Zijn medicijnen slecht voor je ?

In het ziekenhuis worden vaak medicijnen toegepast. En je hebt er vele soorten van. Maar zijn medicijnen goed voor ons of slecht? Medicijnen kunnen vaak veel bijwerkingen hebben. Bijvoorbeeld klachten bij de nieren, omdat dit medicijn een reactie kan veroorzaken waardoor de nieren niet goed kunnen functioneren.


medicijnen doosje

Bijwerkingen worden vaak niet goed onder de loep genomen en daardoor kunnen er vele onverklaarbare klachten bij komen. Zoals een allergie of darmproblemen, maar je kunt ook psychische klachten krijgen zoals symptomen burn out.

Medicijnen kunnen uiteraard werken, maar lees eerst goed de bijsluiter van je medicijn.

Medicijnen kunnen helpen bij een depressie of burnout. Maar het nadeel van medicijnen is dat er heel veel bijwerkingen zijn. Deze bijwerkingen kunnen het lichaam een slecht gevoel geven. Het kan soms zijn dat bepaalde organen niet goed functioneren, doordat je dit medicijn slikt.

Het is dan ook belangrijk dat je weet welke medicatie je gebruikt. Dit is in overleg met je arts of apotheker. Want als je een medicijn slikt en je voelt je er niet lekker bij. Trek dan direct aan de bel en ga eerst informatie halen over dit medicijn, voordat je verder gaat met het medicijn.

Dus maak je nooit geen zorgen of stress meer over het verkeerde medicijn. Maar zoek direct hulp bij de juiste personen of artsen.

Medicijnen en bijwerkingen, je kunt van medicijnen ook last krijgen van huidproblemen. Acné kan voorkomen bij iemand die medicijnen slikt, dat kan komen door de bijwerking van een medicijn.

Heeft jouw lichaam misschien ook last van acné? En kun jij er maar niet van af komen? Dan is er goed nieuws voor jou, want in de  ‘Nooit Meer Acné Methode’ is bewzen dat je al met 4 dagen jouw acné kunt laten verdwijnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *