Ik kan geen vrouw versieren, waar gaat het mis?

Als het je niet lukt om een vrouw te versieren, dan kan dit knagen aan je zelfvertrouwen. Het is begrijpelijk dat je intimiteit wilt ervaren of wilt genieten van het gezelschap van een mooie vrouw.

Als het echter telkens spaak loopt zodra je in contact komt met vrouwelijk schoon, dan kun je erg aan jezelf gaan twijfelen.

Waar gaat het mis en wat kun je doen om je kansen op de datingmarkt te vergroten? Misschien doe je al jaren verwoede pogingen om jezelf beter te profileren, maar wil het alsnog niet lukken om de aandacht van een vrouw te winnen.

Of kom je niet voorbij het initiële contact via tekstberichten of dappere eerste benadering in de kroeg.

Ondanks onzekerheid en terugkerende teleurstellingen is het belangrijk om hier iets aan te doen. Juist om weer vertrouwen te krijgen in jezelf en overtuigd te raken van de waarde die jij een vrouw kunt bieden. De overtuiging “ik kan geen vrouw versieren” mag voorgoed tot het verleden behoren.

Frustraties over onvermogen tot versieren

Als het niet wil lukken om in contact te komen met leuke vrouwen, dan kan dit veel frustratie geven. Zeker als je andere mannen ziet die schijnbaar zonder moeite het gesprek met de ene na de andere vrouw aangaan en met meerdere telefoonnummers naar huis gaan.

Zulke mannen lijken het voor het uitkiezen te hebben, terwijl jij telkens in de friendzone belandt. En dan mag je nog van geluk spreken, aangezien menig man die status niet eens lijkt te kunnen behalen. Niet een positie waar je de rest van je jonge jaren in wilt blijven steken.

Als potente man wil je uiteraard gewoon een leuke relatie met een vrouw aangaan en werken aan een toekomst samen.

Het kan dan ook uiterst zorgelijk zijn als je niet in staat bent om de connectie te leggen die hiervoor nodig is. Gelukkig zijn er diverse tips om je op weg te helpen en je aan te moedigen op je tocht naar meer zelfvertrouwen.

Het heft in eigen hand nemen

Om de overtuiging ‘ik kan geen vrouw versieren’ te doorbreken, dien je het heft in eigen hand te nemen. Door zelf moeite te doen om te achterhalen waar het mis gaat, kun je meer over jezelf ontdekken en leren hoe het ook anders kan.

Vaak zijn er duidelijke veranderingen in je houding of voorkomen nodig om zelfverzekerder over te komen en de indruk te geven dat je een goede catch bent voor vrouwen. Door het maar te laten voor wat het is, zul je geen daadwerkelijke verbetering kunnen realiseren en blijf je voor eeuwig aan de zijlijn staan.

Je wilt echter zelf de man zijn die op aantrekkelijke vrouwen af durft te stappen, gevatte opmerkingen of berichten kan sturen via chat of e-mail en direct wordt herkend als potentiële adonis voor een geloofwaardige relatie.

Neem het heft in eigen hand en ga in de leer bij ervaren coaches die je precies kunnen uitleggen waar het misgaat en wat je kunt doen om jezelf beter te profileren.

Wat doe ik verkeerd?

Om te achterhalen waarom een overtuiging als ‘ik kan geen vrouw versieren’ in stand blijft, is het belangrijk om te achterhalen waar het misgaat. Als je weet wat je verkeerd doet, kun je hier verandering in aanbrengen en nieuwe stappen zetten naar meer zelfvertrouwen en zekerheid van slagen.

Vaak tast je als man in het duister als het aankomt op vrouwelijke psychologie en weet je gewoonweg niet hoe je met een leuke vrouw in contact moet komen. Mogelijk heb je al diverse verschillende tactieken uitgeprobeerd, maar blijven succesvolle resultaten alsnog uit.

Dan is het verstandig om even terug te keren naar de tekentafel om je acties in de datingwereld onder de loep te nemen.

Door naar jezelf en je handelen te kijken, leer je waar eventuele knelpunten liggen en waar je aan kunt werken om jezelf op een nieuwe manier te profileren. Het is belangrijk om van je fouten te willen leren, als je kans van slagen wilt realiseren.

Kom zelfverzekerd over

Een eerste tip die je verder zal helpen in het versieren van mooie vrouwen, is door te werken aan je zelfvertrouwen.

Als je je zeker voelt over wie je bent en wat je te bieden hebt, wordt het een stuk eenvoudiger om deze indruk ook uit te dragen in contact met vrouwen.

Door dicht bij jezelf te blijven en jezelf te accepteren voor zowel je min- als pluspunten, zul je minder energie besteden aan het ontdekken wat de ander van je verwacht.

Je geeft hiermee blijk van zelfrespect en waardering voor wie je bent en dit zal herkend worden door vrouwen die dit waarderen. Je geeft een indruk van zelfverzekerdheid, waardoor vrouwen eerder onder de indruk van je zullen zijn.

Vrouwen vinden het fijn als een man zelfverzekerd is en zijn eigen boontjes kan rooien. Toch geeft een zekere mate van kwetsbaarheid net dat fijne randje aan je persoonlijkheid waardoor je benaderbaar blijft. Een goede manier om vrouwen te versieren, is door te werken aan je zelfvertrouwen.

Verzorg zowel je uiterlijk als innerlijk

Naast een zelfverzekerd karakter is het belangrijk dat ook je uiterlijke presentatie haar zal overtuigen dat je goed voor jezelf zorgt. Door aandacht te geven aan je fysieke verzorging kom je zelfverzekerd over en zal je sneller voor een vrouw opvallen.

Wanneer je moeite doet om stijlvol en verzorgd voor de dag te komen, weet ze dat ze kan rekenen op iemand die belang geeft aan hoe hij overkomt. Als je de overtuiging ‘ik kan geen vrouwen versieren’ wilt loslaten, is het belangrijk om eerst goed voor jezelf te zorgen.

uiterlijk man

Besteed aandacht aan het vormgeven van een nieuwe garderobe, gun jezelf een behandeling in manicure of pedicure, bezoek de kapper en trim zelf je wenkbrauwen.

Je zult verrast zijn wat dit voor je zelfvertrouwen doet en welke uitwerking dit op vrouwen heeft. Enkel door ervoor te zorgen dat je er uiterlijk goed uitziet, zul je al een verandering in je innerlijke persoonlijkheid bemerken en dit kunnen uitstralen zodra je in contact treedt met een mooie vrouw.

Liefde komt niet vanzelf

Het is een verkeerde voorstelling als je ervan uitgaat dat liefde vanzelf een keer je pad zal kruisen. Als je zelf geen stappen onderneemt om toenadering tot een vrouw te maken, zal er niet spontaan iemand langskomen.

Een match verschijnt nu eenmaal niet uit het niets, hier zul je zelf het nodig voor moeten doen.

Berusten in oude patronen en communicatie ongelukjes houden je weg van het succesvol versieren van leuke vrouwen en het aangaan van een blijvende relatie. Je zult moeite moeten doen om een date mogelijk te maken en een vrouw te versieren.

Durf op een vrouw af te stappen of neem het initiatief om een leuk bericht te versturen om haar aandacht te trekken. Door te laten weten dat je interesse hebt en graag met haar in contact wil komen, is een eerste stap gezet.

Door jezelf de ruimte te gunnen om te oefenen, leer je te vertrouwen op je vaardigheden en ontdek je wat wel of niet werkt.

Kom niet behoeftig over

Niets is zo onaantrekkelijk voor een vrouw dan een man die behoeftig is en met alles instemt wat de vrouw aandraagt. Een man die zelfverzekerd is en een eigen leven en interesses heeft, is veel interessanter dan een man die volledig toegeeft aan alles wat wordt voorgelegd.

Het is belangrijk om zelf initiatief te tonen en de indruk te geven dat je zelf bewust bent van wat een vrouw wenst en door jou geboden kan worden. Wacht tot een vrouw duidelijk signalen afgeeft dat ze interesse in je heeft, voordat je zelf opgooit om op date te gaan.

Uiteraard kun je wel zelf een vrouw aanspreken, maar blijf niet eindeloos proberen een gesprek op gang te brengen, als ze hier duidelijk geen belang in ziet. Ergens loont het om zelf redelijk ongeïnteresseerd te zijn in de uiteindelijke uitkomst, zodat de weg vrij blijft om interesse aan te wakkeren.

Volg een training

Om los te komen van een overtuiging ‘ik kan geen vrouwen versieren’ is het verstandig om een cursus als ‘BerichtenBaas’ of ‘Conversatie Koning’ te volgen. Hierin zijn bewezen methodes omschreven over hoe je in contact komt met mooie vrouwen en hoe je jezelf het beste kunt profileren.

Met effectieve voorbeeldzinnen, inzicht in de vrouwelijke psychologie en een keur aan tips en handvatten word je vanzelf een versierexpert en liggen de afspraakjes voor het oprapen.

Je wordt gecoacht door coaches die uit eigen ervaring weten welke tactieken het beste werken, zodat ook jij niet langer aan jezelf hoeft te twijfelen. Laat je onzekerheid toe behoren aan het verleden en volg een training voor een succesvol dateleven.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

  • Ben jij het ook zo zat om constant afgewezen te worden door vrouwen?
  • Je bent opzoek naar waardevolle info, om een echte vrouwen magneet te worden?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 2500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik wil direct beter worden met vrouwen versieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *