Geen relatie kunnen krijgen

Kun jij geen relatie krijgen? Gebruik deze tips om snel een relatie krijgen!

Geen relatie kunnen krijgen is iets waar sommige mensen totaal niet mee bezig zijn, maar wat anderen juist helemaal opslokt.

Ben jij geen happy single en vind je al die gezellige vakanties en familiefeestjes maar confronterend?

Ondanks dat je misschien lieve familie en vrienden om je heen hebt, voel je je waarschijnlijk vaak eenzaam. Op sommige momenten twijfel je er zelfs over of jouw soulmate wel bestaat. En als hij of zij bestaat, hoe vind je die persoon dan?

Ben je bang geen relatie te kunnen krijgen? Lees hier dan enkele gouden tips.

Pluk de voordelen van het single zijn

Je hebt al zo vaak gedatet, maar toch is die ware er nooit gekomen. Is de liefde eigenlijk wel voor jou weggelegd. Steeds vaker begin je je vertrouwen daarin te verliezen. Het lijkt ook wel of iedereen behalve jij een relatie heeft.

Maar wist je dat het beste moment om aan je relatie te werken eigenlijk is wanneer je single bent? Haal daar dus je voordeel uit voordat je verder gaat met je zoektocht! Wanneer je té graag wilt, maar niet weet hoe je het aan moet pakken, liggen teleurstellingen op de loer.

Geen relatie kunnen krijgen door een laag zelfvertrouwen

laag zelfvertrouwen

Van alle redenen waarom je wellicht geen relatie hebt, is in veel gevallen zelfvertrouwen de boosdoener. Heb je tot nu toe geen relatie kunnen krijgen, dan ligt dat misschien wel aan de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Vind je dat je altijd tekortschiet, dat anderen het beter doen en dat kritiek telkens op zijn plaats is? Dan kan er bij jou sprake zijn van laag zelfvertrouwen. En als je niet van jezelf houdt, hoe kun je anderen dan toestaan dit wel te doen? Focus dus eerst eens op jezelf!

Geen relatie kunnen krijgen omdat je in het verleden gekwetst bent

Ook heb je misschien geen relatie kunnen krijgen omdat je in het verleden diep gekwetst bent. Zeker wanneer je dit nog niet goed hebt kunnen verwerken, kunnen spijt en wroeging nog een grote rol spelen. Onbewust focus je dan ook op het negatieve van nieuwe relaties, of ga je daarnaar zelfs op zoek.

De pijn die je ooit is aangedaan, wil je niet weer doormaken. Vaak doe je dit niet eens bewust. Voor je partner is dit echter net zo vervelend als voor jou.

Geen relatie kunnen krijgen uit angst voor wat je misschien moet opgeven

Sommige mensen hebben geen relatie kunnen krijgen omdat ze onbewust de boot afhouden. Dit doen ze omdat ze bang zijn dat ze misschien dingen op moeten geven. Natuurlijk, aan het hebben van een vaste relatie is ook het doen van concessies verbonden.

Jullie zijn nu eenmaal twee verschillende personen. Maar in een juiste relatie kun je jezelf zijn en word je door je partner geaccepteerd zoals je bent. Andersom geldt natuurlijk ook: stel ook zelf geen te hoge eisen en verwacht niet van een ander dat hij of zij verandert.

Onthoud: relaties gaan niet altijd over rozen

Bovenstaande oorzaken zijn slechts voorbeelden van mogelijke redenen die het moeilijk maken om een relatie te krijgen. Natuurlijk kunnen nog veel meer factoren, of een combinatie daarvan, een rol

spelen. Onthoud bovendien dat het hebben van een relatie ook niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Die romantische ontbijtjes op bed zoals je die in films ziet, komen in de meeste huishoudens maar zelden voor. Heb je nog geen relatie kunnen krijgen en wil je dit wel graag? Onderstaande tips kunnen je wellicht helpen.

Tip 1: Zorg ervoor dat je zelf gelukkig bent

Heb je nog geen relatie kunnen krijgen? Stort je niet direct op mogelijke kandidaten, maar sta er eerst eens bij stil wat jou gelukkig maakt en hoe je dit geluk zelf kunt creëren. Niet zelden horen we over personen die een bepaalde leegte voelen, die volgens hen door een partner moet worden gevuld.

Dit is echter een foutieve beredenering. Een partner is niet bedoeld als opvulling, maar als aanvulling. Een partner maakt je niet compleet, maar maakt de complete persoon die jij al bent nóg gelukkiger.

Tip 2: Denk positief over jezelf

Zoals al genoemd, worden behoorlijk wat mannen en vrouwen die geen relatie kunnen krijgen gekenmerkt door een gebrek aan zelfvertrouwen. Wanneer het je aan zelfvertrouwen schort, vind je jezelf eigenlijk ook niet waardig genoeg voor het aangaan van een relatie.

Positiever over jezelf denken kan behoorlijk lastig zijn. Begin eens met het op papier zetten van de dingen waar je goed in bent, of wat er op een dag zo allemaal goed is gegaan. Je zult zien dat er veel meer is om positief over te zijn dan je in eerste instantie denkt!

Tip 3: Maak van jezelf geen andere versie

Zoals jij is er maar één. Net als de rest van alle personen op deze aardbol ben je uniek en is er geen noodzaak om je anders voor te doen dan je bent. Veel mensen die geen relatie kunnen krijgen gaan vervolgens wanhopig proberen zichzelf te veranderen.

En wanneer je anderen een geheel verkeerd beeld van jezelf geeft, hoe kun je dan ooit de ware vinden? De voor jou perfecte partner neemt je en houdt van je zoals je bent. Verander aan jou als persoon dus echt helemaal niets!

Tip 4: Kom van die bank af

Heb jij vrienden of familieleden die hun ware hebben gevonden omdat er op een doordeweekse avond gewoon door Mr. Right of Ms. Perfect thuis werd aangebeld? We durven te wedden van niet. Met andere woorden: de liefde komt niet aangewaaid.

Heb je tot nu geen relatie kunnen krijgen? Vraag jezelf dan eens af of je er wel genoeg voor doet.

Kom je op plekken waar je andere mensen kunt ontmoeten of ben jij zo’n typische couch potato? Natuurlijk is daar op zich helemaal niks mis mee, maar zonder activiteiten te ondernemen zul je ook geen relatie kunnen krijgen.

Tip 5: Start met online daten

Heb jij tot nu toe geen relatie kunnen krijgen omdat je mensen ‘op een natuurlijke manier in een normale omgeving’ wilt ontmoeten?

Dan wordt het tijd dat je toch van tactiek verandert. Online daten voelt voor velen nog steeds ongemakkelijk, maar het is echt niet voor mislukkingen of enkel op fysieke contacten beluste personen. Online daten is ontzettend handig, omdat je op basis van overeenkomsten al bij elkaar wordt gebracht.

Zeker wanneer je je profiel goed inricht, is de kans aanzienlijk dat je een leuke kandida(a)t(e) tegen zult komen.

Tip 6: Bedenk wat jij van een partner en een relatie wilt

Heb je tot nu toe geen relatie kunnen krijgen? Heb je er eigenlijk wel bij stilgestaan waar je zowel qua uiterlijk als qua innerlijk naar op zoek bent?

Door helder voor jezelf te formuleren waaraan je behoefte hebt, kun je én voor jezelf makkelijker selecteren én is het voor anderen ook snel duidelijker. Wanneer je alleen uitstraalt dat je naar een relatie snakt omdat je tot nu toe geen relatie hebt kunnen krijgen, trek je de verkeerde personen aan.

Tip 7: Ontdek waarnaar iemand anders op zoek is

Net zo belangrijk het is om zelf na te gaan waarnaar je op zoek bent, is het om te weten wat een potentiële partner eigenlijk wil.

Dan gaat het niet alleen om het innerlijk en uiterlijk waarvoor hij of zij gaat, maar ook of er behoefte bestaat aan een vaste relatie of juist een open.

verliefd stel

Heb je tot nu toe geen relatie kunnen krijgen? Wees dan niet te gretig en zie alarmsignalen niet over het hoofd. Spreken jullie vooral af voor de seks? Dan zal het niet zo serieus zijn als je hoopt.

Voor mannen die geen relatie kunnen krijgen: Conversatie Koning

Voor zowel vrouwen als mannen die geen relatie kunnen krijgen, bestaan laagdrempelige, maar zeer effectieve oplossingen.

Al veel mannen hebben baat gehad bij de online cursus Conversatie Koning, die nu slechts €97,- kost, maar een totale waarde van €581,- heeft. In de cursus Conversatie Koning leer je alles over zinnen en technieken die ervoor zorgen dat een vrouw interesse in je krijgt.

De gesprekstechnieken helpen je meer zelfverzekerdheid uit te stralen en effectieve gesprekken te voeren. De cursus bestaat uit zes modules, waarbij je ook nog eens diverse bonussen ontvangt.

Voor vrouwen die geen relatie kunnen krijgen: De man van je dromen krijgen en houden

Voor vrouwen die geen relatie kunnen krijgen, is er de online cursus De man van je dromen krijgen en houden.

Ook deze online cursus, waarvoor je eveneens slechts €97,- betaalt, kun je volgen waar en wanneer je maar wilt. De cursus bestaat uit zes modules boordevol informatie en opdrachten.

Elke module sluit je met een test af, zodat je zeker weet dat je de aangeboden stof beheerst. Ook krijg je bij de aanschaf van de cursus extra’s zoals toegang tot een exclusieve Facebook support groep. Beide cursussen zijn door een datingcoach met bijna tien jaar ervaring samengesteld.

Wil jij nou meer informatie hierover? Hieronder vind je meer informatie!

   

  • Wil jij ook zo snel mogelijk een relatie krijgen?
  • Je wilt heel graag een relatie, maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken?
  • Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn.
  • 1500 mensen zijn je al voorgegaan!

 

Ja! Ik ben een man en wil zo snel mogelijk een relatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *