blijft stromen.

Drinken wij wel genoeg water? Ben je snel ziek? Je voedsel wordt niet verteerd en je voelt je slap. Je bent gauw vatbaar voor ziektes en allergieën, kortom je lichaam is niet optimaal.

Waarom voel ik me zo slecht en ziek? Heb je jezelf wel eens afgevraagd, drink ik wel genoeg water. Water is de bouwsteen van alle cellen in ons lichaam. Water vervult vele belangrijke functies in een menselijk lichaam. Hoge deeltjes als bouwstof en als transportmiddel. Ook als oplosmiddel en het houdt ons lichaam natuurlijk op temperatuur.

Een goede tip: neem niet teveel water in een keer, verdeel het over de dag. En je merkt dat je lichaam veel meer energie krijgt en minder snel uitgedroogd raakt. Want uitdroging is slecht voor je lichaam en je kunt acné krijgen.

Heeft jouw lichaam misschien ook last van acné? En kun jij er maar niet van af komen? Dan is er goed nieuws voor jou, want in de  ‘Nooit Meer Acné Methode’ is bewzen dat je al met 4 dagen jouw acné kunt laten verdwijnen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *